~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marival, baš mi je žao kaj te uz sve sad gnjave i ovi iz banke. Drži se, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe![]()
Dragi svi, koji pratite ovaj topic,
na ovoj Rodinoj rasprodaji (subota 24.09. od 10-13 na Zagrebackom velesajmu paviljon 7A) na Rodinom standu stavit cemo skrabicu u koju cete moci staviti koju kunu za nasu dragu marival.
svi znate koliko joj je potrebna pomoc,
hvala vam unaprijed
i jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ da tu bestiju otjera od sebe i da joj najveci probelm bude da li ce danas kisa ili ne![]()
Kudri, kako je mama? Evo još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i bravo za ideju za prikupljanje!
neko to od gore vidi sve !!!!
1. danas prvo podignem nalaz jetre - sve vijednosti u granicama normale .... SVE !!!! ( sutra idem kod onkologa )
2. sa mamom bila na šalati - operacija zakazana za 7.10.
3. vi me dočekate sa ovakvom vijesti
e pa kad ideu tri zla jedno za drugim ... onda idu i 3 sretne vijesti jedna za drugom
sve vas volim - vi ste anđeli![]()
Draga Marival, želim da ti odsada sve krene samo nabolje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prekrasno, Marival!!! Neka se i dalje nastavi u istom lijepom revijalnom tonu!![]()
za ove hrabre žene
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se tako i nastavi
Evo, jedan triciklić je danas došao na Velesajam i nestrpljivo čeka da ga
netko maleni udomi, a novčići dođu tebi!
Teice, hvala ti za triciklić i što si nam dala ideju!!!
naime, sjetili smo se da bismo, uz novac mogli skupljati i robicu/opremu/sve za djecu od 0-12 godina. Dakle, ako želite pomoći Marival, a teško vam je odvojiti koju kunu, možda možete odvojiti nešto stvarčica. Roda će ih prodati i cijeli prihod od prodaje proslijediti Marival. (neprodane stvari ćemo donirati jednom dječjem domu)
Stvari možete donijeti danas do 6 u pavilijon 7a Zagrebačkog velesajma.
znam da je ovo zadnji čas, i da smo se mogle sjetiti ranije, ali jednostavno - nismo, i žao nam je. zato nam pomozite i javite svojim prijateljicama i prijateljima i svima koji bi željeli pomoći. da nas se što više skupi
hvala vam![]()
Super za dobre vijesti, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabre žene!
Dobre vijesti!
Evo još malo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
evo me s Rebra ... ok ... zadovoljni su ... ali kažu da borba ide dalje
dobila "zadnju" turu Tyverba ... onda bi išao CT za cca mjesec dana
danas mi radili EKG jer srčeko malo zeza ... tj. lijekovi zezaju njega
pa je preporuka malo stati na kočnicu i više odmarati
danas sam od kolege s posla dobila matičnu mliječ u nekom novom obliku ( 20 kapsulica )
http://www.opg-toniguberac.hr/proizv...c/default.aspx
drage Rode ovo za rasprodaju .... nemam riječi .... jednostavno nemam ...ali suze sreće
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
magicne vibre i dalje nek te prate![]()
Neka matična mliječ digne tvoj imunitet do neba!
Pusa velika!
Drage žene,
hvala svima koje ste sudjelovale i pomogle da malo olakšamo našoj dragoj Marival. Prilog je predan, nadam se da će barem malo olakšati.
:hug:
Oprosti što je indiskretno - dobronamjerno je, ma znaš da je:
hoćeš moći sad uzimati Zofran u kontinuitetu (bar neko vrijeme)?
Brinem se da ti nije mučno, 'bemu miša, ako to isključivo o lovi ovisi!
draga moja))
imam zofrana za cijeli tjedan kupila sam prošli tjedan zahvaljijući naravno vašoj pomoći
malo jesam omamljena - vidjela me frida jučer ali guram
nažalost to i je največe prokletstvo što sve o lovi zavisi ... kažu zdravlje je najveće bogatstvo, i to je istina, samo je tužno što trebaš lovu da budeš zdrav
a o tome prvo i osnovno ne misli naša država ... firme u kojima radimo ... bolnice u kojima se liječimo
ali zato postoje ljudi - anđeli
sve vas volim ... moji hahari i VI dragi ljudi ... vi ste moja snaga, vjera i prozor u bolju budućnost
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto, mislim na tebe, jedan post za jedan smješak (prirodni Zofran)![]()
![]()
![]()
drzi se draga... u mislima si mi... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`![]()
mislim na tebe, drži, se...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ah spavam po cijele dane ... jedva Luku do treninga odfuram
ali tu sam u mislima s vama![]()
Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Marival i mamu od Kudri! Držite se, cure!
sam da se javim
sutra mi dolazi bratić kojeg nisam vidjela više od 20 godina i baš sam happy ... dosta sam slaba sam da izdržim vikendda bar malo prošvrljamo i od klinaca tekme pogledamo
e da me vidite imam trbuh ko pred porod prestrašno kako me te tablete napuhavaju a jedem ko vrabac![]()
Hej, draga, izdržat ćeš ti vikend, i više od toga, uzbuđenje i evociranje uspomena s bratićem čuda rade! A trbuh te tjera da evociraš drugačije uspomene (tri)![]()
Nadam se da si uživala za vikend i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem!