Pokazuje rezultate 1 do 50 od 153

Tema: Krenula i ja! (stigao sin, stigla i kći!)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ivanaas,iskreno da ti kazem drago mi je sto si mi ti to napisala,ja njega stavljam u krevetic,ali kad je bolestan stavila sam ga k sebi,i kako je sad kuca puna ljudi ,uvik neko dodje,pa cak i sveki mi zna soliti pamet,da zasto ga nosam toliko,da zasto sam ga stavila s nama u krevet,pa dodje mi da sve posaljem znas gdje!!!moje dijete je moje dijete,i ja sam ga toliko zeljela i ja ga zelim razmaziti!!!ali neznam kako bi ga razmazila ako dijete sa temp od 39 stup. stavim k sebi da ga njegujem ,obloge stavim i sve,a on se jadan sav izmrcvaren stisne k meni i ne pusta,jedino tako je i zaspa sinoc...puna mi je kapa tih 'dobronamjernih' savjeta i one recenice,samo njemu i sebi zlo cinis time sto ga nosas,stavljas u krevet...ajmmmmmeee!!on je moja ljubav!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Samo ti njih posalji sve gdje im je mjesto, doslovno ako treba.

Samo ti njega nosi stalno, kupi maramu ili mei tai da ti bude lakše zbog leđa da se ne pogrbiš i mazi ga. Nase bebe su puno toga propustile, one tek trebaju steci sigurnost i povjerenje da smo tu uvijek tu za njih.
    Znanstveno je dokazano da bebama nosenje omogućuje razvoj mozga i motorike, to je jedan od razloga zasto cesto domske bebe zaostaju u razvoju, jer su po cijele dane u krevetiću, za sto sam kod kćeri imala drasticni primjer zapustenosti te vrste. Kad ti njega nosis on se osjeća sigurno i uci, promatra svijet, ljude, stvari i mozak se razvija. Sto je beba vise po rukama bolje će napredovati, nije samo teorija već i svakodnevno iskustvo.

Ja sam se otpočetka postavila prema svima onako pomalo strogo, to su moja djeca, ja najbolje znam sto im treba, educirala sam se, isla u skolicu, citala, razgovarala s drugim mamama, ali onima uspjesnima, cija djeca su zdrava i vesela, s liječnicima a ostali moraju postivati ono sto ja odredim za svoju djecu, od prehrane pa na dalje. I nekako su i olabavili, kad su vidili koliko mi djeca napreduju i koliko zrace srećom i veseljem, kćer je još beba, ali sin usprkos svoj ljubavi i pažnji jako dobro zna gdje su granice i sto se smije i sto ne smijebez da se itko derao na njega ili ga lupao po guzi, sto je većini ljudi još uvijek prihvatljivo discipliniranje djece

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    ivanaas,iskreno da ti kazem drago mi je sto si mi ti to napisala,ja njega stavljam u krevetic,ali kad je bolestan stavila sam ga k sebi,i kako je sad kuca puna ljudi ,uvik neko dodje,pa cak i sveki mi zna soliti pamet,da zasto ga nosam toliko,da zasto sam ga stavila s nama u krevet,pa dodje mi da sve posaljem znas gdje!!!moje dijete je moje dijete,i ja sam ga toliko zeljela i ja ga zelim razmaziti!!!ali neznam kako bi ga razmazila ako dijete sa temp od 39 stup. stavim k sebi da ga njegujem ,obloge stavim i sve,a on se jadan sav izmrcvaren stisne k meni i ne pusta,jedino tako je i zaspa sinoc...puna mi je kapa tih 'dobronamjernih' savjeta i one recenice,samo njemu i sebi zlo cinis time sto ga nosas,stavljas u krevet...ajmmmmmeee!!on je moja ljubav!!
    Draga, kad se moja ljubav rodila, spavala je, jela i prakticki bila na meni do 4. mjeseca....odrast ce prebrzo, pusti savjete, radi po svojoj volji, ljubavi i mazenja njima nikad dosta..a ako cemo pravo, vise sam ja trebala nju nego ona mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •