Ne znam, meni se čini malo prehard da ga odvojiš od sebe, pa odvikavanje, pa nova okolina...Previše promjena.. Naše iskustvo je da nakon beskrajnih noćnih nacicavanja, a i bližio se dan kad počinjem raditi, a često sam na putovanjima pa sam odlučila prestat dojit točno kad je mali imao 12 mjeseci, ali nisam imala ga srca ostavit na par dana kod baka i deda ( to su mi savjetovali da je najbolja metoda za prestanak dojenja).
Muž i ja naoružali se živcima i krenuli prvo sa ukidanjem noćnih podoja, tri noći je bilo histerije,plakali smo mali i ja skupa, ali nisam mu dala. Četvrtu noć mali je spavao cijelu u komadušto znači da nije niti tažio cicu, ostalih par dana postepeno smo ukidali dnevne podoje. Moje mišljenje je da ovako postepenim odvikavanjem nije bilo toliko stresa za njega i sve je išlo nekako prirodno.

što znači da nije niti tažio cicu, ostalih par dana postepeno smo ukidali dnevne podoje. Moje mišljenje je da ovako postepenim odvikavanjem nije bilo toliko stresa za njega i sve je išlo nekako prirodno.
Odgovori s citatom