Citiraj jelenkić prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima i hvala na svim informacijama i iskustvima! Moj maleni ima 11 mjeseci i hipospadiju glandis, u Varaždinu su rekli javiti se na operaciju nakon navršene godine dana starosti. Čitajući brojna negativna iskustva operacija obavljenih kod nas odlučila sam danas poslati mail prof. Đinoviću i s nestrpljenjem iščekujem njegov odgovor.
Ej pozdrav mame Evo malo sam listala po netu jer je i moj mali operiran u Varaždinu (penilna hipospadija) kod prim. Kolara prošle godine i moram reći da su zaista odlični doktori tamo pa ne znam zašto paničarite. Mislim, znam radi se o djetetu ali treb pustiti doktorima da rade ono što su učili, jer mi svi znamo manje od njih o tome i ako čitate ove tekstove na internetu (ja sam isto tako) samo će vam panika biti. Znam još dve obitelji iz Čakovca i Varaždina kaj je sinčić imao isti problem, njih je operirao isti tim iz Varaždina i super im je uspjelo. Prim. Kolar je bio jako ljubazan, sve nam je objasnio, koristio je Sondgras-tehniku (prema jednom američkom profesoru) i rekao da ima puno metoda i da svatko radi par njih koje zna i da su rezultati uglavnom slični. mi smo se dvoumili između zagreba na Rebru, ali smo ipak ostali kod nas kad smo toliko dobroga čuli. Ja sam isto čula za prof.Perovića, on je bio jako dobar (to sam čula od jednog drugog doktora iz Bosne), ali sam čula da su ljudi i tamo imali grde komplikacije i da su im isto tako popravljali. Kaže prim. kolar da ima oko 300 op hipospadije u hrvatskoj godišnje, komplikacije su 20 posto, a tu sam evo listala i našla vas 10tak nesretnika s lošim iskustvom, žao mi je uistinu zbog djece, mora da je to strašno kad se desi, ali to mi se ne čini tako veliki broj ljudi kad ih se toliko tu operira kod nas. Evo vidim da se baš ne javljaju ljudi sa dobrim iskustvima, osim par vas. Gosp. Anonimni jako mi je žal zbog vas, ali da toliko pričate protiv naših dobrih doktora nije u redu. Svako ia loših iskustava, i mene su poslali doma kao enterokolitis, a imala sam rupturirano slijepo crijevo, pa su me hitno morali operirati kad sam bila u sepsi već. Ali to je težak posao, ja ne bi mogla medicinu nikako. Vi ste imali nesreću pa je teško biti objektivan, ali nemojte ljude slati tamo van, jako je skupo, a dobiješ sve kao i tu. Drago mi je da vam je sad bolje, ali ogorčeni ste i sad će ispasti da se tu nikad neće dobro operirati, a ima puno mladih doktora koji se uče i sigurno će biti odlični. Evo malo sam našla i strane forume i novine pišu o Varaždinu i dr. Kolaru. ja sam mu jako zahvalna jer nas je odlično operirao! Sretno vam svima, nadam se da će bit ok!!

http://www.regionalni.com/lifestyle/...ciji-40-djeaka

http://www.phalloplasty.proboards.co...int&thread=183 kaže: Dr Djinovic was the ultimate salesman, told me the procedure was very simple, routine and said I would gain 2.5cms in length. Instead I got no length and bad scarring.

eto razmislite malo. Znam da treba za djecu dati sve, i ja bi isto, ali treba zadržati razum kad je teško. mi smo nekako uspjeli da mali ne shvati da smo ustrašeni od svega toga (njega je bilo baš briga ) da mu ne napravimo komplekse, jer u toj dobi su dečki baš osjetljivi (kaže naša pedijatrica) i da mogu razviti komplekse zbog kojih neće imati normalan seksualni život kasnije, a i čitala sam na drugim forumima malo pa su i druge mame slično čule. Sretno!!