Pa dobro, ode čovjek 10 dana na more bez Interneta, i vi se raspišete na 9 stranica. Jedva sam stigla sve nadoknaditi!

Dobro da je čudovište htjelo sisati noćas u 1h, inače bi do jutra bila na kompu. Sad sam morala na poslu sve nadoknaditi.

I samo ću reći da niste normalni da nakon 62 stranice još uvijek spominjete je li auto luksuz i tko je bogatiji od koga. Pa to smo obradili negdje oko 16 stranice.
Zezam se, nego... mi smo danas krenuli prvi dan u gradski vrtić, na privikavanje. Papire o dohotku nismo predali jer nas ih nitko nikad nije tražio. Ja jutros došla nabrušena da ću im odmah skresati da im ja nikakve papire ne nosim, a dočekale nas dvije vesele tete. Pitale što jede i kad spava, a od papira ni P.
Sad čuvam nabrušenost za neki drugi put, da im skrešem "Neću vam donijeti nikakve papire, pošaljite mi akontaciju na 2000kn, ja ću vam lijepo uplatiti 200 i čekati da neko razriješiti ovu debilanu".
Nego, ovo sam vas htjela pitati:
- jeste platili već "akontaciju"?
- dakle, ako vam je ispalo da plaćate više, plaćate po odluci skupštine?
- ima li neko da mu je ispalo puno više (npr. 900 ili 1400 kn) i da će to zbilja i platiti?
- ako vam je ispalo nula kuna (ili manje), "iz inata" ćete platiti po skupštini ili neće uopće? (podržavam oboje).
- što ćete raditi vi koji ste dobili 2000 kn jer niste predali papire uopće?
Nisam ništa pročitala da je netko bio na okruglom stolu Vrtića za sve. Što je bilo tamo?
I hvala puno katja2008, zapamtila sam sve tvoje postove. Spremit ću si to, kad ću za 3 mjeseca pozvati novinare ispred vrtića jer nas žele ispisati zbog 5400 kn duga.
Zapravo, tako bi rado htjela da svi s 0 kn, ne plate ništa. I da svi drugi plate manje ili 400 kn, i da na kraju skupe najmanje novaca ikada, i da ih iskopaju nemam pojma od kuda da daju vrtića da kupe kifle i plate struju.
p.s. glede potvrda s hzzo-a, navodno su 1.7. vrtići dobili pismeno očitovanje da traže potvrde o porodiljnim naknadama... samo neki traže, neki ne traže... i nemam pojma za koga znaju da trebaju tražiti.