Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

1. ina33 avatar

ina33 said:

Početno

Naravno... ali pitanje je koliko ima benefita i kod drugih - rikikiki pila, pa odustala, znam jednu koja je bila na bhcg injekcijama - kao više antralaca, ali ipak obustavljen postupak jer se nije razvijalo ništa (ali nije POF dg., nego dob). Sve je to toliko vague... da je možda veći benefit odvrtit jedan prirodnjak više, evo, u tvom konkretnom slučaju. Ne kažem da ne treba probat, nego radim expectations management.

A apropos barijera... ustrajanje u jednoj priči priječi prelazak na druge... tako da nije sve crno-bijelo, uspjeh-neuspjeh. Tako ja to sebi nekako predstavljam (dva nasmijana smajlija se grele smajlić, ne znam ga naći). Evo, ja sve dala drugima od tih bebi-stvari, zašto da si krčim stan.... Idem možda još na koji postupak po čistoj inerciji.. što uopće nije loše, rasterećujuće je. Barem mi je sad... kad dođe postupak, vjerojatno ću poslat sve ili kvragu ili se malo "uživit".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2011. at 10:51

2. spodoba avatar

spodoba said:

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno... ali pitanje je koliko ima benefita i kod drugih - rikikiki pila, pa odustala, znam jednu koja je bila na bhcg injekcijama - kao više antralaca, ali ipak obustavljen postupak jer se nije razvijalo ništa (ali nije POF dg., nego dob). Sve je to toliko vague... da je možda veći benefit odvrtit jedan prirodnjak više, evo, u tvom konkretnom slučaju. Ne kažem da ne treba probat, nego radim expectations management.
    gle, sve je to individualno. čačkala sam po studijama ali i iskustvima drugih. bas nedavno sam naišla na postove zena koje su bas nakon 3mj terapije s dhea uspjele. sto nije garancija za mene, razumije se.

Charlie
    ko vidimo da nam cijela ova priča narušava zdravlje/brak/ostalo lijepo u životu (a krenulo je prošle godine u tom smjeru), trudit ćemo se bit korektiv jedno drugom i stati na loptu. Kao što smo stali nakon neuspjelog Mb prije par mjeseci, malo se odmakli, zaboravili. Sad bi opet malo probali ali ovaj put smo oboje prihvatili da ćemo vrlo vjerojatno imati samo jedno dijete, da to nikako nije smak svijeta, dapače, sretni smo i zahvalni svakog dana na tom čudu. Ako nešto ipak uspije, u granicama koje smo postavili - super.
    gdje je vama granica? mislim, koliko bi se puta upustila u stimulaciju i etc..?
    kad smo poceli, mislila sam da cemo se ograniciti na tri puta koliko je vec ovdje 50% placeno. no kad sam vidjela s kojim se problemom borim, bojim se da je to premalo da bi uopce uspjeli..neko se vidim u max 6 stimuliranih, a ako ni tada ne uspije ev. koji prirodnjak. nekako mislim da vise u vise od 6 stimulacije ne bi isla..zbog zdravlja. ako se do tada nista ne desi, mirne duse cu kceri jednog dana reci da smo dali sve od sebe. i da, zahvalni smo sto imamo tu malu lupezicu i uzivamo u njoj..sad pogotovo kada je dobrano zakoračila u terrible 3-4 doba