Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    ... a ostaje nam ona druga - plaćanje dnevnog boravka u školi
    E da. A još kad ti je jedan u boravku, a drugi u vrtiću... Jer ako nisu u istom "programu", nema nikakvoga popusta na drugo dijete. Kad se ti svi Bandićevi kazneni bodovi na nizak IQ i plaćanje visokih poreza zbroje, ispadnu baš lijepe cifre. Pa još hrana u školi, pa će sad zaredati osiguranja, Smibovi i kojekakve gluparije...

Kad je već tako jako socijalno pravedan, zašto nema popusta za jedno dijete (npr. za ono u boravku) ako je jedno u vrtiću? Da su oba u vrtiću, jedno bi plaćalo 50%. Vjerojatno isto da su oba u boravku. Ali ako je jedno tu, a drugo tamo - šipak!

Razgovarala sam za vikend s nekim roditeljima - nitko tko bi trebao platiti više, neće platiti po Bandićevu
    (veselim se građanskom neposluhu, kako netko reče prije, ako je to neposluh slušati Skupštinu, ali moram priznati da me brine situacija u vrtiću, tj. kako će namaknuti novac za svoje i potrebe naše djece.)

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Isto. S kim god sam razgovarala, a da je dobio višu uplatnicu, nema namjeru platiti tu akontaciju, već iznos određen skupštinom

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    ali moram priznati da me brine situacija u vrtiću, tj. kako će namaknuti novac za svoje i potrebe naše djece.)
    Upravo ovo ja vidim kao trenutno najveći problem. Naime oni koji su dobili akontacijske rate manje od iznosa kojeg su do sada plaćali, uglavnom će plaćati po tom novom manjem modelu a oni koji su dobili veće akontacijske rate plaćati će po skupštinskom modelu (opet manji iznos). To znači da će u gradsku blagajnu akonto vrtića ući još manje novca nego do sada. Samim time ugroziti će se ionako ne baš sjajni uvjeti u vrtićima. Sumnjam da će u izbornoj godini Skupština imati hrabrosti tražiti od građana da im naknadno uplaćuju razliku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •