Hvala vam!
Nadam se da se necu morati seliti sa ove teme na muska imena.![]()
u nedjelju je rođena jedna prekrasna djevojčica s isto tako prekrasnim imenom-MAJA
čestitam ti Ani, i ja ti držim fige za curu![]()
Netko me pitao, Maša mi se ne sviđa, zasad imamo jedno, dva imena koja su nam u điru ali nijedno nije pravo. Vidjet ćemo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mislilaaaaa![]()
Ako bude kako moja mama priželjkuje i kako ja predosjećam, nama na proljeće roda donosi Mašu![]()
Meni se sviđa Lota, Anika, Katarina.... Nemam pojma. MM ne želi o imenima dok ne znamo šta je... Ne vjeruje mi da je cura![]()
Anika mi je predivno.
Srećom nisam trudna jel se ne bi mogla odlučiti između Lede, Sofije i Anike![]()
mene ime Anika asocira na jednu prekrasnu curicu koju su roditelji kao dvomjesečnu bebu poslali na tri mjeseca s bakom na more "jer joj je bolje tamo nego s nama biti u gradu"
otada nikako to ime ne mogu povezati sa sretnim djetetom![]()
ajme apricot nisi to trebala ispričati
sad i ja imam takvu asocijaciju
a što bi tebi bilo bolje nego meni![]()
mene Anika asocira na curicu iz Pipi Duge Čarape
"poslušna i uredna, uvijek lijepo izglačanih haljinica.. plavih uvojaka i velikih plavih očiju..." ili tako nešto
s margitom je bila velika dvojba između anike i margite, pa je zara odlučila margita
a ova priča od apri, fakat ne kužim kak ljudima tak nešto padne na pamet
meni je anika - seven of nine![]()
I meni je Anika bila seven of nine, ali u zadnje vrijeme mi je više neka barbi iz crtića, neka smrznuta princeza.
Isto tako do negdiprije mi je Annabel bila Annabel Lee, a sad mi je kravica Anabela iz nekog crtića.
Stalno mi se u mislila vrti ; Tesa.....
Moji su svo troje na T
A nisam čak niti trudna,![]()
Fakat....!! Ja cijelo vrijeme mislim otkud mi Anika....a ono seven of nine...i rekao MM da mu se ne sviđa...a skroz puši sedmu od devet....možda prođe
Sviđa mi se i Una...
Ja još ne znamImam još 6 tjedana do poroda a ne sviđa mi se ideja da rodim bebuškicu a da nemam ime spremno. Nisam znala da je uopće moguće da biranje imena za 4. (ČETVRTO!) bude tako stresno. Ili smo ispucali sve ideje na prvih troje
Ako bude cura zvat će se Tea ili Lea. Budući su sve cure na tri slova nebi mjenjali tradiciju.
jel može netko tko zna zadovoljit moju znatiželju i reći mi kako se zove mikkina curkica, baš me ludo zanima a nigdje nemrem nać![]()
nastja
lijepo, tako mi se zove kolegica, hvala apri
Trina,
meni lijepo ime Nađa i Klara, i Aneta(mislim da je to poljsko)
Ja sam sinu htjela dati ime po ocu(koji je već bio umro). mama me spriječila, i onda smo dobilo opomenu, jer u roku 4 sedmice nismo smislili ime. Zato Trina, pronađi bar 2, 3 imena kao alternativu. Beba nam se zove Emira, i ona nam je treća, a imali smo ime pola sata prije odlaska u bolnicu. Samo smo prvoj odmah znali kako ćemo.
Trina, sta bi sa Sashom?![]()
@ eris, emirameni je to tako divno ime
MoMo, thx!
Kako smo hitro odlučili super joj stoji. Mamina vladarica!
Saša je još uvijek u igri. I još jedno lijepo rusko na S. Vjerojatno će biti jedno od ta dva. Ali ja sam mislila da će mi nešto od toga baš kliknuti kao ono pravo.
Staša?
to mi je presuper!
ja sam prvi put birala muško i žensko imaew ,iskoristili muško, za drugi put je trebalosmislit muško, iskoristili žensko, pa za treće birali žensko iskoristili muško,
inače da je bila cura bila bi Sonja
Mia, Jana, Luna, Angelina, Nela, Matea, Iva, Lara....![]()
Meni se dopada Mia i Nela ali kod MM ne dolazi to u obzir
sad razmišljam o Margiti ili Mireli ako bude cura ????'
katarinam jel to če biti nesto novoga kod tebe,a da ja nisam u toku ili??????![]()
nadam se da nisi prehlađena i da uz kavu nisu izletjeli i šmrklji :bljak:
Ufff... sad mi je pao na pamet neki tekst od prije 40 i više godina u reviji "Svijet" gdje su nabrojali neobična imena (a ja sam tad još imala neizbrazdani mozak pa zapamtila dva): Naranča-Hedviga i Traktorka
S druge strane, ime može izgledati neobično, ali ga stvarno uvijek povežeš uz osobu koju upoznaš: Rosamund mi je bilo neobično ime sve dok nisam upoznala jednu osobu s tim imenom koja mi se dopala, pa sam to ime prestala smatrati neobičnim.
Kako god bilo, više nisam u prilici djeci birati imena. Morala sam samo s nekim podijeliti ovu Naranču...ali tko zna, da sam upoznala tu osobu i da mi se dopala, ime više ne bih smatrala čudnim.
Peterlin, sad si me sjetila...
Kad smo birali ime za E., komentirali smo naglas pred prijateljima da nam se, izmedju ostalih, svidja ime Iris.
A frendica na to ubaci, "A zasto ne izaberete neko lijepo, nase ime?"
Pa smo Iris preveli u Perunika, spojili s nasim prezimenom - i crknuli od smijeha. :D