tajna30, i tebi želim puno sreće!
Sara35, zaboravila sam ti napisat da možeš ić u postupke nekoliko puta za redom, ali pokušaj ne mislit na to nego samo na ovaj jedan postupak koji te sada čeka. Vidim da si nemirna, ali pokušaj se smirit, jer je to važno u ovim našim situacijama, ako ne ide drukčije uzmi Persen ili Normabel, pitaj doktora da ti preporuči nešto.
hvala ti martintoss na iscrpnom izvješću...baš si zlatna... sad bar znam kako to ide... sretno svima
Nema na čemu, i meni su cure puno pomogle, zato i jesmo tu.
tina, želim izvještaj s UZV-a! Bit će sve ok, vidjet ćeš!![]()
Da, da, shvatila sam ja to već i prije, ne vole me doktori nikako. Kako će oni bit "bogovi", ako pacijent sve zna? To mi je dr. Š. čak i rekao u šali, dok me dr. P. samo mrko gledao i bio bi me najrađe ispalio na mjesec da može. Ali, mislim se, 21. stoljeće je, internet i tome slično, bilo bi čudno bit totalni ignorant u današnje vrijeme. Iako, izgleda da one nepismene i neuke žene puno prije zatrudne, a ne mogu pronać vezu izmađu seksa i djeteta, nego mi koje znamo o oplodnji sve do u detalje.
Tina čekamo izvještaj![]()
Tina, kakve si ti mala simptome prije prve bete?
joj Tina, super. čuvaj svoju mrvicu![]()
ružo, tek sam sad skužila da si čekalica bete, vibram do neba!!!
katja35, moj savjet ti je da se ne zamaraš unaprijed nikakvim simptomima prije bete. Koncentriraj se na postupak u tijeku, slušaj doktora što ti kaže i prije svega, opusti se! Bit ćeš vjerojatno dovoljno nervozna od ičćekivanja bete, pogotovo prve, tako da je sasvim nepotrebno zamarati se svačim prije nego što postupak uopće završi.
Nije me bilo nekoliko dana jer mi je folikul na 7 dc bio 16x18 pa sam morala ranije u Zg međutim to je cista i morala sam čekati da mi folikul dostigne veličinu od 18 mm. Nadam se da će cista puknuti sama i da neće stvarati probleme.
Prijavljujem, večeras štoperica i u nedjelju aih.
Ptica1 sretno sutra!!!
Obavila danas prvu folikulmetriju,folikulići lijepi,doktor zadovoljan!
Nije danas bilo neke gužve,ja stigla u pola 8,i zvao me baš unutra,
tak brzo nisam nikad riješila!
Tina, draga, stvarno mi je žao...
Nakon početne sreće, pa tuge zbog neduplajuće bete, pa ponovne sreće zbog bete i točkice na uzv...znam da si se napatila i žao mi je što nije završilo lijepo...i kako je trebalo... Isplači se, odtuguj koliko trebaš pa se uzdigni kao Feniks iz pepela i u novu borbu za svoju mrvicu!![]()
tina2701, uvijek mi je zao vidjeti ovakav ishod ali tvoja beta nikako nije slutila na dobro. Tvoje godine jako idu u prilog brzom uspjehu pa se nadam da ces ubrzo skupiti snagu za dalje.
..nadam se...samo mi je gin na odjelu spominjala da sam trebala bar dobiti blagu terapiju zbog trombofilije...a na transfuziologiji mi rekli daje too sve ok i da mi ne može smetati trudnoći...
Tina
jednostavno nemam komentara
tina2701 i meni je kao i svim curama jako, jako žao što nije ispalo onako kako svi želimo ali ako je izgubljena jedna bitka nije rat... drži se
tina, nemam što puno reći. Jako mi je žao zbog ovakvog ishoda. Međutim, sad si samo još jedan korak bliže.
Sama činjenica da si mlada i da ti je uspio odmah prvi AIH uopće ne dovodi u pitanje da ćete sigurno ponovno uspijeti uskoro.
U međuvremenu, odmori tijelo i dušu, probaj se još malo više pozabaviti ovom imunologijom i onda u novu borbu![]()
ruža82, danas je dan ß? Sretno!
Ja nikako da dobijem mengu, danas mi 33. dan nakon biokemijske i sve mi se pošemerilo. Evo, nje nema kad treba, a kad ne želiš da dođe onda je točna u sat..
Eh cure, vadila krv danas. ali sam i radila test i negativan je.
nemam sreće...
ježić~~ za današnju betu
Ružo, žao mi je za testić, ali vibram da te beta ipak iznenadi (ovaj put ugodno i pozitivno i da možeš reći "*#$% ovi testovi ništ ne valjaju")!
Ježić držimo fige!
Martinstoss i tebi da krene pa da možeš u nove pobjede!
bok! ja sam nova u klubu i imam jedno pitanje. Čekam novi ciklus da počnem piti klomifene i krenem na svoju 1. inseminaciju, ali menga nikako da stigne. Obično dođe nakon 45 dana, a sad je već 53 i neće i neće. Nema čak ni najmanje naznake da bi se to moglo uskoro dogoditi. Zanima me je li koja od vas prije uzimanja klomifena bila na duphastonu. Bi li to smetalo Klomifenu? Duphaston sam pila u prijašnjim ciklusima pa si mislim da li da i sad popijem dozu jer nemam više živaca čekati. Toliko čekanja, a kad pomislim da sam tek na početku.
ružo, ježiću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
kaja dobrodošla, mislim da možeš piti duphastone, ali svakako se konzultiraj s doktorom da ti to potvrdi i odredi dozu.
Posljednje uređivanje od artisan : 16.05.2011. at 12:12
Kaja76, dobrodošla!!
možeš izazvati m i utrogestanima. i sve će biti ok. za duphaston neznam
Ima li itko da je uspio na inseminaciji u prirodnom ciklusu, znači bez Klomića?
hvala cure! ma dupahston je isto progesteron tako da ne bi trebalo smetati Klomifenu. Pitat ću soc. gin jer je do MPO dr. tesko doći. Nadam se da cu vam se uskoro pridružiti na forumu sa svojim iskustvima s inseminacije. Kako stavite u potpis, svoje dijagnoze?
Čuj, da potakneš "proces" dufastonima, trebalča bi ga piti barem jedno 7-10 dana, a menga bi ti stigla jedno 3-15 dana nakon dufastona, pa sad računaj zajedno koliko to traje.
Mislim da ti se više isplati pričekati da ti menga sama dođe.
Inače dufastoni nemaju utjecaja na klomifen.
A znam da, to si i ja mislim, ali dosadno mi je ne raditi ništa pa filozofiram. U zadnjem ciklusu sam počela piti Duphaston 45. dan i došla menga dok sam jos uzimala Duphaston - 9-ti dan uzimanja, dakle dan prije nego sam prestala piti. Ne znam sta to znači. Vjerojatno je bila tolika sila da nije izdržalo.
Najgore je kod tih ludih jajnika što ne znas kako će raditi koji mjesec pa se nikad ne mozes ravnati. Ni prije nisam bas bila "ispravna", ali mi je makar do 45-og dana došlo. a zadnja dva ciklusa nesto luduje
kaja76, jako sam imala jako neredovite cikluse s katastorfalnim nalazima progesterona. Doktorica mi je onda propisala tri mjeseca Provere od 10 mg od 14.-26- dana ciklusa i od tada su se regulirali na 29 dana, plus koji dan dva više nakon postupka radi utrogestana, ali inače točna ko vekerica.
Možda glupo pitanje, jel si probala napraviti test kojim slučajem?
Da urediš potpis, moraš ići pod "Postavke", pa "Uredi potpis", napišeš što želiš, spremiš promjene i to je to.
Jako mi je žao ježićal ne daj se, glavu gore - dočeat ćeš i ti svoj plusić
Žao mi je ružastvarno ta inseminacija ima jako malo uspjeha
Baš mi je žao ... al cure ne odustajte.... doći će i vaš dan (a znam koliko sam ja ovu rečenicu mrzila)
Posljednje uređivanje od martinstoss : 17.05.2011. at 07:59