Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Toyota,dobro nam došla i još prije otišla..naravno na onaj trudnički topic..
    s obzirom kakvo je stanje sa lijekovima i da oni dolaze sve kasnije i kasnije,samo vi odite na putovanje,jer će lijekovi doći kasnije..
    evo ja sam 155 i dr B mi rekao da ću u 9 mj.pa teško da će i broj 230 u isto vrijeme..

reci nam nešto o vama,koliko imate godina..koje su vam dijagnoze,jeste li imali već kakve postupke..??
    radoznala baba...a što mogu..
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 19.05.2011. at 12:09

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Toyota,dobro nam došla i još prije otišla..naravno na onaj trudnički topic..
    s obzirom kakvo je stanje sa lijekovima i da oni dolaze sve kasnije i kasnije,samo vi odite na putovanje,jer će lijekovi doći kasnije..
    evo ja sam 155 i dr B mi rekao da ću u 9 mj.pa teško da će i broj 230 u isto vrijeme..

reci nam nešto o vama,koliko imate godina..koje su vam dijagnoze,jeste li imali već kakve postupke..??
    radoznala baba...a što mogu..
    Kiara79 hvala za dobrodošlicu. Pa mislim da mi to putovanje treba za punjenje baterija prije bitke. Kad mi je dr.B rekao 9.mj nitko mi nije rekao da postoji mogućnost prolongiranja....hm.... Sva sreća pa ste vi tu. Pa ja sam se u principu do sada nadala rodi, ali kad sam shvatila da na moju kuću zaobilaze....odlučila sam se primiti stvar u svoje ruke. Ja sve ok, a MM oligoasth.... Nismo ništa radili niti osim dva AIHa na SD u 2009.g. I to je to. Sad sam u fazi prikupljanja nalaza. To je sve. Vrlo kratko. To je ustvari kad čitam šta ste sve prošle - VELIKO NIŠTA. Ja sam hrabra i puna nade, osim kad dobijem menstr. onda malooo padnem u depru, ali.....
    Tek sam se uključila i puna sam pitanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •