Stranica 32 od 149 PrviPrvi ... 2230313233344282132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    , kako lijepo, ja sam mislila da je to ipak čista utopija, ali stvarno treba vjerovati. trenutno sam baš u opakom pms-u i totalno sam loša prema sebi i drugima, nadam se da ću za dva dana biti ona stara....danas mi je baš sve crno .
    Je, je, meni je uspjelo bas iz prirodnog IVF u Rijeci i to nakon tri neuspjesna stimulirana s dobrom reakcijom na stimulaciju. Nisam ni ja bas puno nade polagala u prirodni postupak, ali obzirom na zakonska ogranicenja prirodni postupak je za mene bila jedina opcija u Hrvatskoj. I evo, uspjelo iz prve!

Obzirom na cinjenicu da su kod tebe problem samo jajovodi, da si vec imala jednu trudnocu i da je spermiogram odlican mislim da pokusati s prirodnim IVFom uopce nije losa ideja. Posebno mi je drago sto je i dr. V. sklon tome, za razliku recimo od prijesnjeg dr. V.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    ma samo se ti isplaci i sve izbaci van,za dva dana ces bit veci borac nego ikad prije. Ima uspjeha i u prirodnom ciklusu,nema sumnje, ja sam bas o tome mislila prije nego sam saznala da nam je uspjelo
    danas sam dobro, bila na plaži cijelo jutro, pa je život odmah lakši !

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Je, je, meni je uspjelo bas iz prirodnog IVF u Rijeci i to nakon tri neuspjesna stimulirana s dobrom reakcijom na stimulaciju. Nisam ni ja bas puno nade polagala u prirodni postupak, ali obzirom na zakonska ogranicenja prirodni postupak je za mene bila jedina opcija u Hrvatskoj. I evo, uspjelo iz prve!

Obzirom na cinjenicu da su kod tebe problem samo jajovodi, da si vec imala jednu trudnocu i da je spermiogram odlican mislim da pokusati s prirodnim IVFom uopce nije losa ideja. Posebno mi je drago sto je i dr. V. sklon tome, za razliku recimo od prijesnjeg dr. V.
    baš si me utješila....emocije su mi dvojake, kad sam vidjela curu prije mene koja je dobila vrćicu punu inekcija smrzla sam se i skoro pobjegla iz čekaone, a onda kad mi je doktor rekao da idemo u prirodnjak opet nisam bila zadovoljna, jer kao manje su mi šanse. no dobro, sad sam se umirila....

Lastin rep avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Kao prvo, dobrodošla i što prije ostala trudna i otišla!
    Idem s pretpostavkom da je dr. mislio da si to već obavila kod svojeg ginekologa, pa ne brini imaš puno vremena do 9. mj. Odi kod svojeg primarnog ginekologa i tamo zatraži analizu hormona, a kod dr. Vlašića ćeš onda s tim nalazima i sa svim ostalim što moraš napraviti i tako prije postupka na dogovor. Pretpostavljam da ti još nije odredio terapiju? Napiši nam malo više o sebi i TM, godište, dijagnoza...
    MM i ja smo oboje 80 godište. Ja sam po svemu sudeći OK, nikakvi problemi dok je MM dijagnosticirana hipospermija i astenozoospermija. Upravo radi njegovog ponovljenog lošeg nalaza je dr. odmah preporučio IVF, da se ne gubi vrijeme s inseminacijom. Dok čekamo rujan još uvijek se nadamo da se nešto može desit i prirodnim putem...MM pije profertil, možda pomogne

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, čitam vaše postove unatrag vezano za famozni Zakon....samo se nadam da će uskoro kad dođe smjena vlasti Opačička znati šta treba prvo napraviti!(jučer u Dnevniku bilo da bi mogla ona biti u Vladi za obitelj i skrb)
    Curkama u postupku šaljem pregršt pozitivnih vibrica a ostalima puno sreće u ljetnim postupcima!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 30.05.2011. at 12:23

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, čitam vaše postove unatrag vezano za famozni Zakon....samo se nadam da će uskoro kad dođe smjena vlasti Opačička znati šta treba prvo napraviti!(jučer u Dnevniku bilo da bi mogla ona biti u Vladi za obitelj i skrb)

Curkama u postupku šaljem pregršt pozitivnih vibrica a ostalima puno sreće u ljetnim postupcima!
    X

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Za početak prvo vibre našim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliki ljubac tigrical i Dorini ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Zatim ogroman zagljaj našoj trudnici Mravak
    I na kraju porukica za sve nove cure - dobra nam je klinika u Rijeci, čeka se - ali se svugdje čeka, liječnici i bilogica su nam stručni i ovdje sestre i doktori znaju tko ste i kako se zovete i šta vam je; a to je veliki luksuz kojeg druge velike klinike ne pružaju. Želim vam svima puno sreće i velike velike bete

Lastin rep avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Šumskovoće hvala na ohrabrenju! Kao nova u svemu tome, ne znam ni sama što da si mislim i da li je vrijedno pokušaja ovdje u RI. Trebaju mi riječi ohrabrenja jer o tome nemam s kime sasvim otvoreno porazgovarat osim s MM a i on kao muškarac ne razumije i shvaća sve moje strahove i sumnje.

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

"I na kraju porukica za sve nove cure - dobra nam je klinika u Rijeci, čeka se - ali se svugdje čeka, liječnici i bilogica su nam stručni i ovdje sestre i doktori znaju tko ste i kako se zovete i šta vam je; a to je veliki luksuz kojeg druge velike klinike ne pružaju."

Šumskovoće -potpisujem!
    Ja sam nova cura i za svo osoblje riječke humane imam samo riječi hvale.
    Danas mi je obavljen transfer(2bc) i sada slijedi čekanje. Dugo toplo ljeto...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lastin rep u dobrim si rukama u Rijeci, nema mjesta sumnji A za sve odgovore koje možda ne možeš dobiti u klinici, možeš ih dobiti tu na Rodi + na portalu potpomognutaoplodnja.info Ovaj sustav podrške i razmjene iskustava je jako kvalitetan i meni je značio jako puno.
    nina32 želim ti ogromnu sreću i veeeeeeeliku betu za blaženih 17 dana (makar meni je zadnji put dr. V dao vadit betu nakon 20 dana - ali eto bila je ogromna pa sam mu zahvalna)

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala ŠV. Meni je rečeno da vadim betu 22 dan...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jučer dok sam čekala red na humanoj,četiri cure su imale transfer.Neka im je svakoj sa srećom

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ja bila jučer, neka im je sretno, sretno!!! Ja čekam subotu da vidim hoće li biti uopće transfera od mojih smrznutih?? Tješim se što ih je devet pa možda barem jedna preživi ali sudeći po tome da me nisu zvali znači da se nešto i oplodilo. Imam sve pohvale za osoblje na humanoj, uz sav onaj stres i gužvu i dalje su divni. Samo neka tako nastave. Svima puno sreće i svega što im treba.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nina32 22 dnt - jeli se razbahatio Nema veze, samo poslušaj kako ti je rekao i beta će bit ogroooooooooooooooooooomna
    dorina199 sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se oplodilo i da se fino zakači za mamicu i tako ostane dugo dogo - do Valentinova 2012

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala Šumsko neka mi bude kao i tebi

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala dorina199 i tebi nek je sa srećom..Hvala i tebi skandy..
    Šumskovoće ma vadila bi ja i trideseti dan samo da bude sve ok..
    Posljednje uređivanje od nina32 : 02.06.2011. at 11:59

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    jučer dok sam čekala red na humanoj,četiri cure su imale transfer.Neka im je svakoj sa srećom
    X Sretno svima! (Jučer je stvarno bila velika gužva.......)

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nina32 znači na blastice ste išli... super!!! Nadam se da će ti ta 22 dana brzo proć i da ćeš nas obradovati lijepom betom!
    dorina199 sretno sa smrzolinama!!
    sari i svim mojim kafenušama koje su u postupku želim samo da sve na idućoj kavi budu trbušaste

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

O pa nisam ni znala da nas je toliko s rode trenutno tamo u postupku!
    Sretno svima!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nina32 dobro nam došla i što prije otišla na trudnički pdf! S obzirom da znam koja je tvoja situacija, ja jako vjerujem u ovaj tvoj postupak, iako sam bila malo u šoku što su ti na prvom postupku vraćene 2 blastociste!

A, što se tiče gužve u čekaoni.... stvarno pretjerano!

Svim curama u postupku želim puno sreće i velike bete!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Skandy ne mogu ti odgovoriti, inbox ti je pun .

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

e moj Tigre, ja u ništa ne vjerujem dok ne vidim..zapravo trebala sam staviti nick TOMA -(ako jedna blastica preživi tako će se zvati
    Jesu li to utrići ili što, ali meni se spava i spava i spava...
    hvala svima na dobrim željama..

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure samo da vam se malo javim!
    Svima vam želim puno dobrih vijesti i velike bete!!
    Mi smo u 11.tj i za sada sve ok!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    e moj Tigre, ja u ništa ne vjerujem dok ne vidim..zapravo trebala sam staviti nick TOMA -(ako jedna blastica preživi tako će se zvati
    Toma - jako lijepo ime, oduvijek mi se sviđalo.... Nina sretno .

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Skandy ne mogu ti odgovoriti, inbox ti je pun .

probaj sad

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nina32 dobro nam došla

Sretno svima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerovatno utrići, prerano je za neke druge simptome...još.

Bebica_2 bravo i samo tako naprijed!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje, prijavljujem transfer 2 X blastociste!!!!

Ne mogu vjerovati ali spermiogram se jako popravio i nikada do sada nismo imali blastociste. Imala sam 5 stanica, tri su oplodili, 2 se razvile do 5. dana, ostale 2 nisu bile dovoljno kvalitetne za zamrzavanje.
    Baš mi je drago da je sve nekako krenulo, imala sam baš individualan pristup, svi su bili jako ljubazni. Čak me došao i doktor pozdraviti i popričati samnom nakon transfera, a pacijentica sam od profesorice, tako da nije ni trebao.

Svim curama u postupku ~~~~~~~sretno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ambra ma zaista sjajno HURRA za blastice Pa u zadnje vrijeme u Rijeci same blastice
    Prekrasno za čuti. Sve nade polažem u Tigrical, Dorinu i tebe Ambra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    GO Rijeka - GO!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo Ambra baš super

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ambra, mrak! Super! Ova Rijeka me svaki dan sve više i više ohrabljuje!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure hvala vam puno!!

Snekice mogla bi i ti do Rijeke ili ideš privatno?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam puno planova, vidjeti ćemo koji će igrati.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Prijavljujem transfer od odmrznute jajne stanice dva embrija jedan 4-stan i jedan 6-stan. Čekamo. Ostalima sve naj naj...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Suprug i ja smo danas bili na humanoj i dogovorili nas drugi stimulirani postupak za 7 mjesec. Danas smo izmjedju ostalog ponovili i spermiogram i obzirom da je nalaz ponovo slican onom s pocetka nase mpo price (teska olligoastheno + hypo) odlucili smo ne gubit vrijeme nego krenuti u akciju nesto ranije od plana. Bit cu u dugom protokolu kao i prvi put pa sam od 24.06 ponovo pikalica (samo da mi cervikalni brisevi budu OK)
    Moja draga dr. House mi je obecala i anesteziju na punkciji pa sam barem upola manje ustrtarena od svega
    Inace, jedna od novosti je da se sada umjesto utrogestana moze dobiti i Crynone vaginalni gel. Da li ga je tko koristio?
    Super je, jer se aplicira samo jednom na dan (prije spavanja), nadam se i da je jednako ili cak vise ucinkovit od utrica.....

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja ču ga koristit čim stigne,nema nigdje na lageru! Dalje crinone gel ide na recept, tako da se ne plaća.

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

otkad crinone gel ide na recept?? jer kad sam ga ja htjela koristiti,prije 8mj,placao se i isao na privatni recept a cijena mu je bila oko 400kn..tako da sam se ipak odlucila za utrice..

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zato kazem da je novost, od nedavno crynone ide na recept, prije nije bio na listi hzzo-a.

Mayica na tebe nisam dugo "naletila" vidim termin se jako priblizio nadam se da ste i ti i bebica odlicno!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

a super da je od sad na recept..

mi smo odlicno ..za sad..evo danas brojimo 35+5..svakim danom blize cilju i jedva cekamo..za sad je proslo relativno sve ok..ja se nadam da ce i na porodu tako biti )

svima zelim srecu u nadolazecim postupcima i onima koje su u postupcima..velike puse od mene i malog misa

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Šta nam ga onda ne propisuju, meni jučer bio transfer naravno da je docentica napisala utrogestane.
    BTW ovaj tjedan izgleda nema dr. Vlašića

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I meni su dani utrogestani uz uputu da kad ih potrošim da krenem s crinone gelom. Meni je ovo prvi put da koristim utrogestan, crinone g. nisam nikad, ali iz onoga što sam pročitala na netu mislim da je efekt obaju proizvoda jednak s tim da je crinone gel puno praktičniji za aplikaciju..Ako je meni (a prvi put mi je) već dosta 3x2 utrogestana na dan mogu misliti što je s vama ostalima koje ste nažalost već duže u ovoj priči. Stoga- tri put hura za C.G.!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav svima, evo da se uključim sa betom 3119.3tj.od punkcije. sretno cure

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Čestitam Olivera, lijepa beta!!!
    Sada se odmaraj i uživaj!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

olivera cestitkeee..uzivaj u trudnoci

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

olivera Čestitam ti na lijepoj beti, sada samo polako...puno je dana pred tobom
    nina32 nemoj da ti utrići dosade, evo ja sam na utrićima od 26.04. - pazi danas je 17.06. i bit ću na njima do 03.07. (dakle još dva tjedna) i znaš šta - uopće mi ne smetaju više. To što sam tako dugo na utrićima je znak da sam T - a u tom scenariju mi ništa nije teško Da mi kažu da ih moram do poroda stavljat, stavljala bi ih pjevajući od sreće. Nadam se da me razumiješ. A crinone gel je i njima skuplji, pa radije pripisuju utriće (koji koštaju 45 kuna za 5 dana, pa to nije uopće skupo). Da nisam na kraju s progesteronom žicala bih moju ginicu da mi pripiše gel.

Samo ću kratko zavibrati Innu, Tantolini, Dorini i Sari za čekanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i našoj LOTV za novi raniji postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ogromne čestitke Sali na krasnoj krasnoj beti! Još jedan veliki uspjeh za naš KBC Rijeka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, jel i vama nije radio forum tjedan dana?? Meni je bas nedostajao jako.
    Cestitam Oliveri, ali i nasoj Nini32 na njenoj krasnoj beti: 1311
    Nina, popratila sam tvoje postove unatrag ali nisam skuzila koja je bila vasa dg. Bas me zanima, kao i za svkog tko je u RI.
    Sumskovoce, hvala ti na vibricama Procitala sma da si bila u bolnici tjedan dana, vec sam se bila prepala ali vidim da je sve OK i da tvoje bebe i dalje lijepo napreduju
    Kako je u RI bolnici? Jesu svi OK kao i inace?
    Ajme, mora da si se nasmrt prepala kad je krenulo krvarenje, to mora biti grozan osjecaj jer nemas pojma sto se zbiva dok ne stignes na pregled.....
    Mi u ponedjeljak imamo date na humanoj s dr. Manestrom jer dr. House koristi lanjski godisnji od danas pa sljedeca dva tjedna ja mislim, pa eto, vi koje ste kod nje da znate isto da je nema. Brisevi su mi OK fala bogu pa cu pokupit Decapeptyle i pocet s bockanjem 24-og

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da se i ja malo javim!Ni meni nije dobrih tjedan dana radio forum?!!!
    Čestitam Olivera na velikoj beti, bravoo!
    Sretno cure!!!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

LillyOfTheValley, hvala na čestitkama. On ok, ja jedan jajovod nemam(extrauterina), a drugi je za baciti
    Olivera, dobro došla u klub sretnih riječkih trudnica!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala na odgovoru Nina.
    Kako god lose izgledala tvoja dijagnoza ona je zapravo pod uvjetom da je sve drugo OK, zapravo super dijagnoza za postupak ivf-a, ali vjerojatno vec to i sama znas, a evo desilo vam se i lijepo malo cudo, tj. vjerojatno dva? Nadam se da ce dalje sve biti u najboljem redu
    PS. Pretpostavljam da vama nisu radili icsi?
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 17.06.2011. at 21:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •