Stranica 9 od 28 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi otkad smo presli na platnene ne stanemo po duzini u neke bodije. No imamo srecom vecih
    gledam pozitivno - kad se odvikne od pelena, mozda cemo opet moci uci u neke bodije koji su nam bili na knap u pelenama

Sunshine, kod nas je obrnuto, moj maleni s 8 ipo mj ima 7 kila i bas nam nekad dobro dodu platnene za popuniti hlace
    Ne znam ti za nijedan savjet osim da mu kupis robicu koji broj vecu..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako vi to rješavate?
    od rođenja smo koristili za jedan broj veće hlače i bodije nego što smo oblačili starijem djetetu koje nije nosilo platnene

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

veći bodići i pantalonice
    bodići se prerastu, ali neke pantalonice mogu da se nose kao "normalne" kad se skinu pelene, jer guza postane manja

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala svima
    sad imam taktiku da preko većeg bodića stavim majicu s kratkim rukavićima (jer inače ima ''dekolte'') i baš izgleda coolerski, hihi.

Pusa svim platnopelenašićima

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jedna mama ovdje je na nekoj drugoj temi spomenula kako joj je doktor rekao da pripazi na predugačke rukaviće jer oni potiču bebu na grabljenje i stiskanje šake pa možda samo zavrnuti rukave na prevelikim bodićima.

I pozdrav svima, zaboravila sam da ova tema postoji

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Super su ovi ekstenderi. Da li ih je netko kupovao? Zanima me da li su im drukeri iste velicine kao na nasim bodicima?

I jos jedno pitanja : da li je ok drzati pelene u kanti s poklopcem bez rupica? Da li stavite i kakvu vrecicu (mislim na suho cuvanje)?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ovi ekstenderi baš i nisu neka fora, povećaju samo dužinu između nogu, ali ne i širinu bodića na "strateškom" mjestu iliti guzi

naše pelene stoje na zraku u škafu, bez poklopca i čekaju pranje, prethodno ih saperem hladnom vodom
    veš perem(o) svaka dva-tri dana

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hej supermame! Imam nekoliko ponuda za "doniranje" pelena za buduću bebu, ali me zanima ogrube li one nakon tolikog korištenja, istroše li se ili sl.
    Ili da se prestanem zamarati, lijepo prihvatim donacije i eventualno dokupim ostatke...??

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

prikupi donacije, i ne beri brigu
    sa srećom

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    prikupi donacije, i ne beri brigu
    slažem se!
    Mi ih koristimo skoro tri mjeseca i vrlo sam zadovoljna. Imam ih cca 20 i perem svaki drugi dan.. One od konoplje budu tvrde kad se osuše na radijatoru, ali ih protrljam i onda su super. Pretpostavljam da se one oslikane malo ''potroše'', ali nama su još uvijek sve lijepe.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

S2000, negdje sam procitala da ti drikeri ne odgovaraju na mnoge bodice....ali ja imam ideju uzmes neki stari bodic koji ne koristis, a ciji drikeri odgovaraju i na druge bodice (i nije ti ga zao isjeci) , izrezes dio sa drikerima-onu trakicu, lijepo ga usijes na parce tkanine (ako sijes, ili zamolis nekoga da ti uradi) i dobijes to sto trazis

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Hej supermame! Imam nekoliko ponuda za "doniranje" pelena za buduću bebu, ali me zanima ogrube li one nakon tolikog korištenja, istroše li se ili sl.
    Ili da se prestanem zamarati, lijepo prihvatim donacije i eventualno dokupim ostatke...??
    Mi smo skoro 22 mjeseca platnenopelenaši i pelenama se ništa nije desilo.Za omekšavanje koristim obični alkoholni ocati uvijek su mekane
    Prihvati donacije i uživaj
    Posljednje uređivanje od SunčicaVŽ : 15.03.2011. at 09:33

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hvala vam svima!
    vještičice, tebe sam se prve sjetila - tvojih divnih pelenica, a ulošci koje si mi sašila prošli su mnoge oglede po Rijeci!!!
    Mama koje koriste platnene su mi samo spomenule da su im se boljima pokazale one sa drukerima nego sa čičkom...no, vjerojatno je to do šivanja...

joj, jedva čekam!!!!

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mala laia

čičak je zgodniji i brži za zakopčati, bolje se namjesti, posebno kad je beba mala
    nevolja sa čičkom je što s vremenom prestane biti "ljepljiv" jer nastrada u pranju, koliko god "markiran" bio
    drikeri su izdržljiviji, ali i teže podesivi, mada, mnogo zgodniji za veće bebe

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

onda dakle bi ja bez problema mogla sve newborn kupiti sa cickom,ionako cu ih koristit samo par mjeseci pa se nece stici pohabati..i onda kad predjem na OS kupim sve sa drukerima?

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi imamo problema sa grijenjem/sušenjem tijekom zime. Imamo sušilicu, ali kako grijemo na struju, koristimo je samo u iznimnim situacijama, i za kratke programe. Jučer sam bila kod frendice za "edukaciju" o platnenim pelenama, pa me zanima sljedeće:
    - mogu li koristiti samo tetra pelenu i čiripa (švedsku, mislim...ispričavam se, potpuno sam zaboravila sve nazive) + zaštitne gaćice?
    - mislim da ću to lakše sušiti od onih debljih koje sam imala prilike vidjeti/opipati - koje se super osuše na radijatorima, ali mi nemamo tu mogućnost

- imate li vi neki konkretan prijedlog ili sugestiju??

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jesi li mozda vidjela one pelene sa odvojivim uloscima, tzv pocket ili brzosusece?

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi koristimo pocket od početka, na radijatoru su suhe u roku pola sata, a na stalku za veš, najčešće stavim sušit navečer, ujutro su suhe

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ili split? slično kao fitted pocket.
    a tetre su meni presuper za malene bebice, imas puno linkova kak ih motat na onom topicu o tetrama. mislim da ti svedske ni ne trebaju. tako male bebice nisu aktivne toliko da razmontiraju pelenu.
    moja sad ima 6 mj i nekak su mi sad postale draze fitted.
    ugl, rodit ces ljeti, pa neces imat problema sa susenjem prvo vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    onda dakle bi ja bez problema mogla sve newborn kupiti sa cickom,ionako cu ih koristit samo par mjeseci pa se nece stici pohabati..i onda kad predjem na OS kupim sve sa drukerima?
    nemoj kupovati previše newborna, to se uistinu ne isplati. jedino ako imaš para na bacanje. rijetko tko kupuje bas newbornice, eventualno par komada.

sto se tice pocketica, ako govorimo o pravim pocketicama, ja ih ne volim jer su uglavnom od plastike iznutra i izvana (fuzzi bunnz, happy heiny) i ja onda ne vidim preveliku razliku od pampersica, osim što su perive.
    ako govorite o pamučnim pelenama koje imaju odvojive pamučne uloške, pa još našiven PUL, ili bez PUL-a pa morate staviti zaštitnu, onda mi je to ok.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

možeš koristiti tetre*švedske ili tetre uz snappi kopču bez problema, čak i na većoj bebi (osim ako se ne da presvući ko moj čupavac )
    možeš koristiti fitted pocket i puniti ih tetrama ili split pelene, sa odvojivim uloškom, one se brže suše
    vodi računa da se pamuk najbrže suši, bambus i konoplja su sporosušeće tkanine

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja mislim na ove druge koje Lutonjica navodi.
    Pamucne, ali s utorom za dodatni ulozak. Ili kao sto je Rodina AIO pelena koja je s usivenim coverom, a unutra stavim dodatni ulozak od konoplje.

Ja imam kombinaciju sporosusecih i brzosusecih i sve su mi super

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da i ja imam 100 % pamučne pocket :D i potpisujem Lutonjicu po pitanju newborn pelenica, moja bebica se rodila s 2840 i za dva mjeseca ih je prerasla. Što znači da ako beba bude veća, bit će joj male za mjesec dana

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako dijete bude prosječne težine, NB ćeš možda moći koristiti samo nekoliko tjedana. Z. je rođena sa 3500, i neke nije ni stigla obući.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uf...znam da ti u pocetku treba najvise pelena,cca 25kom (promjene nakon svakog podoja)...i sto cu onda samo sa par newborn? kad ce mi OS bit prevelike u startu...
    strah me da ako bebi budu velike pelene da ce mi sve iscurivat preko....pricekat cu s kupnjom onda dok budem bliza terminu,ako mi ginic odma kaze da je beba veca,preko 3500 onda mi mozda OS i ne budu prevelike... a ne bi htjela koristit tetre,strah me da se ne obeshrabrim s njima u startu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vecina nas koristi OS od početka. neki modeli znaju biti preveliki prva 2-3 tjedna, ali većina ih je dobra od samog početka.
    i ništa ti neće curiti ako imaš dobre zaštitne, one su bitan faktor za curenje, ne pelene.

25 NB pelena nema ama baš nikakvog smisla.

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

uf...znam da ti u pocetku treba najvise pelena,cca 25kom (promjene nakon svakog podoja)...i sto cu onda samo sa par newborn? kad ce mi OS bit prevelike u startu...
    strah me da ako bebi budu velike pelene da ce mi sve iscurivat preko....pricekat cu s kupnjom onda dok budem bliza terminu,ako mi ginic odma kaze da je beba veca,preko 3500 onda mi mozda OS i ne budu prevelike... a ne bi htjela koristit tetre,strah me da se ne obeshrabrim s njima u startu...
    Imam rješenje za tebe/vas!
    Imam, ako želiš, Bambino Mio male pelene. One su u biti zaštitne gaćice i debela četvrtasta pelena koja se stavi u njih. Imam small zaštitne i to ti može poslužiti za početak, ako se pribojavaš da će ti druge biti velike.
    Doduše, meni nisu puno koristile, moj je mišić odmah išao u normalne pelene, koje sam drukerima smanjila (i to ne na najmanju veličinu). Ugl., ja sad te pelene koristim kao tetre, za sve i svašta, ali zaštitne ti mogu pokloniti da ne trošiš novce bez veze. Proguglaj pa ako ti se čini ok, javi se na PP.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Postoje i OS pelene koje se samo zamotaju oko tijela tj. nemaju ni čičak ni drukere pa se lako prilagode bebama raznih dimenzija. Nosile su ih od izlaska iz rodilišta s 1980 grama, a nose ih i sad s 9 i nešto kg. Cover je ključan, slažem se. Ostale OS pelene su im bile dobre kad su prešle 4 kg.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam sinu sašila desetak small pelenica, jer nisam imala dovoljno OS
    tetre, koliko god ih voljela, nisu, na žalost, bile opcija
    toliko je živahan kod presvlačenja, da se sve razmota
    kad bude veći, možda ćemo se moći dogovoriti
    neke S je već prerastao, a ostale, drugog kroja, su još ok (ima 6,5kg)
    tako da mogu reći da su se meni isplatile

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

A hvala cure,razuvjerile ste me,necu onda kupovat full set newbornica ....ne bi mi bilo zao novaca,racunala sam da ih uvijek mogu ili prodat ili cuvat za iducu bebu ...samo sam htjela imat od stata pelene koje ce bebi dobro "sjest",pogotovo jer u pocetku pretpostavljam necu bit sigurna ako nesto pusta da je to jer neznam namjestit pelene kako spada ili nije u redu nesto sa velicinom...
    Pandora,koje su to OS o kojima pricas?
    Sunshine,hvala ti na ponudi,samo ako koristim Bambino Mio covere,da li ce pasat na sve druge fitted pelene?
    Jer citajuci thread o coverima,bolje je koristit Rodine puse sa rodinim coverima, itd....zar ne?

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sunshine,hvala ti na ponudi,samo ako koristim Bambino Mio covere,da li ce pasat na sve druge fitted pelene?
    Jer citajuci thread o coverima,bolje je koristit Rodine puse sa rodinim coverima, itd....zar ne?
    Neće pasati.. Naime, u usporedbi s Rodinim, Bambino mio su jako mali. Small Rodine puse je veći od mediuma bambino mio.. Mi smo od početka koristili Rodine puse (uz još nekoliko pelenica drugih šivalica) i zbilja nema problema s veličinom.

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke imam jednu nedoumicu.Mi koristimo pp od negdije drugog tijedna,uglavnom sam zadovoljna i super su praktične nesmeta mi što su tako buhtlaste,ali me zanima pošto imamo poketice u koje idu tetre guza dođe buhtlasta dali to smeta kičmici jer moj D spava na leđima i nekako mi je uzdignut.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bozz, ne znam odgovor...
    a ja vas moram pitati da li vam se desilo da beba ujutru bude skroz suha? evo moj se jutros probudio potpuno suha pelena, i bas se cudim sta je kad ono mlaz po meni ali mi bas cudno...budio se normalno 2x na dojenje...nije bio nista neobicno nemiran.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, to sam počela primjećivati negdje od margitinog 4.mjeseca.
    uopće nije piškila po noći, nego bi se popiškila kad se ujutro probudila i to onako jako, pa bi od toga pelena bila užasno mokra
    to sam slučajno skužile jer je neko vrijeme spavala potpuno gola.
    možda puno beba tako radi, a mi skužimo samo mokru pelenu ujutro i mislimo da su piškile cijelu noć, a oni zapravo suhi do samog buđenja?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi smo prije neki dan imali skroz suhu nocnu pelenu. A ja ga "opremila" kao da ce popiskit pet litara stavila ga u Rodinu konoplju i jos veliki dodatni ulozak. Meni nije bilo jasno kako, jer je jeo bar 4 puta po noci, pa sam ja luda pomislila da su se pelene same osusile, hehe...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok, znaci desava se.... uh sta bih ja bez ovog foruma

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku

možda puno beba tako radi, a mi skužimo samo mokru pelenu ujutro i mislimo da su piškile cijelu noć, a oni zapravo suhi do samog buđenja?
    Ja sam uvjerena da je tako. Zato mi je i bezpelenasenje s Vidom bilo skroz uspjesno po noci.

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a sta vi radite s istrosenim pelenama?
    ja imam par poderanih i to uglavnom onaj vanjski sloj tako da sluze dobro ali nisu bas oku ugodne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako su funkcionalne, koristim ih.
    nakon što mi je drugo dijete izašlo iz pelena, takve poderane sam poklonila onim mamama koje si znaju te rupe popraviti i onima koje te rupe ne smetaju kao što nisu ni meni smetale.
    poklonila sam ih dalje jednostavno zato što nisam htjela par godina čuvati podrapane pelene za iduće dijete, kod nas su odslužile svoje.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Trebam savjet za noćno piškenje! Moja malena u zadnje vrijeme jako puno piški pred jutro i ujutro. Noću joj stavim pocketicu s tetrom i dodam još extra noćni uložak i na to onda moram stavit cover medium veličine iako ima tek 5,5 kg, jer small ne pokrije sve to. Ponekad uspije izdržat do 6 ujutro, ponekad propusti. Onda je presvučem, stavim OS fitted pelenu + obični uložak + S cover, bude budna kojih pol sata i opet zaspi. Oko 8 je uvijek mokra, baš poplava, trakica od covera upije vlagu iz pelene i smoči bodić, pidžamicu i plahtu . Nažalost nemam dovoljno pocketica i noćnih uložaka da joj ponovno mogu stavit prvu kombinaciju, a imam previše pelena da bih sad išla kupovati još 2 (ipak, naručila sam 2 dodatna noćna uloška od jedne šivalice, čekam da stignu). Danju nam nikad ne propusti, samo to jutro nam je problem. Kako vi to rješavate???

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni je pomoglo jedino stavljanje 2, čak 3 uloška u pocketicu

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Molim za malu pomoć.
    Dosad sam koristila samo pelene s drukerima. Dolazi nova beba i moramo obnoviti dio kolekcije jer sam ih prala na 90 pa je dio u poluraspadnutom stanju. Razmišljala sam o pelenama na čičak (konkretno Popolini one size ultrafit organic - http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1120007 ili onesize ultrafit tencel http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1120011).
    Kako se ponaša čičak nakon nekog vremena pranja na 90, hoće li popustiti iako ga budem zalijepila prije stavljanja u mašinu? Nemojte mi samo savjetovati pranje na 60.
    Ima li tko iskustva s ovim gore pelenama?
    Kakav je materijal tencel za bebinu guzu (prvi put čujem za njega)?

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nemam iskustva s popolini pelenama, ali čičak popusti nakon nekog vremena - a pranje na 90 stupnjeva mislim da nijedan čičak dugoročno neće preživjeti

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

slažem se sa Sunčicom da dugoročno niti jedan čičak ne može preživjeti pranje na 90 stupnjeva............ ja mogu apsolutno preporučiti SVE od popolinija iako u prvom redu ove pelene s drukerima organic

http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1110007

mnogo, mnogo bolje, bolji materijal, slične su motherease pelenama, imam i njihove covere koji su također odlični.... a imaš svako malo na njuškalo.hr cure koje prodaju popolini i znala sam NOVE kupiti u 1/3 cijene.............

i kupovala sam na ebayu. ali zbog poštarine i CARINE uglavnom do max 3 u jednom pakiranju, nikada carine nisam platila.

popolini najbolje kupovati na njemačkom ebayu:
    http://shop.ebay.de/i.html?LH_Auction=1&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw =popolini&_dmpt=DE_Baby_Kind_Unterwegs_Wickelzubeh ör&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282

motherease na UK ili USA ebayu:
    http://shop.ebay.com/i.html?LH_ItemC...=p3286.c0.m301

a imaš i treće, meni također odlične i čini mi se najpovoljnije pelene ove vrste: ONELIFE ali na UK ebay stranicama:

http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_Ite...=p3286.c0.m301

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala puno cure

meni se te one size-ice koji si navela nikako ne sviđaju jer nam nisu bile baš praktične, imala sam Motherease i stalno su klizile dolje kad je prohodala a dok je bila mala preširoke među nogama. Tako da ni sada neću uzeti u obzir ni Pop. onesize, ni ME ni te One life.
    Mislim da ću uzeti http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1160007 ove two sizeice jer su nam bile odlične, imala sam nekoliko S a sad ću uzeti i L .
    Šteta šta ih nema bliže,morat ću slati muža u Graz..i vidila sam na Njuškalu al sve su bile onesize.

Što se tiče "tencela" - zna li itko kakav je taj materijal za dječje pelene? Po opisu šta sam našla umjetno je rađen pa sam malo suspišes da nije baš za baby guzu..

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nisam pratila, možda si negdje i spomenula, zašto ne uzmeš one size (puno je isplativije) nekih naših proizvođača?

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koje naše bi mi preporučila da su one size na drukere

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo malo sam citala o platnenim pelenama i odlucila sam se da cu ih koristiti za svoje bebice kad se rode.
    Prvih mjesec dana dok se ne uhodamo sam mislila koristiti jednokratne a poslje bi presla na platnene jer otkad sam
    ih vidila bila je to ljubav na prvi pogled
    Zanima me vase misljenje koje da kupim i koliko komada bi mi bilo dovoljno za pocetak s obzirom da nosim blizance

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ivana b prvotno napisa Vidi poruku
    Molim za malu pomoć.
    Dosad sam koristila samo pelene s drukerima. Dolazi nova beba i moramo obnoviti dio kolekcije jer sam ih prala na 90 pa je dio u poluraspadnutom stanju. Razmišljala sam o pelenama na čičak (konkretno Popolini one size ultrafit organic - http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1120007 ili onesize ultrafit tencel http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1120011).
    Kako se ponaša čičak nakon nekog vremena pranja na 90, hoće li popustiti iako ga budem zalijepila prije stavljanja u mašinu? Nemojte mi samo savjetovati pranje na 60.
    Ima li tko iskustva s ovim gore pelenama?
    Kakav je materijal tencel za bebinu guzu (prvi put čujem za njega)?
    Ja sam imala petnaestak popolini ultra fit, (tj. jos uvijek ih imam ali ih vec neko vrijeme ne koristimo ), i mogu ti reci da su sto se tice kvalitete cicka jos najbolje od svih koje sam imala - i nakon skoro dvije godine koristenja i dalje su skoro kao novi! Doduse, ja sam ih uglavnom prala na 60, mozda sam par puta ih okrenula na 90, ali pretpostavljam da bi sigurno izdrazale puno bolje od ostalih i tako visoku temeraturu.
    Nadam se da sam ti bar malo pomogla ...
    Posljednje uređivanje od Mellyca : 03.07.2011. at 20:41

Stranica 9 od 28 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •