Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala na čestitkama!

Nije mi problem izvaditi i prekosutra i u srijedu. Sutra idem do svog ginića po uputnice i recepte pa ću usput baš i njega pitati što mu se čini.
    Ovo je bio potpuno prirodan ciklus kao i na prvom AIH, osim što sada nisam primila štopericu jer nije bilo vremena, naime, folikuli ( 2 komada) su mi bili pred ovulacijom na 9 dc. Tako da sam samo poslije folikulometrije popiškila lh trakicu i sutradan sam išla na AIH. Radila bi ga doktorica isti dan al nije muž bio samnom

Ja bih voljela blizance al nemamo ih u obitelji uopće

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih voljela blizance al nemamo ih u obitelji uopće
    Ha jednom sa nekim mora i početi!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Ha jednom sa nekim mora i početi!
    Vanch - a kaj sam ti ja već rekla ranije? Evo kopiram svoj post od ranije. Sretno ženo!!

Ja sam od jučer koma. Izgledam ko pubertetlija (kao inače ne izgledam...Ko mi je ono spomenuo srednju školu?Honey?), želudac me boli, jajnici me bole - zapravo ne znam šta me ne boli...Hrana -fuj. Mučnina strašna. A divljanje hormona ili pms šta god da bilo je neizdrživo. Ne mogu prestati plakati. Ma ne znam koji mi je bog...Ovo nisam ja i sve me to malo izluđuje. Fascinantno mi je kako ti zapravo svaki novi postupak može biti totalno drugačije iskustvo. Kao da već nisam bila. Sve drugačije!
    Belma - drago mi je da ti je bolje jer zadnje kaj ikome treba kroz sve ovo je još i hiperstimulacija!Kod tebe hoćemo isto bar dvojke!Si čula?
    Honey i sanja pusa i mislim na sve vas tri i želim isto kao i honey - popraviti postotak trudnoća u petrovoj!

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[QUOTE=miga24;1919320]

Ja sam od jučer koma. Izgledam ko pubertetlija (kao inače ne izgledam...Ko mi je ono spomenuo srednju školu?Honey?), želudac me boli, jajnici me bole - zapravo ne znam šta me ne boli...Hrana -fuj. Mučnina strašna. A divljanje hormona ili pms šta god da bilo je neizdrživo. Ne mogu prestati plakati. Ma ne znam koji mi je bog...Ovo nisam ja i sve me to malo izluđuje. Fascinantno mi je kako ti zapravo svaki novi postupak može biti totalno drugačije iskustvo. Kao da već nisam bila. Sve drugačije!
    QUOTE]

Meni ovo miriši na frišku trudnicu Brzo će doći petak - NAVIJAM ZA TEBE!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •