Dižem temu i najavljujem da sam odgađalica još maksimalno mjesec dana. Prije dva mjeseca nakon razgovora sa suprugom (jer već par mjeseci oboje nabacujemo povremeno pricu o jos jednom bebacu naizmjenicno i onako usput) zavrsila sam odlucno hormonsku kontracepciju. Odmah po tom sam pocela uzimati folnu kiselinu, brojim da prođu tri uredna m ciklusa (druga m upravo stigla) i veeeselim se godišnjem za mjesec dana više no ikada.

....krećemo u akociju
Imam 35, on 36 dvoje djece iz dvije savršene školske trudnoće, i dva missed ab u dvije neuspjele, (oba puta u 9tt). Po statistici, sada je na redu uspjšna trudnoca, ako Bog da...
Ono ostalo: posao, financije....za sada osrednje i neizvjesno....nije pretjerano strasno, no eto zbog krize ne zna se kako ce dalje biti s poslom ni mm ni meni, za sada oboje radimo(no u obje firme traju otpuštanja zbog krize)......ali, to ostavljam po strani jer je zelja izuzetno jaka...
to je toooo i nema se što čekati. Strah postoji, ali kao što netko već reče, uzet ću zrak i skočiti u još jednu avanturu života

nakon što smo gotovo 2 godine odgađali zbog uobicajenih racionalnih razloga cekamo da kriza prođe, da financije budu bolje, da svijet bude bolje mjesto......sada vise ne cekamo gotovo nista (1 uredan ciklus)...zeeelimo to oboje i krecemo uskoro