gdje kupiti rabarbare? i koliko je cijena tome?
isprobala bih u jednom kolaču, a nisam to nikad kupovala
gdje kupiti rabarbare? i koliko je cijena tome?
isprobala bih u jednom kolaču, a nisam to nikad kupovala
jel netko vidio dječju kuhinjicu sa loncima i sl. za igranje na kakvoj akciji ili po ok cijeni?
gdje ima romobila ? i jel to univerzalne veličine ili ima manjih i većih?
Ja danas ispekla pitu od rabarbare, prefino...naravno za one koje vole rabarbaru, mm rekao da mu ima okus po ustajaloj pačjoj masti tj da mu je odvratna, meni tako i odgovara, više za mene![]()
Cure, gdje kupiti ručni sat za djecu na kojem se lako i brzo uči koliko je sati?
Čula sam prije desetak godina da to postoji,dakle, na cijelom krugu ispod kratke kazaljke pišu brojke za sate,a ispod dugačke za minute.
Please?
Ne hodam baš tj. uopće ne hodam po zlatarnama a sad mi treba za poklon neko zlato, ustvari naušnice-veliki kolutovi, pa tko zna gdje u Zg-u i po povoljnjoj cijeni ima neka javi, thanks
Zlatari - pogledaj u Ozaljskoj, odmah na početku kod placa (pa prema Remizi), ja sam tamo znala naći lijepo i povoljno.
gdje ima za kupiti povoljno velike okvire ali znate one gdje je samo staklo? i foto albume?
Zlato: od 11-130-150 kn/gram i sad sto odaberes...
Vazno ej pitati koliko je gram da bi znala el netko povoljan
U Av. Dubrava svi se drze 120 kn
Veliki okviri: bili povoljno u Mandiju
hmmm...imam i ja pitanjce..dali je netko vidio ili zna gdi bi se dale kupiti plišane igračke iz Ice age 3?osim prek neta... tj točnije zanima me za onu lisicu Buck.
Gdje ima lijepih, finih, kao svečanih vesti na kopčanje za dječaka od 6 godina (treba nam za na košulju), ili sakoića?
Gdje kupiti bakalar na bijelo na Veliki petak?
Samo da nije Trentonov, taj mi ima potpuno pogrešnu teksturu i okus.
zna li netko gdje bi mogla kupiti kosaru za djecji bicikl?
Gdje mogu kupiti satenske ukrasne cvjetiće za kosu?
Djevojčica uskoro ima Sv. pričest pa bi mi trebalo desetak već napravljenih bijelih satenskih cvjetića koji se mogu zakačiti za šnalice.
Pretpostavljam da ih ima u salonima vjenčanica, ali ne bih htjela najobičniji mali cvjetić platiti kao da je endemska vrsta pred izumiranjem, kao što se obično naplaćuje bilo što vezano uz vjenčanje.
Dakle, ako tko zna kakav dućan, štand na placu, sve od centra Zagreba prema zapadu, zahvaljujem na sugestiji.
ja sam za svoju frizuru za vjenčanje kupila cvjetiće u cvjećarni na cvjetnom, bilo je po par kuna komad.
o, hvala, cvjećarne mi nisu pale na pamet tj. nisam mislila da oni imaju neke cvjetiće od platna (satena), mislila sam da ukrašavaju samo papirnatim ili plastičnim, ovo mi je otkriće, svratit ću u poneku, tnx.
imam ja tih cvjetića koji su mi ostali od bratove svadbe,ali su rozi.Roze ružice.
U kojim trgovinama ima za kupiti deterdžent za rublje (bilo koja marka) ali da je u kantici?
Ne znam je li već tko pitao, a ne da mi se tražit stranicu po stranicu, pa da vas pitam dvije stvari. Imam Graco kolica i zanima me gdje se može kupiti ona navlaka protiv kiše prozirna (za to valjda nije bitan proizvođač kolica, no za drugo može biti da je), te suncobran koji se pričvrsti na kolica? Kad šećemo često moram preći veće udaljenosti tijekom kojih sunce piči drito u kolica, a nije mi baš zgodno stalno ga vuči za sobom (ne mogu okretat ručku s jedne strane na drugu). Mislim da ne mora nužno biti isti proizvođač tog suncobrana, samo da ima što jeftinijih varijanti, a mi probamo koji paše.
Zna li tko postoji li uopće i gdje kupiti vreće za spavanje, ali tanke, pamučne. Ja ima dvije debele, zimske i primjetila sam da mi se malena počela znojiti u tome, a kad ju samo pokrijem sa dekicom, otkrije se, pa ostane u pidžami... Riječ je o veličinama 68/74...