Pa jasno - ne samo da jedini nisi gej nego si još dobio i počasnu titulu seksualnog manijaka.![]()
Onda ga ja uzimam sebi
Brate mili ovdje sve neke intelektualne duše koje se ne depiliraju, sade organske vrtove, kuhaju pola dana integralnu rižu, ostatak dana peru platnene pelene i uloške, 24 h dnevno s dječicom...
Treba mi neka srodna duša s kojom ću otvoriti pravu žensku temu i razglabati o Cosmu, visokim petama, egipatskoj depilaciji i lakićima za nokte :p
Nemojte biti tako stroge, smiju li se članovi barem depilirati? Neovisno o spolu?
kakva depilacija? fuj.
to rade samo one neke plitkače :ccccc, anchie.
ne predstavljaš odoblje vjerodostojno.![]()
ja sam mislila da se ovdje forumasice ne depiliraju, a forumasi da![]()
O Bože, sad ćete me banat zauvijek, jelda?Mene sirotu obezdlačenu :grin:
Dobrovoljno se javljam da budem jedini član žirija koji će na osnovu fotografija forumašica odlučivati imaju li dotične dovoljno materijala za daljnje sudjelovanje na forumu...![]()
p.s. Forumašice starije od 95 godina, teže od 130kg i visoke preko 2.5m bit će automatski trajno isključene, fotografije nemojte slati ni u ludilu...
U nekim kulturama su dlake vrlo cjenjene...![]()
Mene cijela ova rasprava podsjeća na onu epizodu Asterixa u kojoj zarobljeni galski druid umjesto čarobnog napitka koji Galima daje nadljudsku snagu kuha Rimljanima čarobni napitak od kojih im sve tjelesne dlake rastu kao lude.
I tko da onda sad traži dlaku u jajetu ovoj temi kad više nitko od sugovornika nema dlake na jeziku ...![]()
Ja se nisam ni javio da tražim dlake na (i u) jajima...![]()
sad dolazi onaj dio kad osoblje požali što su se muški forumaši opet okupili?![]()
Ja ne šaljem sliku, Moover je ionako moj muž pa me zna...![]()
Mooveru, jesi ovo opet ti na avataru?
Romantična dušo feminizirana...
muveru, jel tebe grubnić servisira? ups, mislila sam stilizira. cvijeće, prsa glađa od dječje guze...
prekjučer sam gledala film o propaloj tvornici cipela koja se shrvana krizom baca na proizvodnju zeksi čizmica za transvestite. pogodite čega sam se prvog sjetila - ove vražje teme![]()
Ja se svako vece dok vidim britvicu sjetim ove teme..
Mislim da niste pohvatale foru.
Enivej, ionako sam ga sad zapišala pa je svejedno![]()
ah, evo par sličica iz mog albuma, nisam baš najbolje ispala, ali možda ipak...razmisli...
http://zena.hr/forum/tema/svecane_haljine/120/277
(ove što drže do obilježavanja teritorija i sličnih tričarija ne šljivim pet posto:marijana čvrljak:)
..a koliko je još ta ruža dugačka...šteta da se ne vidi cijela...
jel ruzu drzi rukom ili ju je upiknuo u vazu
znate sto kazu, najljepsi cvijet koji muskarac moze pokloniti zeni je onaj koji raste u ruci![]()