sss prvotno napisa
Tu mogu spomenuti nešto iz svog života, o čemu sam davno pričala sa sestrom pa smo se smijale. Moja prva, pripravnička, plaća je bila 2200 kn (prije 100 godina). S tim sam normalno živjela, plaćala podstanarsku sobu, hranu i sve što mi je trebalo, među ostalim i toalet papir. Onaj u listićima. S vremenom mi je plaća rasla, dogurala sam do 7000 kn. I dalje sam plaćala sobu, hranu i sve što mi je trebalo, tako i toalet papir. Ali, počela sam kupovati role, pa paket rola, pa paket rola s dvoslojnim papirom, pa paket rola s troslojnim papirom, pa paket mirisnih rola s troslojnim papirom... Cijelo vrijeme mi se činilo da živim jednako, ali sam baš po papiru na kraju shvatila da nije baš tako. Mogla sam si priuštiti puno više i bolje svega s većom plaćom... a dobro bi brisao i onaj u listićima s početka, iako mi se činilo da sad više ne mogu bez onog mirisnog.
I na kraju, nisam protiv nikoga s visokim primanjima, da ih je bar što više, bilo bi nam svima lakše. Ako netko ne krade, a ima visoka primanjima, zaslužio je, radom i školovanjem. I neka ima.