Stranica 9 od 65 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam jučer ujutro bocnula zadnji menopur, jutros bila na folikulometriji, večeras u 22 štoperica, a u petak punkcija samo jednog folikulića.... Sad mi je palo na pamet jedno pitanje...uzima li se na dan štoperice menopur? Danas sam pripremila sva moguća pitanja, ali oni su me tako brzo "izbacili" da sam se opet sva smotala.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Paničarka je našla odgovor - danas samo štoperica :D Ali imam ja još pitanja: d
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi?
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije?
    - moram li biti natašte? Voda?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nina70 sretno u petak!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Paničarka je našla odgovor - danas samo štoperica :D Ali imam ja još pitanja: d
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi?
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije?
    - moram li biti natašte? Voda?
    Ako nemas puno folikula moguce je da ces biti u stanju voziti do Rijeke, ali to ti nitko ne moze sa sigurnoscu reci, sve zavisi koliko ce te boliti jajnici nakon punkcije.
    Voltaren i vjerojatno normabel si uzmi pola sata prije punkcije da ti taman pocne djelovati, kad dodjes u ambulantu pitaj sestru kad ce poceti punkcije da znas na vrijeme popiti.
    S obzirom da neces dobiti anesteziju ne moras biti skroz nataste, ali je bar meni bilo ok da nista ne jedem prije, vodu sam normalno pila.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 20.07.2011. at 14:28

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nina977 bravo za razvoj situacije, odmaraj do petka da se tijelo fino pripremi za bebače

MASLINA1973 isto tako, bravo i za ljeto za pamćenje

@ nina70
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi? Sve ovisi zapravo o rezultatima punkicje, koliko imaš folikula??? Ako moraš voziti, moraš, al probajte osmisliti neku alternativu pogotovo ako se radi o težoj punkciji
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije? Takvim lijekovima treba jedno pol sata da počnu djelovati, pa si pripremi i poi malo ranije nego dođe red na tebe
    - moram li biti natašte? Voda? Uff bogme se ne sjećam, znam da sam pila vode. Ako ćeš imati puno anesteziju onda mislim da ne smiješ jesti

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Cureee,ne mogu vjerovat ,imamo dva zametka za transfer,jedna od zsmrznutih je preživila i oplodila se.Baš sam happy!
    Iva Mia bila bi najsretnija na svijetu da mi se dogodi tvoj scenarij!

Ajmeeeeee...bravo za mrvice.....držim palčeve...

Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vidim da ste bile hrabre....zaslužile ste imati slatke mučnine ovo ljeto

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeeeeee...bravo za mrvice.....držim palčeve...

Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vidim da ste bile hrabre....zaslužile ste imati slatke mučnine ovo ljeto
    IvaMia, obuzme me radost pri pomisli na mogućnost da imamo slatke mučnine ovo ljeto. Makar se nijednom ne okupala, samo da uspije Sretno, sretno i tebi

nina70, ja sam popila čak 2 voltarena tako da nisam ništa osjetila. Naprotiv, sve je išlo brže nego što sam mislila da će biti. O vodi nisam ni razmišljala... Sretno

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Maslina,tooo!Vidimo se u petak na transferu,držimo palčeve da se naše stanice lijepo podijele do petka!
    Nadajmo se, nadajmo. Radim i dalje pa nekako brže prođe vrijeme, a pri pomisli na tulum u labosu, odmah mi osmijeh izroni

A onda čekamo betu. No, step by step

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke mozak na pašu....samo kad se sjetim sebe sad nakon ovog postupka (dobitnoga) čekajući betu i misleći kako ja idem još jedan postupak samo odraditi...igrala sam košarku...sve dok nije došao MM i rekao mi da se malo smirim, a pitanje moje je bilo a zašto....uopće nisam bila u postupku...bila sam u nekim drugim planovima kad ono +....prema tome curke sve je u normalnim granicama dopušteno...niste bolesne...možete samo biti trudne

Svakako sretno

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Imaš pravo Iva Mia 2009. Uostalom, ja nisam niti u stimuliranom, nisam napuhana, nisam umorna i ne spava mi se. Pokušavam odraditi što više mogu do petka, a onda za vikend laganini i u srijedu odlazak na more.
    Kamo sreće da to bude jedan slani plus

Kako si se ponašala nakon transfera? Moram pitati dr. B. što podrazumijeva pod mirovanjem jer je meni mirovanje čim ne jurcam s jednoga kraja grada na drugi, ali i po doma ima toliko stvari koje isključuju mirovanje.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam ti probala sve kombinacije...i lagano kretanje...i ležanje 24 h osim tuširanja i dolaska na WC...i u zadnjem postupku sam sama sebi rekla ma baš me briga...živjela sam 100 na/h...nisam uopće razmišljala o svom ET-u....bilo mi je ono u glavi ako će se zaljepiti zaljepiti će se....sve sam poslove radila osim što nisma ništa teško dizala...mislim na kućanske...a na poslu sam u sjedećem mjestu...al i tamo nisam mirovala....dosta sam šetala....sve ti je draga moja tako individualno...ne moraš se držati ničije riječi niti uputa o ponašanju...radi ono što ti odgovara...prema tome nas dvoje držimo palčeve

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

MalaMa, Bugaboo, Linalena:
    hvala na odgovorima i savjetima. Radim 100/sat (u turizmu) i nemam vremena za sebe pa mi je lakše kad napišem što me muči - na taj način mi bolje sve "sjedne" a i nestane čvor u želucu.

Da li je loš znak što osjećam desni jajnik? Počeo me boluckati dan-dva prije stimulacije i još osjećam neku nelagodu, a baš u tom jajniku je folikul

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku

nina70, ja sam popila čak 2 voltarena tako da nisam ništa osjetila. Naprotiv, sve je išlo brže nego što sam mislila da će biti. O vodi nisam ni razmišljala... Sretno
    Znači 2 voltarena ili 1 voltaren i 1 normabel? Dakle, ne mora biti bolno?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure,ne znam kakav je stav o plivanju nakon transfera?Baš ću pitat dr.B u petak!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nina70,popij si 1tbl.Voltarena+1 tbl.Normabela 5 mg i sve će biti ok...Voltaren će biti protiv bolova,a Normabel protiv kontrakcija/grčenja maternice...
    kod prve punkcije mislila sam umrijet od straha,kad nakon punkcije 9 folikula boli nikakve nisam osjetila...ja koja padam u nesvjest od običnog vađenja krvi(još sam i zdravstveni djelatnik)...Ništa nisam popila osim Normabela 5mg,i baš ništa nisam osjetila..jako brzo gotovo.
    kod 2.punkcije dobila sam opću anesteziju,trebalo bi nakon toga odležati 2 sata kod njih...bila sam toliko izrevoltirana kaj nema js,da sam se digla nakon 40 min.obukla se i otišla..sestra P.me ganjala po hodniku...otišla sa MM na kavu preko puta i odvezla se doma u VŽ...SAMA..MM ostao raditi..
    proplakala sam cijelu dionicu auto-ceste!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nina70, dobro ti kaže kiara79. Popij obje tablete.

Nina977, i meni je to važno. OK, ništa se neće dogoditi ako ne zaplivam, ali voljela bih znati.
    A zanima me što je još na popisu radnji koje se ne preporučuju. Cure, tko ima volje, molim za savjete - nepoželjno usisavanje, prostiranje robe... A što je sa saginjanjem, uzimanjem odjeće s vješalice ako su vješalice povišene? Možda vam zvuči čudno, ali mirovanje je vrlo upitan pojam. Hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

baš tako Maslina,mirovanje je relativan pojam i ne podrazumijeva strogo mirovanje 24 h..
    NE-usisavati,nositi i dizati teže stvari,kopati i plijeviti po vrtu i sl.stvari...nitko ne kaže da je prostiranje veša nepoželjno..mužić neka ga odnese na mjesto gdje trebaš i ti ga prostreš...
    cure,slušajte svoje tijelo...i sve ćete znati..

nažalost ni jedna od nas ne može odlučivati o tome da li će mrvica ostati ili ne...to je ionako viša sila...ležale mi ili hopsale okolo,biti će što mora biti!!

e da,što se tiče kupanja...ne postoji razlog zašto se ne bi smjelo kupati i plivati...samo uživajte!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke ja sam sve to ovaj put radila usisavala, prostirala rublje, brisala podove, prala prozore, farbala orgadu...i još puno toga...mislim da nema pravila....ja sam to činila jer sam mislila da sam u postupku s zamrznutim mrvicama i mislila si pa sve su male šanse da ostanem trudna....e da još bolje ja sam planirala u 9.mj odlazak u Prag (Pronatal) u novi postupak.....dok sam bila u ovom postupku sve sam izdogovarala za tamo...samo što nisam terapiju naručila i hotel rezervirala...hoću vam reći mozak mi je svuda bio fokusiran osim na trbuhu....i mislim da mi je glava odigrala veeeliku ulogu...

E sad da vam kažem konkretno što se tiče kupanja...pitala sam dr.B...odgovor je bilo lila....kupanje; ako baš moraš...i to isključivo kada je more doista toplo...i odmah presvlačenje...nije se za zezati...preživjet ćemo jedno ljeto bez brčkanja....a nagodinu ćemo ipak ćamiti većinu vremena u ladovini...

al svako pitajte još jednom i pišite o tome

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni prošle godine dr.rekla da ne vidi razlog zašto se ne bi mogo kupati i plivati..pa sad...očito ni oni nisu na čisto!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala, cure
    Ma ne moram se kupati. Uostalom, idem ipak malo dulje na more pa ako m dođe prije bete, onda ću se kupati pa i hladnom moru ako treba. U lipnju sam se uspjela oporaviti od svibanjskoga šoka upravo zahvaljujući friškom moru nakon bure. To je bila moja najbolja terapija.
    Svakako ću ga pitati ujutro, spremam se ispisati post it koji ću zalijepiti na svoje papire pa nek čitaju i odgovaraju dok dr.B. radi svoj posao
    Ništa, neću nanašati kofere, frižidere, nek se mm malo više potrudi.

IvaMia, ja sam se isto tako ponašala prije 10 godina - normalno radila, još se drndala u vlaku i sve pet. Očito nema pravila.
    Mislite li da je realno u ponedjeljak otići na posao (sjedeći posao, malo hodanja, ali i to mogu svesti na minimum)?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

odgovor na zadnje pitanje-da,ako ćeš se dobro osjećati i ne radiš fizički teško..

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I ne nositi težak laptop, zar ne? Mislim da ću sve prebaciti na usb pa si tako olakšati.
    Negdje sam pročitala da treba izbjegavati ležanje na boku i trbuhu. Je li to istina?

Nekako se najradije pridržavam iskustava IveMarije - što Bog da, bit će tako.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    nina70,popij si 1tbl.Voltarena+1 tbl.Normabela 5 mg i sve će biti ok...Voltaren će biti protiv bolova,a Normabel protiv kontrakcija/grčenja maternice...
    kod prve punkcije mislila sam umrijet od straha,kad nakon punkcije 9 folikula boli nikakve nisam osjetila...ja koja padam u nesvjest od običnog vađenja krvi(još sam i zdravstveni djelatnik)...Ništa nisam popila osim Normabela 5mg,i baš ništa nisam osjetila..jako brzo gotovo.
    kod 2.punkcije dobila sam opću anesteziju,trebalo bi nakon toga odležati 2 sata kod njih...bila sam toliko izrevoltirana kaj nema js,da sam se digla nakon 40 min.obukla se i otišla..sestra P.me ganjala po hodniku...otišla sa MM na kavu preko puta i odvezla se doma u VŽ...SAMA..MM ostao raditi..
    proplakala sam cijelu dionicu auto-ceste!!
    Hvala puno! Mogu misliti kakav je to osječaj - ali sutra ću doznati! Od jednog jadnog folikula baš ne očekujem nešto...osim iskustva

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala cure. Još nešto me muči. Dan-dva prije i svih 5 dana uzimanja menopura osječam tupu bol u desnom jajniku (onom s folikulom) a danas, dan nakon štoperice me niš ne boli. To je dobar ili loš znak?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nina70, nemam baš iskustva s takvom boli i nije neka utjeha rečenica - vidjet ćeš sutra

Vjerojatno je bol bila posljedica rasta folikula što bi značilo da je štoperica ipak djelovala. Sretno ti sutra

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Curke, pitanjce.

Da li je ijedna uspjela "dogovorit" postupak sa samofinanciranjem ljekova, u vremenu dok se čeka red na listu?
    Ono tipa, da sami kupite Merional, i sl?

Mislim, da li su oni tamo "skloni" takvim kombinacijama ili su ipak "striktni" u svojim protokolima?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je dr. T prosle godine u 2. mj. rekla da si sama kupim gonal da ne trosim postupak preko HZZO. Bila sam na klomifenima jer sam trebala ici na AIH, ali zbog puno folikula me prebacila na IVF i dodala 3x1 gonal prije punkcije koje sam sama financirala+stopericu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo curke,ja stigla sa transfera imamo 4-st. i 6- st. zametak,mislim da nije nešto za treći dan al ne mora značiti. Sama sebi sam rekla da ću ovaj put probat da se ne opterećujem razmišljanjima zašto nisu 8-st itd. Baš zbog toga neću na bolovanje,mislim ako ću radit da ću manje gruntat o svemu,a slijedeći petak odoh na more.
    Nina70-kako je prošlo?

Maslina?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nina977...pazii mazi svoje mrve!!!nestrpljivo čekamo betu...

nina70 kako je prošlo??

sweety,naravno da možeš dogovoriti postupak dok čekate stimulirani...možeš vrtiti prirodnjake,klomifeni+gonal ili menopur,femara...stvarno su otvoreni za sve opcije..ja sam sad u 7.-om imala dogovoreni klomifenski sa par gonala,ali niš od toga..čekam jesen!!
    prezasićena sam,treba mi duži odmor..a i nekako sam oguglala pa mi se i ne da previše...moram se malo zbrojiti.
    sretno svima!!!
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 22.07.2011. at 13:34

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala curke, uljepšale ste mi dan! Pusa

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo i mene - transfer jednog 6-staničnoga. Dr. je bio zadovoljan i prilično optimističan. Eh, sad, vidjet ćemo... Možda ovaj put budemo imali više sreće nego prošli put kad su bila dva 8-stanična. Uglavnom, nema plivanja (i neka nema, samo neka bude bebač), odmaranje danas strogo, sutra malčice manje, a u srijedu može i šoping.
    Atmosfera odlična kao i uvijek dosad pa sam posve opuštena došla doma
    Sretno svim curama koje love predgodišnje termine

Nina977, i mi ćemo u srijedu na more i tamo iščekivati betu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Još jedno pitanjce, da li dr.T radi u drugoj polovici osmog mj?

Maslina, sretno

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke ...za vaše četvorke i šestice; te nestrpljivo čekamo veeeelike bete poskočit ćemo nas dvoje

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke ...za vaše četvorke i šestice; te nestrpljivo čekamo veeeelike bete poskočit ćemo nas dvoje
    Hvala, IvaMia2009!

Hvala vam, cure svima. Tako ste drage.

Ne znam radi li dr. T. u drugoj polovici kolovoza.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

MASLINA,slala sam ti sinoć i jutros pp ali ne prolazi.Daj vidi da ti nije pun inbox.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure,
    ja odoh na more malo se brčkati. mislim na vas. nadam se da ću kad se vratim čuti samo lijepe vijesti o duplajučim betama i slatkim trudničkim mukama.
    čekalice- želim nam svima da nam se lista što brže pomiče i da nas u 8 mjesecu iznenadi
    uživajte sve koje idete na moreko!
    pozdrav!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

MASLINA,slala sam ti sinoć i jutros pp ali ne prolazi.Daj vidi da ti nije pun inbox.
    Pokušaj sada

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Maslina, sretno! Pratim te!!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Maslina, sretno! Pratim te!!!
    Hvala ti, Snekice
    Ovaj 1dnt ću pamtiti jer me takva bol rastura da je to jedva podnošljivo. A ipak, sve za smotuljak Hvala ti.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure, jučer sam na punkciji stigla pol sata ranije i odmah me primili pa voltaren nije stigao ni djelovati. U svakom slučaju nije jako boljelo jer je bilo samo 2 oocita. Na folikulikulom. mi rekli da imam samo 1 folikul na desnom j., a jučer punktirali 2 na lijevom?! Niš ne kužim (ili sam tupi-glupi?!). Bol (osrednja) trajala 20-ak sekundi, 100 x gore mi je bilo na HSG-u. U ponedjeljak u 9 moram zvati, ali ne nadam se previše tj. pokušavam ne misliti na to. Punkciju mi je radila doktorica, a dr B nisam ni vidjela - tko radi transfere?

Maslina, nek ti je sretno!!! Držim palčeve!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

super za 2 oocite i da je punkcija dobro prošla..bez brige bit će tuluma..
    da,da i meni je HSG bio koma..mislila sam krepat na onom stolu...
    inače kažu da dr.-ica na punkciji+ dr.na transferu dobitna kombinacija...tak da ti od srca želim uspijeh!!
    nema određeno tko radi transfer..tko je tamo,taj odradi..nekad čak i dr.sa odjela..

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiara, što misliš da i sa 2 oocita ima šanse? Meni se to učinilo kao mizerna brojčica. U svakom slučaju hvala na podršci Srećom da sve ove dane radim (i danas) pa ne mislim previše na sutrašnji dan. Ti se fino odmori do 9.mj. jer kad je u glavi nirvana onda sve ide ko podmazano. Vidiš meni je od panike i stresa izostala mjesečnica i zamalo sam i ja trebala čekat 9.mj. Moj je najveći problem nestrpljivost i onda kad vidim koliko ste sve vi uporne i strpljive...posramim se

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nina70, nije to malo i neka budu dobitni. Razmišljaj ovako, nek se obje oplode i prime - to su blizanci

Samo se ti zaokupiraj drugim poslom pa će ti brže proći vrijeme.
    Sretno sutra i javi nam.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nina70,držim fige da sutra budu dobre vijesti,a bit će sigurno

kiara79, stvarno ima nešto u toj kombinaciji dr.T punk,dr.B.transfer,mojoj frendici je bilo tako i bogme ostala trudna.Vidiš,vidiš!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Curice, hvala vam. Javit ću se sutra iza 9.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Onda i ja hoću dr. B na transferu

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kiara, što misliš da i sa 2 oocita ima šanse? Meni se to učinilo kao mizerna brojčica. U svakom slučaju hvala na podršci Srećom da sve ove dane radim (i danas) pa ne mislim previše na sutrašnji dan. Ti se fino odmori do 9.mj. jer kad je u glavi nirvana onda sve ide ko podmazano. Vidiš meni je od panike i stresa izostala mjesečnica i zamalo sam i ja trebala čekat 9.mj. Moj je najveći problem nestrpljivost i onda kad vidim koliko ste sve vi uporne i strpljive...posramim se
    2 js.pa mizerna brojčica...pa ja bih im prala noge do penzije da mi ispunktiraju 2 js...
    draga moja dovoljna je i jedna..nemoj biti razočarana,samo misli pozitivno kak su se obje lijepo oplodile i čekaju da dođeš po njih!!
    meni je obje punkcije radila dr.T.i mogu reći da je žena ODLIČNA za punkcije!!do transfera nikad nisam ni došla!!
    cure drage..svima koje čekate ET da vam čim prije prođe vrijeme u iščekivanju i da uskoro mazite svoje trbuščiće!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nina70, sretno sutra! Javi nam se.

Sigurno sam već napisala, ali da te još malo umirim iako sumnjam da si budna (treba se naspavati) - meni je punktirana jedna i ta jedna se oplodila. Sad je mazim i pazim i nadam se, nadam...

Slažem se s Kiarom79, svaka je vrijedna. Pogotovo kad je dobitna!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dobro jutro cure, upravo zvala i rekli mi sutra u 9h ET...oba su se oplodila (drhte mi ruke pa jedva pišem).

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobro jutro cure, upravo zvala i rekli mi sutra u 9h ET...oba su se oplodila (drhte mi ruke pa jedva pišem).
    Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bravooooooo za mrve....oooooo jakooo dobrooo znam taj osjećaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •