Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, pretražnik mi nije izbacio ništa o držanju prljavih pelena pa ako ima nešto uputite me. Mi smo nedavno prešli na pp i odlučila sam se za suho održavanje...držim ih u kanti, ako su pokakane isperem i špricam ih s vodom s malo čajevca, perem ih svaka 2-3 dana međutim to se toliko usmrdi da mi se diže želudac kad ih stavljam u mašinu a i kad dignem poklopac od kante. Kakva je situacija kod vas?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

to je tako po ljeti, vruće je i sve se brže usmrdi
    ja sam ih bacala ravno u mašinu, pa svaki drugi dan pranje ili u mrežastoj vreći koju bih samo zatvorila i strpala u mašinu, bez pretresanja i njuškanja

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, pretražnik mi nije izbacio ništa o držanju prljavih pelena pa ako ima nešto uputite me. Mi smo nedavno prešli na pp i odlučila sam se za suho održavanje...držim ih u kanti, ako su pokakane isperem i špricam ih s vodom s malo čajevca, perem ih svaka 2-3 dana međutim to se toliko usmrdi da mi se diže želudac kad ih stavljam u mašinu a i kad dignem poklopac od kante. Kakva je situacija kod vas?
    ja vjerujem da se na ovim vrućinama usaftaju u takvoj zatvorenoj kanti
    ja sam uvijek držala u otvorenoj i prala svaki ili svaki drugi dan na 90C i nikad nisu smrdile
    probaj svaku popišanu malo saprati vodom kad je skineš sa guze, prije nego je staviš u kantu

cure, ima li papirnatih linera u Hr (koji se bacaju u wc školjku), navodno u Intersparu ima Bambino mio?

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ivana b prvotno napisa Vidi poruku
    hvala puno cure

meni se te one size-ice koji si navela nikako ne sviđaju jer nam nisu bile baš praktične, imala sam Motherease i stalno su klizile dolje kad je prohodala a dok je bila mala preširoke među nogama. Tako da ni sada neću uzeti u obzir ni Pop. onesize, ni ME ni te One life.
    Mislim da ću uzeti http://www.popolini.com/B2C/product....roduct=1160007 ove two sizeice jer su nam bile odlične, imala sam nekoliko S a sad ću uzeti i L .
    Šteta šta ih nema bliže,morat ću slati muža u Graz..i vidila sam na Njuškalu al sve su bile onesize.

Što se tiče "tencela" - zna li itko kakav je taj materijal za dječje pelene? Po opisu šta sam našla umjetno je rađen pa sam malo suspišes da nije baš za baby guzu..
    Jesi li uzela ove od tencela? Trebalo bi da je to isto što i lyocel, bar sam ja imala takve popolini. To jeste umjetno/veštači napravljen materijal, ali je poreklom celuloza. http://www.sympaticoclothing.com/tencel.html
    Prednostidlično upijaju i brzo se suše. Mane:bez sušilice se mnogo ukrute.
    Posljednje uređivanje od MarikaPika : 21.08.2011. at 12:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •