Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Inana žao mi je !
    Sve je spremno za postupak kad stignu pikice, osim jednog-dragi ima E.coli u ejakulatu. Sad u pon mu idem hitno po antibiotike i nadam se da će se riješiti. Hoće me postit u postupak? Ako npr donesem sve nalaze kad idem po pikice, a nalaz atb ejakulata dok krenemo da ne gubimo vrijeme. Moj bris je sterilan (nakon terapije), a on već dr put ima bakterije. Bojim se da smo si u međuvremenu ponovo prenesli bakterije tako da čisto sumnjam da je moj sad sterilan, al imam nalaz na sterilan

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Inana žao mi je !
    Sve je spremno za postupak kad stignu pikice, osim jednog-dragi ima E.coli u ejakulatu. Sad u pon mu idem hitno po antibiotike i nadam se da će se riješiti. Hoće me postit u postupak? Ako npr donesem sve nalaze kad idem po pikice, a nalaz atb ejakulata dok krenemo da ne gubimo vrijeme. Moj bris je sterilan (nakon terapije), a on već dr put ima bakterije. Bojim se da smo si u međuvremenu ponovo prenesli bakterije tako da čisto sumnjam da je moj sad sterilan, al imam nalaz na sterilan
    imaš nalaz da je sterilan, ali kaj ti to znači ako nisi sterilna... radije ti odi po antibiotike, pa fino čista daj nalaz, ali nemoj ignorirat to, nije to mala stvar...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •