Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: No sham-poo -> real poo :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Davor se u medjuvremenu usrecio, rasteretio kucni budget i slicno, al kod mene je situacija malo drugacija.
    Skuzila sam da mi je kosa preduga da bi ju mogla dobro oprati samo vodom. Odnosno trebalo bi mi previse tople vode da ju isperem kako spada.
    Pa sam nasla neki srednji model, malo sampona i ne toliko puno vode.
    A mozda se i osisam.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Davor se u medjuvremenu usrecio, rasteretio kucni budget i slicno, al kod mene je situacija malo drugacija.
    Skuzila sam da mi je kosa preduga da bi ju mogla dobro oprati samo vodom. Odnosno trebalo bi mi previse tople vode da ju isperem kako spada.
    Pa sam nasla neki srednji model, malo sampona i ne toliko puno vode.
    A mozda se i osisam.
    znaš što, ovako sam i ja razmišljala prije desetak godina i do struka dugu kovrčavu kosu anulirala s mašinicom (ok, na onu neku duljinicu tipa 1,5 cm), da mi je mater plakala i molila mm-a da stane

i još je kompliciranije s kratkom kosom. ja sam u međuvremenu opet imala dugačku kosu, pa lani opet pogulila. i grozno je kada ti kosa ima više od dva prsta - ujutro kad se probudiš sve onako masnjikavo strši. kad je kosa dugačka barem pada prema dolje

ja se sapunam trokunskim sapunom ispod pazuha, guzu i noge svakodnevno
    kosu lushevim tvrdim sapunom jednom ili dva puta tjedno (iz prije opisanih razloga)
    bademovim uljem lice dva puta tjedno, tijelo jednom ili dva puta mjesečno
    ispod pazuha kristalni kamen
    na usta lanolin umjesto šminke (ostalo od vunenih gaća, godinama to rastežem)
    djeci pogulim povremeno koljena i noge tvrdim običnim sapunom te jednom mjesečno cijelo tijelo
    kosu im isperem vodom jednom ili dva puta tjedno, jednom mjesečno opet lushev tvrdi šampon za kosu
    nikada ih ne mažem ničime osim lanolinom usta kada ih bura rasuši

eh, da, namirišem se eteričnim uljcem par puta mjesečno za svoj užitak

misli da smo dosta nekemični

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •