-
Samo malo molim! Slažem se da ponekad i Davičova pralja zna biti interesantna. Treba biti inovativan, i zanimljiv, i to je to. Mene posebno pali MM kada nešto radi u bašti, pa onako crn, znojav, legne na travu, u bijeloj potkošulji, najobičnijoj i poderanih farmericama, i izgleda da mu nije ni do čega, a meni tad bude baš super,ha, ha,ha.
Ma što ne otvoriste ovu temu ranije, taman sam se prošli mjesec uzbrinula što me ni nakon 16 godina veze ne popušta strast(istina druga je vrsta strasti u pitanju), i što mi je sex i dalje toliko fascinirajući. Sada smo u fazi egzibicionizma, a što starimo sve smo luđi.(inovativniji)
Samo ponekad se zapitam, kada ostarimo, i to bude rijetko ili nikada, hoće li nam nedostajati, čime ćemo ispuniti taj naš ritual, tu priču o sexu, hoću li sa čežnjom gledati u mlade i dotjerane žene(MM sigurno hoće
), da li uspomene na tjelesne kontakte mogu biti tako žive, kao na putovanja, ili dobre knjige????
Do tada, ipak, nastavljamo sa prakticiranjem, prateći onu: Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra!
Posljednje uređivanje od eris : 03.08.2011. at 15:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma