Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: No sham-poo -> real poo :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tonči prvotno napisa Vidi poruku
    Al mi još nije jasno kak uopće ne koristit šampone i sapune i sve to. Po zimi mi koža uvijek bude suha jako, iako mislim da je to više od grijanja u mom stanu, jer se kod mene fakat jako grije pa je zrak suh, tuširam se najobičnijim sapunom, ne mažem se nikakvim kremama jer to nisam nikad volio, al kae s prljavštinom izvana?
    Evo npr. imam psa, i kad smo vani bacam mu štap s poda, pa lopticu koju ona zaslini, pa pokupim vrečicom njen kenjac, ok nije da mi bude toga po rukama, čak mi ni ne smrde ruke, al mi je opet nekak neugodno od toga, jel se to sve stvarno može riješit vručom vodom?
    Ako mene pitaš, ne može.
    Nikakva pretjerivanja nisu dobra, bilo sa sapunima, bilo bez njih.
    Kad dođemo kući, prva stvar koju radimo - peremo ruke sapunom, da ne govorim o pranju ruku poslije WC-a. Zar stvarno ne perete ruke sapunom nakon WC-a?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Zar stvarno ne perete ruke sapunom nakon WC-a?
    A ti pročitaš samo prva dva reda i zaključiš kraj knjige? Nitko ovdje ne zagovara apsolutno uzdržavanje od kozmetike, iako je očiti trend što manje to bolje. Sapun ima svoje namjene, kad nasapunaš ne škripe podnice kreveta, šarafi se lakše uguraju u dasku, modelarska pilica bolje pili ... ima barem 100 namjena
    ...i naravno u higijeni ruku, gdje se u zaistač znanstvenoj studiji pokazao kao učinkoviti u sprječavanju gripe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •