Aurora,! Skačemo od sreće skupa s tobom, TM i smajlićima
![]()
Aurora,! Skačemo od sreće skupa s tobom, TM i smajlićima
![]()
Pozdrav!!
Evo, ja sam 3dpt i sve je ok. bol od punkcije se polako smanjuje a raste temp. i sisike (utrići).
Da nekog ne izostavim ne želim poimenice nabrajati pa od srca vibriram za sve pikalice i čekalice punkcije, čekalice transfera i bete, svima koji su u postupku ili se tek spremaju za njega, i naravno za sve trudnice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno svima!!
http://forum.roda.hr/threads/23513-P...=1#post1877461
ja ću samo ovdje "zakačiti" obavijest od moderatorice o pravilima ponašanja i forumiranja na ovom PDF-u. koristite pretraživanje i smanjite chatanje i vibranje na topicima koji tome ne služe.
inače, dobro jutro svima!
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
Samo da javim da se moja beta lijepo povecala, sa 410 na 1119
Sad cekam 1. UZV...
AB za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od bugaboo : 28.04.2011. at 08:38
Ksena, pa na odbrojavanju smo! Nisam skužila da li si to stavila preventivno ili? Ako je preventivno onda sorry...![]()
Biće ksena mislila da ovaj dio kako se osjećaju ljudi nakon transfera ide na onaj drugi, zasebni topic.
AB~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Bugaboo krasno duplanje! Želim ti urednu i školsku trudnoću do kraja
Stavila sam ga OVDJE namjerno, jer sam stekla dojam da cure baš i ne čitaju pravila foruma!
prvo vidim ovo.. i sad se pitam koja, koja i bome mi nije bilo lako dok mi je učitavalo stranicu prije i što vidim, a ono od čega su mi stvarno krenule suze - OBE!!!!!
Cure milijardu vibrica, dobrih želja i čestitki šaljem u vašem smjeru!
Aurora* jedva čekam kavicu (sad ćeš ko ja bezkofeinsku)
AB nek se podupla!!
tako je Ksena, uvedi malo reda! Konobari i forumašice su tvoje područje!!![]()
Aurora,bugaboo čestitam cure na prekrasnim betama.
AB~~~~~~~~~~~~ do neba, za lijepo duplanje bete.
Očito je moja rečenica povrijedila pravila foruma pa se ispričavam... i obećajem da ću ubuduće prije pisanja, detaljno proučiti materijalne i postupovne odredbe forumskog prava te običaje i praksu drugih.
no frks, reda treba biti
Još jednom pozdrav svima, sretno i čuvajte se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aurora, cestitaaaam!
AB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!
elen, to je podsjetnik za sve nas, da mislimo na to da postoje pravila i da ih se pridržavamo. Inače, zgodna je tema Nakon transfera gdje cure prate nakontransferske simptome i gdje se druže iz dana u dan. Sretno!
Saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu,svima kojima treba,za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
A novim trudnivama cestitke od![]()
mislim da je ksena napisala post slučajno iza tebe, elen
jer ovaj tvoj post koji prethodi kseninom ne krši baš niti jedno pravilo (koja moramo imati i nisu napisana samo za moderatore nego i za korisnike da bi nam svima bilo ugodnije, preglednije, pristojnije itd... tako da tvoj sarkazam nije sasvim na mjestu, pogotovo obzirom na to da kad ljudi ne čitaju pravila, pišu stihijski, a onda nastane priličan kaos i mi bismo trebale biti stalno online i praviti reda)
...ali tvoj post je sasvim ok što se tiče topica odbrojavanje
a ksena je pak napisala post jer je ujutro vjerojatno pročitala obavijesti koje sam ja sinoć napisala (i administratorsku i onu na pravilima foruma) pa vam je svima željela na to skrenuti pozornost, pretpostavljajući da puno vas svrati baš na ovaj topic - dakle u najboljoj namjeri kako ja to vidim![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 28.04.2011. at 13:03
upravo tako BHany
podsjetila sam na pravila ne prozivajući nikoga, samo kao podsjetnik za sve nas, pa tako i za mene sa duuugim stažem ovdjem (kojeg apsolutno nikome ne želim!)
i da, na odbrojavanje sam ga zakačila samo zbog "prometa" ovog topica, ovdje je vibranje i chatanja i navijanje dopušteno!
sorry ako ste me krivo shvatile![]()
Moja betica je i dalje mala ali se lijepo poduplala: 14.dnt 119![]()
Bravo za duplanje
Samo neka tako nastavi!
Posljednje uređivanje od bugaboo : 28.04.2011. at 13:40
AuroraBlu,jako dobro duplanje
I moja beta je bila sramežljiva,nekako slična tvojoj,tako da nije bitna brojka..bitno je da ona lijepo raste,ovako kao tvoja!!
Za dalje puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo i tvoje bete su sjajne! Cestitke i tebi uz jednake zelje da ti beta i dalje pravilno raste i da ti cijela trudnoca bude uredna.
AB jeeeee, to se traži, ovo danas izgleda i više nego dobro
Jako sam sretna zbog tebe, kao da je moja beta
bugaboo čestitke i tebi, predivno duplanje!!
Posljednje uređivanje od Gabi25 : 28.04.2011. at 13:50
Mare ukrala si mi misao. aurorablu sretna sam presretna!!! idemo dalje polako ali sigurno!!!
Bugaboo prekrasna beta, čestitke još jednom!!!
AuroraBlu čestitam i ~~~~~ za dalje!
Mare41 drugi put kad budem čekalica bete stavi me pls u potpis, vidiš da djelujeeeeee![]()
Nije ti mala, normalna je za transfer trodnevnih embrija 14 dan nakon transfera, ono, školska kako bi se vozilo prije na VV - trocifrena beta = trudnoća plus je duplanje super. To je to, po meni strahovanja oko biokemijske isključena, nemoj se sad uspoređivat s mariborskim betama di su u pravilu blastociste (znači, 2 dana starije trudnoće) i mislim da mi je vikki rekla da se tad očekuje da je veća od 300.
ONO, ČESTITAM! I držim palčeve za ful dosadnu trudnoću
!!!! I bravo CITO!
Charlie, bit će i treća iz potpisa (100% će mi biti uspješnost)!
Bhany, kiss, ma sve ću vas stavit!
Posljednje uređivanje od mare41 : 28.04.2011. at 14:23
Aurora*čestitam
AuroraB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta i dalje raste
svim ostalim curama isto velike čestitke
mare ima proročansku tipkovnicu, mogla bi početi primati narudžbe!!
AB duplanje je sjajno!!
baš sretan dan na forumiću pa sam i ja sretna!
AB ja opala s kruške, pa opće nisam skontala tvoju prvu betu, ali eto sad sam ovu drugu! ČESTITAM i navijam da sve bude onako,ko po špagici.....
bugaboo draga, pa to je predivno, čestitam od srca..
Samo da nadodam- ovaj mjesec se važno zvati Aurora
mare proročice![]()
AB i bugaboo, čestitke za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~neka samo tako fino nastave rasti.
Ja sam u subotu u CITO na prvom UZV da vidimo što su "skuhali" moji jajnici, već me bole, pa se nadam da se nešto dobro kuha![]()
AB beta je super, da znaš kako me je obradovala kad sam vidjela da se pravilno poduplala. Samo neka tako nastavi i za 9 mjeseci da zagrliš svoje zlato
.
E Mare moja, šta bi ja bez tebe..Jedva čekam da ja tebe stavim u svoj potpis za koji tjedan... Nadam se da će biti recipročno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za dalje!!!
AuroraBlu čestitam, nek se samo nastavi duplati
![]()