Stranica 63 od 112 PrviPrvi ... 1353616263646573 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa dobro, ode čovjek 10 dana na more bez Interneta, i vi se raspišete na 9 stranica. Jedva sam stigla sve nadoknaditi!
    Dobro da je čudovište htjelo sisati noćas u 1h, inače bi do jutra bila na kompu. Sad sam morala na poslu sve nadoknaditi. I samo ću reći da niste normalni da nakon 62 stranice još uvijek spominjete je li auto luksuz i tko je bogatiji od koga. Pa to smo obradili negdje oko 16 stranice.

Zezam se, nego... mi smo danas krenuli prvi dan u gradski vrtić, na privikavanje. Papire o dohotku nismo predali jer nas ih nitko nikad nije tražio. Ja jutros došla nabrušena da ću im odmah skresati da im ja nikakve papire ne nosim, a dočekale nas dvije vesele tete. Pitale što jede i kad spava, a od papira ni P.
    Sad čuvam nabrušenost za neki drugi put, da im skrešem "Neću vam donijeti nikakve papire, pošaljite mi akontaciju na 2000kn, ja ću vam lijepo uplatiti 200 i čekati da neko razriješiti ovu debilanu".

Nego, ovo sam vas htjela pitati:
    - jeste platili već "akontaciju"?
    - dakle, ako vam je ispalo da plaćate više, plaćate po odluci skupštine?
    - ima li neko da mu je ispalo puno više (npr. 900 ili 1400 kn) i da će to zbilja i platiti?
    - ako vam je ispalo nula kuna (ili manje), "iz inata" ćete platiti po skupštini ili neće uopće? (podržavam oboje).
    - što ćete raditi vi koji ste dobili 2000 kn jer niste predali papire uopće?

Nisam ništa pročitala da je netko bio na okruglom stolu Vrtića za sve. Što je bilo tamo?

I hvala puno katja2008, zapamtila sam sve tvoje postove. Spremit ću si to, kad ću za 3 mjeseca pozvati novinare ispred vrtića jer nas žele ispisati zbog 5400 kn duga.

Zapravo, tako bi rado htjela da svi s 0 kn, ne plate ništa. I da svi drugi plate manje ili 400 kn, i da na kraju skupe najmanje novaca ikada, i da ih iskopaju nemam pojma od kuda da daju vrtića da kupe kifle i plate struju.

p.s. glede potvrda s hzzo-a, navodno su 1.7. vrtići dobili pismeno očitovanje da traže potvrde o porodiljnim naknadama... samo neki traže, neki ne traže... i nemam pojma za koga znaju da trebaju tražiti.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    eh, da se krediti uračunavaju, ne bismo mi dizali ovakvu halabuku
    Nemoj tako Apri, ispast će da je ovo jedan od glavnih problema, a ima puno većih.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne ne krediti ne idu smao ja si mislim kako sam s plaćanjem tuđeg socijalno osjetljiva pa mozda ne moram plaćati vrtić

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A što se tiče auta ide u neka davanja koja su ušla na papir (500 EUR leasinga mjesečno); tako mi protumačili kad sam se žalila u poreznoj
    E da i mi smo od onih koji u astri dođu po dijete: kad nemamo svoj auto

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da odgovorim na gornja pitanja:
    mi nismo predali papire i dočekala nas je uredno uplatnica na puni iznos (odnosno 40% iznosa jer dijete nije bilo ni dana u vrtiću kroz sedmi mjesec).
    I ne, ne namjeravam platiti. Plaćam po skupštini, 160 kn.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mi ćemo platiti po skupštini 200 kn, a trebali bi 700. A mene su pitali potvrdu HZZO-a, na tome su u računovodstvu inzistirali odmah pri predaji papira.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tiče auta ide u neka davanja koja su ušla na papir (500 EUR leasinga mjesečno); tako mi protumačili kad sam se žalila u poreznoj
    E da i mi smo od onih koji u astri dođu po dijete: kad nemamo svoj auto
    Kad ti poslodavac da na korištenje auto, on mora obračunati plaću u naravi ili na 20% rate leasinga ili 1% nabavne vrijednosti auta ili po prijeđenom km. Da bi radniku ostala ista plaća kao i bez auta, on je de facto poveća za određeni iznos, naravno u bruto iznosu, pa dođe na neto, a onda dio za auto obustavi iz neta. Tako da je ovakva naplata vrtića dodatno pogodila one kojima poslodavac daje auto na korištenje.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Da odgovorim na gornja pitanja:
    mi nismo predali papire i dočekala nas je uredno uplatnica na puni iznos (odnosno 40% iznosa jer dijete nije bilo ni dana u vrtiću kroz sedmi mjesec).
    I ne, ne namjeravam platiti. Plaćam po skupštini, 160 kn.
    Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    I mi ćemo platiti po skupštini 200 kn, a trebali bi 700.
    Jupi!
    Obožavam građanski neposluh. I pozivam sve ostale na isti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj tako Apri, ispast će da je ovo jedan od glavnih problema, a ima puno većih.
    pa, to bi bio jedan od pokazatelja da se ide nekim drugim modelom, a ne prihodovnim cenzusom.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma da Apri, jasno, ali onda bi osim stambenih kredita još puno toga i svašta bilo valjda uzimano u obzir... Dobro, glavno da se mi razumijemo .

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pozdrav svim mamama i tatama,

novi sam tu i pročitah gomilu stranica, ali čini mi se da je jedna podgrupa ovdje zapostavljena. Naime prema dohodovnom cenzusu uzima se prosijek prošle godine, a što je sa gomilom ljudi (ne laje pas radi sela već zbog sebe) koji su u međuvremenu dobili otkaz, te se financijska slika drastićno mijenja u tekućoj godini kada bi troškove trebalo podmiriti? Obzirom na konstantan broj porasta nezaposlenih osoba mišljenja sam da je ovo i te kako značajan problem o kome se malo diskutira. Iz osobnog primjera prema prošlogodišnjem prihodu trebli bi plaćati 2000 kn (na stranu kredit za stan od 5000 kn mjesećno za koji sve njih boli briga-ali ja moram negdje stanovati), ali danas je situacija takva da ti prihodi nisu ni izdaleka takvi kao što su bili prošle godine, te slijedom nesretnih događanja nismo u mogućnosti servisirat od Bandića nametute nam obveze. Dakle ni dohodovni cenzus (ma koliko on bio nepravedan) nije kvalitetno razrađen.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro, ode čovjek 10 dana na more bez Interneta, i vi se raspišete na 9 stranica. Jedva sam stigla sve nadoknaditi!
    Dobro da je čudovište htjelo sisati noćas u 1h, inače bi do jutra bila na kompu. Sad sam morala na poslu sve nadoknaditi. I samo ću reći da niste normalni da nakon 62 stranice još uvijek spominjete je li auto luksuz i tko je bogatiji od koga. Pa to smo obradili negdje oko 16 stranice.

Zezam se, nego... mi smo danas krenuli prvi dan u gradski vrtić, na privikavanje. Papire o dohotku nismo predali jer nas ih nitko nikad nije tražio. Ja jutros došla nabrušena da ću im odmah skresati da im ja nikakve papire ne nosim, a dočekale nas dvije vesele tete. Pitale što jede i kad spava, a od papira ni P.
    Sad čuvam nabrušenost za neki drugi put, da im skrešem "Neću vam donijeti nikakve papire, pošaljite mi akontaciju na 2000kn, ja ću vam lijepo uplatiti 200 i čekati da neko razriješiti ovu debilanu".

Nego, ovo sam vas htjela pitati:
    - jeste platili već "akontaciju"?
    - dakle, ako vam je ispalo da plaćate više, plaćate po odluci skupštine?
    - ima li neko da mu je ispalo puno više (npr. 900 ili 1400 kn) i da će to zbilja i platiti?
    - ako vam je ispalo nula kuna (ili manje), "iz inata" ćete platiti po skupštini ili neće uopće? (podržavam oboje).
    - što ćete raditi vi koji ste dobili 2000 kn jer niste predali papire uopće?

Nisam ništa pročitala da je netko bio na okruglom stolu Vrtića za sve. Što je bilo tamo?

I hvala puno katja2008, zapamtila sam sve tvoje postove. Spremit ću si to, kad ću za 3 mjeseca pozvati novinare ispred vrtića jer nas žele ispisati zbog 5400 kn duga.

Zapravo, tako bi rado htjela da svi s 0 kn, ne plate ništa. I da svi drugi plate manje ili 400 kn, i da na kraju skupe najmanje novaca ikada, i da ih iskopaju nemam pojma od kuda da daju vrtića da kupe kifle i plate struju.

p.s. glede potvrda s hzzo-a, navodno su 1.7. vrtići dobili pismeno očitovanje da traže potvrde o porodiljnim naknadama... samo neki traže, neki ne traže... i nemam pojma za koga znaju da trebaju tražiti.
    Nema na čemu. Ovdje je bit po meni da se ne raspravlja ko kakvo auto vozi, ko je prevario sustav i sl., nego tražiti pravne aspekte i savjete za nopoštivanje ove odluke koja nema nikakvo zakonsko uporiše. Sve moje napisano je potvrdio i odvjetnik Manola (zvao ga telefonski, našao broj preko interneta), s tim da je rekao da je i Bandić izgubio tlo pod nogama jer nije očekivao ovakvu reakciju udruga. Vidite i sami da više ne prijeti izbacivanjem djece u svojim populističkim izjavama nego samo izgovara Robinhodovske izjave (da sam ja novinar pitao bih ga da mu je po Zakonu o porezivanju dovoljno 80kvadrata za njega ženu i kćer a ne penthause i vikendica u samoboru...). Samo jedno nisu ni ovi drugi bolji (GS) jedino u šta se uzdamo je Udruge (Roda i VZS) koje trebaju promtno reagirat u slučaju dolaska računa ili prijetnje o izbacivanju djeteta ili sl...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ukoliko bude prijetnji iz vrtića ili opomena o izbacivanju djeteta molimo da se posta.

kamen avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj kivan prvotno napisa Vidi poruku

novi sam tu i pročitah gomilu stranica, ali čini mi se da je jedna podgrupa ovdje zapostavljena. Naime prema dohodovnom cenzusu uzima se prosijek prošle godine, a što je sa gomilom ljudi (ne laje pas radi sela već zbog sebe) koji su u međuvremenu dobili otkaz, te se financijska slika drastićno mijenja u tekućoj godini kada bi troškove trebalo podmiriti? Obzirom na konstantan broj porasta nezaposlenih osoba mišljenja sam da je ovo i te kako značajan problem o kome se malo diskutira. Iz osobnog primjera prema prošlogodišnjem prihodu trebli bi plaćati 2000 kn (na stranu kredit za stan od 5000 kn mjesećno za koji sve njih boli briga-ali ja moram negdje stanovati), ali danas je situacija takva da ti prihodi nisu ni izdaleka takvi kao što su bili prošle godine, te slijedom nesretnih događanja nismo u mogućnosti servisirat od Bandića nametute nam obveze. Dakle ni dohodovni cenzus (ma koliko on bio nepravedan) nije kvalitetno razrađen.
    Nije zaboravljeno. O nepravilnostima i propustima se stalno piše.
    Prošle godine imali smo najveće poreze i davanja na plaće u svijetu, a sad kad se više nema što pretvarati i privatizirati,
    izgleda da bi nam se političari mogli početi pretvarati da poreze ne plaćamo i sve usluge koje se iz toga financiraju ponovo naplatiti.
    Bandić se čak i ne zamara proračunom. Zanima ga "socijalna pravednost".

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam danas podigla u vrtiću svoju uplatnicu za 7. mjesec, na 2000 kn jer nismo predali papire (a i da jesmo, ne bi nas došlo puno manje, iako meni otkaz visi nad glavom). Priloženo je i Bandićevo pisamce koje nisam ni čitala, nego sam ga odmah bacila u smeće.
    Namjeravam platiti 400 kn kao i dosad, a ujedno sam u vrtiću zatražila da mi naprave ispisnicu. Teta iz računovodstva je na godišnjem, ali obećali su ostaviti mi ispisnicu sljedeći tjedan u tajništvu. Nadam se da ćemo time završiti vrtićku priču, a ostaje nam ona druga - plaćanje dnevnog boravka u školi

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja ću "platiti" po skupšitni, tj. neću platiti...Isto mi dođe..

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    ... a ostaje nam ona druga - plaćanje dnevnog boravka u školi
    E da. A još kad ti je jedan u boravku, a drugi u vrtiću... Jer ako nisu u istom "programu", nema nikakvoga popusta na drugo dijete. Kad se ti svi Bandićevi kazneni bodovi na nizak IQ i plaćanje visokih poreza zbroje, ispadnu baš lijepe cifre. Pa još hrana u školi, pa će sad zaredati osiguranja, Smibovi i kojekakve gluparije...

Kad je već tako jako socijalno pravedan, zašto nema popusta za jedno dijete (npr. za ono u boravku) ako je jedno u vrtiću? Da su oba u vrtiću, jedno bi plaćalo 50%. Vjerojatno isto da su oba u boravku. Ali ako je jedno tu, a drugo tamo - šipak!

Razgovarala sam za vikend s nekim roditeljima - nitko tko bi trebao platiti više, neće platiti po Bandićevu
    (veselim se građanskom neposluhu, kako netko reče prije, ako je to neposluh slušati Skupštinu, ali moram priznati da me brine situacija u vrtiću, tj. kako će namaknuti novac za svoje i potrebe naše djece.)

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Isto. S kim god sam razgovarala, a da je dobio višu uplatnicu, nema namjeru platiti tu akontaciju, već iznos određen skupštinom

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I mi ćemo platiti po starom, kao i roditelji još troje djece u našoj grupi. Dok se ova zavrzlama ne raspetlja...

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kivan prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam zvala i pitala što napravit u ovakvom slučaju-rečeno mi je da samo treba priložit potvrdu sa zavoda za zapošljavanje i odmah se napravi novi račun

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    ali moram priznati da me brine situacija u vrtiću, tj. kako će namaknuti novac za svoje i potrebe naše djece.)
    Upravo ovo ja vidim kao trenutno najveći problem. Naime oni koji su dobili akontacijske rate manje od iznosa kojeg su do sada plaćali, uglavnom će plaćati po tom novom manjem modelu a oni koji su dobili veće akontacijske rate plaćati će po skupštinskom modelu (opet manji iznos). To znači da će u gradsku blagajnu akonto vrtića ući još manje novca nego do sada. Samim time ugroziti će se ionako ne baš sjajni uvjeti u vrtićima. Sumnjam da će u izbornoj godini Skupština imati hrabrosti tražiti od građana da im naknadno uplaćuju razliku.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prošli tjedan, kad sam bila u vrtiću tražeći uplatnicu, Andrejeva sad već bivša teta rekla mi je da ove godine ima u grupi 29-ero djece.
    Što je previše i za školu, a kamoli za vrtić.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Iako sam ranije napisala da mi je "baš super" što će svi plaćatai manje ili ništa, i da će biti novaca manje nego ikada, naravno i mene isto to brine... Ali s neke druge strane, me zapravo baš i briga. Danas mi je npr. teta u jaslicama rekla da novu igračku nisu dobili 3 godine. Tako da koliko god novaca skupili ili ne, morat će naći lovu za pokriti troškove režija, hrane i plaće. A mislim da nitko ne može očekivati da bi se ikakvi drugi uvjeti zbilja poboljšali... a gdje će naći lovu za ove osnovne troškove? Pa ako si je netko angažirao tim odvjetnika da smisli pojam "akontacija" neka si isto tako neko angažira tim odvjetnika da smisli kako ne dati milijun eura za logo na gaćama Dinamova dresa. I milijun drugih gluposti... da ne nabrajam, samo se živciram bezveze.

I zapravo sam na kraju najviše ljuta na sebe što toliko negativne energije produciram i trošim na živciranje oko ove priče.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I nama su povećali grupu i isto me strah što će se na kraju dogoditi s podmirivanjem troškova vrtića. Što je najbolje novca ima: u fontanama, gaćama igrača i sl, a za djecu ih baš briga.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I nama se grupa povećala za dvoje djece.
    Mene ne brinu sredstva. Za sve one koji plaćaju manje ili jednako trebao bi subvencionirati Bandić.
    Tako da problem ostaje samo kod nas koji ćemo biti neposlušni, a Bandić ionako trubi da smo mi manjina, pa će nekako i to zakrpati.
    Novaca ima, al niti ih je prije bilo za vrtiće niti će ih biti sada, to je svima valjda odavno jasno.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da problem ostaje samo kod nas koji ćemo biti neposlušni, a Bandić ionako trubi da smo mi manjina, pa će nekako i to zakrpati.
    Pa da, manjina, ali trebali bi uplatiti većinu... 6000 totalno neposlušnih x 2.000 kn = 12 mil. kn.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Po modelu našeg gradonačelnika bi i Steve Jobs imao besplatni vrtić(godišnja plaća za 2010 mu je 1$) Da čovjek nije teško bolestan, potrudila bih ga se obavijestiti da ima jedan grad na svijetu gdje se njega smatra siromašnim.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Po modelu našeg gradonačelnika bi i Steve Jobs imao besplatni vrtić(godišnja plaća za 2010 mu je 1$) Da čovjek nije teško bolestan, potrudila bih ga se obavijestiti da ima jedan grad na svijetu gdje se njega smatra siromašnim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U grupi moje prijateljice, tj. njene curice ima 31 dijete. Strašno.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    U grupi moje prijateljice, tj. njene curice ima 31 dijete. Strašno.
    to je po bandićevom pedagoškom standardu

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi ćemo isto plaćati po starom za oboje.

Na kraju će Bandiću prisjesti i njegova odluka i rebalans jer će oni koji trebaju plaćati manje plaćati po "novom" a oni koji su dobili uplatnice na više plaćati po "starom" i eto ti sr...

A što se tiče igračaka, kod nas se djeca u vrtiću igraju doslovno s otpadcima. Ne kažem da plastična boca koju su ukrasila i napunila pijeskom djeca nije zanimljiva i poučna igračka, ali moj mali jasličar se u vrtiću igra samo s bocama, kutijama, starim digitronima itd..

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Upravo obavila "gradjanski neposluh" i uplatila vrtic 160 kn (po skupstini).

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ono njegovo zbljuv pismo vrijeđa i ovo malo IQ-a što imam. Koja demagogija...
    A u isto vrijeme grupa znatno narasla pa probila sve moguće normative, a park uz vrtić zatvoren zbog devastacije i neodržavanja!

Moj će gradonačelnički neposluh pričekati do 15.9. (datuma dospijeća uplatnice).

Citiraj emarink prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ćemo isto plaćati po starom za oboje.
    Pripazi kod plaćanja; po "starom" je popust za drugo dijete bio 25%, po "skupštinskom" je 50%.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 06.09.2011. at 15:31 Razlog: Nizak IQ

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U novom vrtiću gdje smo upisani kažu da nemaju dovoljno sredstava čak niti telefon kupiti, pa se tete trebaju penjati na kat da dođu na jednu fixnu liniju. Ponudili smo im se kupiti mi roditelji. Pa ionako smo već namagarčeni po novim cijenama, što je onda prikupiti za jedan telefon?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene, uplatila samo 160 kn a na PNB koji su mi dali na uplatnici sa akontacijom. Vidim na rubu uplatnice da postoji i stavka dugovanje, pa će se možda tu formirati dug koji će se kumulirati (ako će ga voditi). Kako bude, vidjet ćemo, valjda nam neće u izbornoj godini slati ovrhe...

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi dobili za jasličara po novim uplatnicama za platiti 700 kn a za vrtičko dijete 350
    nije mi baš jasno ali ajde dobro
    a ni sama nisam pametna platiti ili ne?
    šta je s onim da nam mogu ispisati djecu?
    hmm...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

na temelju čega ti mogu ispisati djecu?

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Što je najbolje novca ima: u fontanama, gaćama igrača i sl

Dakle, novaca ima, samo treba zasukati rukave i posegnuti: u fontane, i drugdje
    Posljednje uređivanje od Sandee : 06.09.2011. at 22:15

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ajde, pravnici i ostali pravno potkovani, pomozite prakticnim savjetom. Mi tek krecemo u vrtic i nemam pojma kada cemo i kakvu uplatnicu dobiti. I, sad, ako dobijem tu s famoznom akontacijom na 2.000 kn, i platim 400, i netko me, npr. zove iz vrtica ili ne znam otkuda, pozivajuci na red i na uplatu punog iznosa te pocne prijetiti ispisivanjem djeteta, sto da im kazem?

Htjela bih par efektnih recenica, da ih naucim napmet i izdaklamiram kad me netko 'spopadne', nesto u stilu: - E, ne moze, jer prema odredbi toj-i-toj ugovora koji smo potpisali te prema clanku tom-i-tom zakona/pravilnika/ne-znam-ni-ja-cega, to ne mozete napraviti, i zato cu ja i dalje ovako, a moje dijete ce i dalje u vrtic...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sandee, imaš li Ugovor.
    U Ugovoru piše da cijenu određuje nadležno tijelo.
    A tri ministarstva su potvrdila da je Skupština to nadležno tijelo koje odlučuje o cijeni.
    To će ti biti dovoljno.

A možeš reći i da na uplatnici piše akontacija, a to je djelomično plaćanje. Pa ti sada plaćaš jedan dio, a drugi dio ćeš - nikada :vip:

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jeste vidjeli ovo na Zagrebanciji - koji predizborni štosevi, stvarno živimo u šerifovom gradu...

Ukinuta naplata parkiranja kod ZET-ovih garaža
    Odlukom o ukidanju naplate parkinga kod ZET-ovih garaža vozači mogu besplatno parkirati automobile na samo pet minuta hoda od središta grada

Naplata parkiranja kod nekadašnjih ZET-ovih garaža u Starogradskoj ulici ukinuta je od 1. rujna 2011. Time se otvara mogućnost besplatnog parkiranja na samo pet minuta polaganog hoda do samog centra grada.
    Nastavak je to ukidanja naplate parkiranja koje je gradonačelnik Krešo Beljak najavljivao kroz svoje nastupe u medijima.
    Podsjećamo, krajem veljače ukinuta je naplata parkiranja u Mlinskoj od Ivanščakove do Ulice grada Wirgesa, u Ulici Samoborskih bratovština, u Zagorskoj, u Vukovarskoj, u Zagrebačkoj ulici od Zagorske do Ulice grada Wirgesa te u Langovoj ulici od Ljubičinog prolaza do Ulice Grič

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Ivanova mama prvotno napisa Vidi poruku
    jeste vidjeli ovo na Zagrebanciji - koji predizborni štosevi, stvarno živimo u šerifovom gradu...

Odlukom o ukidanju naplate parkinga kod ZET-ovih garaža vozači mogu besplatno parkirati automobile na samo pet minuta hoda od središta grada

Naplata parkiranja kod nekadašnjih ZET-ovih garaža u Starogradskoj ulici ukinuta je od 1. rujna 2011. Time se otvara mogućnost besplatnog parkiranja na samo pet minuta polaganog hoda do samog centra grada.
    Nastavak je to ukidanja naplate parkiranja koje je gradonačelnik Krešo Beljak najavljivao kroz svoje nastupe u medijima.
    Podsjećamo, krajem veljače ukinuta je naplata parkiranja u Mlinskoj od Ivanščakove do Ulice grada Wirgesa, u Ulici Samoborskih bratovština, u Zagorskoj, u Vukovarskoj, u Zagrebačkoj ulici od Zagorske do Ulice grada Wirgesa te u Langovoj ulici od Ljubičinog prolaza do Ulice Grič
    Zar to nije za Samobor? A oni imaju nekog drugog gradonačelnika.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ovo ti nema veze sa Bandićem, radi se o Samoboru

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sorry, već svuda vidim konspiraciju

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Vidim na rubu uplatnice da postoji i stavka dugovanje, pa će se možda tu formirati dug koji će se kumulirati (ako će ga voditi).
    stavka dugovanje postoji oduvijek..cisto kao info...kad ne platis jedan mjesec iz kojeg god razloga, slijedeci ti lijepo pise na uplatnici koliko si duzan..kako ce sad to zbrajati, nemam pojma, valjda na isti nacin
    mi nazalost realno imamo takva primanja da dobivam doplatak za klince pa mi je po svakoj odluci vrtic besplatan. ljuti me sto ispada da podrzavam Bandica
    Posljednje uređivanje od saska7 : 07.09.2011. at 11:45

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja silom prilika "podržavam" Bandića. Ista mi je uplatnica i ovako i onako! A danas mi pričaju tete u vrtiću kako je dobro ovo po Bandićevom. Baš me zanima hoće li onda bolje vršiti uslugu čuvanja i igranja sa djecom čiji im roditelji više plate?! tctcccc

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Sandee prvotno napisa Vidi poruku

Dakle, novaca ima, samo treba zasukati rukave i posegnuti: u fontane, i drugdje
    Ja tamo posezala ne bi, nek bandić zasuče svoje rukave

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bandić će "zaraditi" na vrtićima pa daruje besplatni parking kod Lisinskog

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006
    Posljednje uređivanje od Stijena : 07.09.2011. at 14:31

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Franciska75 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja silom prilika "podržavam" Bandića. Ista mi je uplatnica i ovako i onako! A danas mi pričaju tete u vrtiću kako je dobro ovo po Bandićevom. Baš me zanima hoće li onda bolje vršiti uslugu čuvanja i igranja sa djecom čiji im roditelji više plate?! tctcccc
    u
    a kak će tete znat tko ima koliku cijenu kad su uplatnice kuvertirane i navodno tajna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •