Stranica 4 od 288 PrviPrvi ... 234561454104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tek iza 16tt sam radila kompletnu krvnu sliku, urin, urinokulturu i krvnu grupu i kad sve napravila dobila sam i trudnčku knjižicu.
    Idući tjedan idem na pregled pa možda dr. poželi još nešto..

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma mene je doktorica odmah poslala po sve nalaze,kompletnu krvnu sliku(najvjerojatnije jer dosta krvarim) i tr.knjizicu ce mi otvoriti na sljedecem pregledu 7.10.
    Ali imam jedno pitanje,ma nije ni pitanje vec mali zbunj...sinoc kada sam se otusirala grudi,stomak i bedra su mi bili posuti sitnim crvenim tockicama(kao da me netko izbockao iglom).Imam to i sada ali se ne primjeti toliko. Nema svraba,boli nicega nego bas neznam da li je to nesto normalno ili

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

lasta ja kad sam se osula tako u 9-10 tjednu trudnoće,našla na netu da je tipično da trudnice imaju nekakve promjene na koži-točkice,čirići... Ja nisam s ničim mazala ionako nisam izlazila iz kuće i povuklo se samo od sebe za dana. A bio mi cili dekoltew i ramena osut sa sitnim čirićima i crvenim točkicama.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Tonili hvala na utješnim riječima! Ma meni je u biti ogtt blago povišen (9,7 nakon dva sata, a po novom gornja je granica 8) ali obzirom da sam u 25 tjedana natukla 7 kila a mama mi je šećeraš, odmah me uspaničili...
    Nekoliko pitanja, ako se sjećaš: čula sam da se na VV samo dođe gore, da se ne naručuje? Dobila sam uputnicu za "prvi pregled" - jel moram doći na tašte?
    I dobila sam već onu okvirnu dijetu (po skupinama hrane, na 1800 kcal) - jel dobiš to, ili ti baš preciziraju po danima? Meni je najveći problem što ima jako puno mliječnih proizvoda, a ja ne podnosim mlijeko... pa kalcij uzimam u tabletama.... sad ne znam što da jedem - koje su zamjene? (ufff!)
    ja sam imala 9,7 i nije se smatrao blago povišenim nego pravim gestacijskim dijabetesom.... na dijeti sam već 6 tjedana....radila sam jedan mali profil na vv i bio je uredan... nakon toga sam spletom okolnosti završila u Petrovoj i tamo su i još stroži... oni tamo rade veliki profil...svaka 3 sata te bocka kroz 24 sata i samo jedna vrijednost mi je bila povišena (8 i nešto) i morala sam ostati još 2 dana u bolnici i ponavljati ga...

ne kužim di je u dijeti puno mliječnih proizvoda? smiješ 0,5L mlijeka dnevno... ujutro 2,5dcl i navečer 2,5dcl jogurta ili mlijeka prije spavanja

ti možda misliš na posni sir... ali on ti ne spada u ovoj dijeti u mliječne proizvode nego u zamjenu za šunku, tj. meso...

ako si obavila ogtt onda na VV ideš na dogovor na kada ćeš raditi kontrolni profil... dobiti ćeš primjer ishrane za jedan dan i tablicu namirnica koje smiješ jesti u gramaži kojoj smiješ i nakon toga sama kombiniraš....

nazovi gore odjel za dijabetes, tj, traži sestru Dragicu u trudničkoj ambulanti... ona će ti sve objasniti

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala klara,ma i mislila sam da je tako nesto.Ali tako mi je koza osjetljiva da na mjestu gdje me ubo komarac sada mi je plavica(mada mislim da me muz po noci malo..)
    Posljednje uređivanje od lasta : 25.09.2011. at 19:49

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    cure kada ste vadile prvu krvnu sliku u trudnoći?
    Ja sam bila prije deset dana i nije mi još moj gin ništa rekao, ponovno idem za dva tjedna.
    Mući me malo tj zanima kakvi mi je šečer tj glukoza, jer prije par mjeseci mi je bio ujutro natašte 5.7, a ide do 6.0, pa neznam dal je to zavrinjavajuće, mada je unutar granica?
    Ja sam sa 6+5 odmah dobila koje pretrage treba obaviti i sada sam to predala svojoj ginekologinji. Uglavnom, tražila je krvnu sliku, urin odnosno urinokulturu, krvnu grupu (što sam i imala) kao i spolno prenosive bolesti (koje sam opet uradila jer su ove priješnje bile way too old). Uglavnom, rekla mi je da mi je krv odlična!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure može pitanjce jedno ,, s čim je najbolje njegovati kožu u trudnoći ?

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj kerolajn5 prvotno napisa Vidi poruku
    cure može pitanjce jedno ,, s čim je najbolje njegovati kožu u trudnoći ?
    Ja koristim Biobaza MAMA, kupljen u DM-u, a i mama mi je kupila neko prirodno ulje od neke poznanice koja se inače time bavi i dobila je brojne nagrade. Jako sam zadovooljna i s jednim i s drugim. Za Biobaza MAMA mogu zahvalitit Voćkici.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I ja slučajno kupila biobaza MAMA,ok je,mada sam stvarno naivna bila kad sam povjerovala da se upije odmah,a sastojci su masl. i bademovo ulje...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam apsolutno oduševljena Biobazom - jedino me nervira što mi je sad prva boca skroz pri kraju i jedna istišćem van kremu s onom pumpicom. BTW na jednom portalu je bila nagradna igra gdje se trebao poslati opis osjećaja prvih pokreta bebe, biobaza je bio sponzor, ja poslala i dobila paket njihovih proizvoda - tako da me već čeka nova krema kad iscijedim sve iz ove koju sam kupila još na početku trudnoće I mažem se cijela, od glave do pete, ne samo trbuh, jer mi je koža prekrasna nakon nje

Drage moje moj UZV je u četrvtak, a sutra bih trebala na OGTT a već strahujem od jutarnjeg posta, superslatke tekućine i dvosatnog čekanja drugog vađenja krvi....muka mi je čim se sjetim, ali moram se prisiliti - već mjesec dana odgađam... i čini mi se da su se dečki izokretali u buši - ma jedva čekam da ih vidim. Dobijete li vi sličice kad idete na UZV? Ja već neko vrijeme nisam dobila

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja svaki put,pa što ne pitaš sličicu. Meni čak dao sličicu hematoma,najrađe bi je iskidala

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja tek malo trudna a vec ih imam 4(rekla doktorica neka skupljam pa se mjenjamma luda je)

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Šumskice slikice s utz-a s vremenom postaju manje zanimljive jer je beba sve veća pa ju je teže uhvatiti u jednom kadru. Kako ti još nosiš blizance to je već nemoguća misija, tako da ne žališ pretjerano za tim sličicama.
    Kao i ti i ja sam oduševljena biobazom i stvarno joj je jedina mana to istiskivanje na kraju. Nema druge nego skroz izokrenuti bočicu i pustiti da se ono malo kreme istrese u dno i onda prstićima izvaditi to kreme što je ostalo. Evo ja sam sad na kraju trudnoće i počela sam koristiti 4. bočicu.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam imala 9,7 i nije se smatrao blago povišenim nego pravim gestacijskim dijabetesom.... na dijeti sam već 6 tjedana....radila sam jedan mali profil na vv i bio je uredan... nakon toga sam spletom okolnosti završila u Petrovoj i tamo su i još stroži... oni tamo rade veliki profil...svaka 3 sata te bocka kroz 24 sata i samo jedna vrijednost mi je bila povišena (8 i nešto) i morala sam ostati još 2 dana u bolnici i ponavljati ga...

ne kužim di je u dijeti puno mliječnih proizvoda? smiješ 0,5L mlijeka dnevno... ujutro 2,5dcl i navečer 2,5dcl jogurta ili mlijeka prije spavanja

ti možda misliš na posni sir... ali on ti ne spada u ovoj dijeti u mliječne proizvode nego u zamjenu za šunku, tj. meso...

ako si obavila ogtt onda na VV ideš na dogovor na kada ćeš raditi kontrolni profil... dobiti ćeš primjer ishrane za jedan dan i tablicu namirnica koje smiješ jesti u gramaži kojoj smiješ i nakon toga sama kombiniraš....

nazovi gore odjel za dijabetes, tj, traži sestru Dragicu u trudničkoj ambulanti... ona će ti sve objasniti
    Hvala ti na savjetima! idem sutra na VV pa bumo vidli... Ma obzirom da sa šećerašima živim, nisam baš ni iznenađena mojim rezultatom ogtt-a, ali nisam nešto pretjerano ni zabrinuta... (prije nego počnete me špotati - da, svjesna sa ozbiljnosti situacije, ali ne želim od toga raditi drame). Izbacila slatko i bijelo brašno, rižu, kruh... sad ćemo vidjeti što će mi reći gore, i kako će taj profil izgledati...
    Slatki pozdrav!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

onda definitivno i ja kupujem biobazu kad ste ju toliko nahvalile ja se vratila sa pregleda ,,danas brojimo 8+5 veliki smo 2,11cm i već smo jaaako slaaatki )

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na savjetima! idem sutra na VV pa bumo vidli... Ma obzirom da sa šećerašima živim, nisam baš ni iznenađena mojim rezultatom ogtt-a, ali nisam nešto pretjerano ni zabrinuta... (prije nego počnete me špotati - da, svjesna sa ozbiljnosti situacije, ali ne želim od toga raditi drame). Izbacila slatko i bijelo brašno, rižu, kruh... sad ćemo vidjeti što će mi reći gore, i kako će taj profil izgledati...
    Slatki pozdrav!
    od sveg što si izbacila jedino slatko ne smiješ... rižu, kruh, brašno smiješ ali ograničeno...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo malo da i mi odahnemo, tlak mi se stabilizirao i bez tableta, sad je jako niski, cervikalni brisevi svi čisti, krvna slika odlična, beba se danas micala na sve strane a ja ništa i dalje ne osjećam. Idući tj idem u bolnicu na anomaly scan na SD u 20tt, pa se nadam da ću do tada i osjetiti koji udarac. Baš sam happy što mogu opet malo odahnuti.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Andream super da sad mozes konacno odahnuti i uzivati u trudnoci, neka dalje sve bude pp ps-u

Moram se pohvaliti da smo danas kupili kinderbet za bebolinu, nacekat cemo se da ga namontiramo, ali htjeli smo iskoristiti kupon za popust koji vrijedi jos 2 tjedna

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

andream, bravo, bravo!!! neka si ti nama zdrava, bebici je onda super kod tebe!

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Honeybee ja ti mogu preporučiti svoju polikliniku - polikliniku Vili. Jest da je cijena paprena - 650kn, al nama je vrijedilo. Dobili slikice i CD
    A u Petrovoj sam ležala i išla na uzv, no nisam od nikoga čula da je bio na 3D ...
    Hvala!
    I meni se čini da su ona čudesa s kojima su me tamo gledali (do sada 3 različita uređaja), dosta zastarjeli... Zadnji uzv sa 14+3 je bio katastrofa, bar po sličici... Na 10+5 se više na sličici vidjelo nego na ovoj. Sad je samo jedna velika mrlja, uopće ništa ne kužim.
    Naravno, najvažnije je da doktor vidi i kaže da je sve ok, ali voljela bih otići negdje gdje će posvetiti malo više pažnje i pokazati mi gdje je što...
    Budem još malo istraživala te klinike i što nude, ali draže mi je čuti mišljenje iz prve ruke.
    Sad smo 15+4, a na takav neki uzv bi išla iza 20 tt pa još imamo dosta vremena za njuškanje

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam se nekako ubijedila da idem na 4D kad budem u 24tt(da sto bolje sve vidim),i juce listam sve one silne brosure koje sam dobila od svog dr. i vidim reklamu za 5D Zar to postoji???Koja je to peta dimenzija???Nisam jos zvala da pitam za cijenu,strah me jeKonacno nam je stigao i dugo cekani baby-watcher pa sad mirnije cekam UZ.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Koliko sam shvatila između 3D ima delay, a 4D je in real time fotka... ali je osnovna tehnologija ista. 5D je možda samo još korak dalje. Možda napravi filmić. Nagađam.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MojcaKad sam pisala ovo o 5D htjela sam i reci da bi bas htjela da mi se ti javis jer vidim da ti je profesija ili umjetnost ili arhitektura,uglavnom nesto oko ''prostora i dimenzija'' kad eto ti se i javitelepatija na 1500kmCure vi ste cudo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Istina, slikam iz hobija, kako si skužila? Ali i pamtim "nepotrebne" podatke, pa odtud prijašnji post.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 27.09.2011. at 09:49

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sjecam se kad si ovdje pisala da ces praviti one ''visuljke'' za bebu,zaboravila sam kako se zove(mobil ili tako nesto) i ja kontam uh super i ja cu ,dok nisam vidjela kako to izgleda i onda kazem sebi-poklopi se usima i kupi,ovo ti neznas ni zamisliti a ne napraviti
    Sorry administratori za OT,necu vise

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moram se nastaviti na OT.
    Svi imamo talente za likovno izražavanje... samo treba krenuti. Btw, nisam još niš napravila. Ruke mi trnu pa me to nervira.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma ti UZV-ovi su meni postali nužno zlo i što više čitam o njima, to mi se manje prčka po trbuhu i oko beba I ja sam planirala taj 4D u 24. tjednu, pa nisam otišla, prekosutra imam jedan običan, najobičniji kod moje soc gin - pa opet ne mogu nakon toga neko vrijeme da ne bi bilo pre često i tako mi se čini da neću potrošit tih 500 kuna na to... A onda me opere grižnja savjesti - htjela bih djeci u naslijedstvo ostaviti onaj filmić iz njihovog života u mom trbuhu... Nisam pametna šta radit...
    BTW bila sam na OGTT testu i preživjela nekako. Bilo mi je mučno nakon one slatke tekućine, a nakon dva sata sam u lab dopalila sa kroasanom i čokoladnim mlijekom i nisam ni uspjela izać iz doma zdravlja - već sam grizla kroasan

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure..može li pomoć..da li ima cura koje su imale veliku betu sa jednom bebom rano kao ja i da su rodile zdravo dijete?hvata me uzasna paranoja...ja imam 14dnt 1900

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pozdrav!evo da se i ja pridružim ovom veselom društvancu!
    danas mi je 16+5 i mogu reć da se pooooooolako opuštam!
    mirna,ima dosta cura s visokom betom...meni je bila 14 dnt 2262,jedna beba!Ne trebaš paničarit,bar ne zbog bete!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    cure..može li pomoć..da li ima cura koje su imale veliku betu sa jednom bebom rano kao ja i da su rodile zdravo dijete?hvata me uzasna paranoja...ja imam 14dnt 1900
    Mirna ženo daj se smiri.. ne pravi problem gdje ga nema..
    Uživaj..Naravno da ima cura s tako velikom betom.. Nosile du i i jednog i po dva bebonje i bilo sve ok..
    Treba ti se beta samo pravilno duplati ništ drugo!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ok.hvala vam cure.smirile ste me.mislim da se tamo radilo o slobodnoj beti a to je nešto drugo.joj..samo se nadm da necu još neku glupost izmislit.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo ja danas podigla nalaze urina i krvi (vezano za jetrene probe i kreatinin) - sve je u referentnim vrijednostima. Ova trudnoća postaje dosadna, u pozitivnom smislu naravno

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

bravo andream...samo neka bude dosadna i dalje)

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Mirna ženo daj se smiri.. ne pravi problem gdje ga nema..
    Uživaj..Naravno da ima cura s tako velikom betom.. Nosile du i i jednog i po dva bebonje i bilo sve ok..
    Treba ti se beta samo pravilno duplati ništ drugo!!
    POtpuno se slažem sa šiškicom! Moja je bila 13.dan 651,pa ako se dupla znači 14. bi bila 1300,pa nitko nije ni posumnjao na blizance,nego jednostavno je rano bila implatancija,kao što je rano bila i ovulacija i razvio se embrij skoro u blastocistu za 3 dana,pretpostavljam da je rana impl. pošto je sve tako brzo išlo.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da..najvjerojatnije...ma razvijala se turbo...čak se podijelila tik pred transferom...to je mamina beba....žuri ko i mama....samo nek ne bude brzopleta ko mama..hehe.....možda joj se tak žuri da bu već gotova sa razvojem u 7. mjesecu trudnoće..hehehehhe..joj šta mi sada pada na pamet.......šalim se naravno..ne daj ti bože još i to

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    dobro u nesvjest nisam pala kada sam ti vidjela post pogledaj moj potpis ne brini i sve će biti ok

i molim te bez ovakvih šokovitih izjava...imam još 6 tjedana do kraja...da me herc prije toga ne čopi:D
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 27.09.2011. at 19:25

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hhahahahaha...ne znam zašto, ali sve mi je komično (naravno do trenutka kada nešto izmislim i padnem u duuuuuuuuuuboku depru).....samo se nadam da tih depremirajućih trenutaka neće biti previše..
    e jesen jesen.....neću te više šokiravat..hehhehehe....neće te herc..hehehehhe..prije će mene)))))))))))))))))))))))))))))))))

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja danas podigla nalaze urina i krvi (vezano za jetrene probe i kreatinin) - sve je u referentnim vrijednostima. Ova trudnoća postaje dosadna, u pozitivnom smislu naravno
    Super! U prvoj trudnoći ti nije bilo dosadno.
    Moji nalazi nisu baš najbolji. Malo sam anemična.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Super! U prvoj trudnoći ti nije bilo dosadno.
    Moji nalazi nisu baš najbolji. Malo sam anemična.
    Evo onda teme za tebe.
    http://forum.roda.hr/threads/67676-Manjak-željeza

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Je, je , vidjela sam. Hvala Mojca

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mirna26 smiri se draga, čeka te dugih 9 mjeseci čekanja, milion pitanja, dvojbi, sumnji i nadanja - nije OK da pregoriš odmah nakon bete Sve će bit OK s bebolincem i beta ti i nije neka teatralno visoka pa da se pitaš hoće li beba bit normalna (ne znam ni od kud ti takvo pitanje). Šta bi rekla da si kao ja vidjela betu od 11 tisuća ili kao Ambra od 40 tisuća? OK; naše bete su bile dvojčeki na 20 dnt, ali svejedno se objema zavrtilo u glavi od silnih znamenki. Samo cool - opusti se i uživaj - to si dugo čekala
    Klara beta se dupla svaki drugi dan, tako da ako je na 13 dnt beta 650, na 15dnt bi trebala biti oko 1300 - da ne bi bilo zabune BTW Kako si ti? Je li stalo brljavljenje?
    zlatice dobrodošla

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto da se i mi malo javimo,danas smo 14+4,sve je i dalje u redu,bebica se lijepo razvija,a pomalo i mama sve mi se čini.dobili smo prvu 4d sličicu i to moram posebno pohvaliti jer doktorica koja mi vodi trudnoću je na kraju pregleda sama napravila na 4d i nismo ništa extra doplaćivali(čitam da neki plaćaju i po 500-tinjak kuna), i tatek je bio sa nama,kaže mu ona da je bebač zasada na njega sudeći po frizuri,,
    i mi kupili Biobazu i počinjemo se mackat

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo da se i ja malo javim. Danas smo 35+1 i sad cekam utorak da budem 36 tjedan ,pa cu na ultrazvuk da vidim sta ce mi reci dr.
    s obzirom da imam serklaz i pijem gynipral dr. mi je rekao da cu sa 36 nedjelja da prestanem sa gynipralom ,a planira skinuti serklaz u 38 nedjelji tj. ako izdrzim do tad.
    ja bih najvise voljela kad bi me porodio odmah u 36 ,ali eto ako izdrzim do 38 tako planira.
    jedva cekam utorak ,pa cu sve bolje znati

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

seka, uvijek je bolje što duže ostati 2 u 1. Ja sam u prvoj T hospitalizirana sa 36 tjedana i imala sam sve predispozicije za što skoriji porod (višak plodne vode, natečenost, proteini, tlak...), svaki je dan bio na vagi bi-li-ne-bi li porodili. Izgurali smo do 38 tt i to se pokazalo najbolje za bebicu, mama je više manje kasnije došla k sebi. Zato - znam da je pred kraj već koma, ali uvijek sve najbolje za bebicu

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Eto vidiš ja bila uvjerena svaki dan da se dupla...ok sam,brljavljenj smeđeg nije stalo,a ima i svježe krvi malo nekada i 3 dana zaredom,nekada 1 u 7 dana....jedva čekam uzv za tjedan dana,to će mi bit 12+3 )

Šta mislite oće mi reć da prestanem sa utrog. ili zbog brljavljenja neće?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma sve u redu šumsko...krivo sam pročitalama...i najboljima se desi9)))HEHEHE

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto vidiš ja bila uvjerena svaki dan da se dupla...ok sam,brljavljenj smeđeg nije stalo,a ima i svježe krvi malo nekada i 3 dana zaredom,nekada 1 u 7 dana....jedva čekam uzv za tjedan dana,to će mi bit 12+3 )

Šta mislite oće mi reć da prestanem sa utrog. ili zbog brljavljenja neće?
    mislim da će ti produžiti utrogestan,ja nisam imala nikakva krvarenja ali mi je on propisan do 32 tjedna

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

što se tiče utrogestana sve ovisi o dr.
    mislim da klinika PFC propisuje do 32 tt ( osim Đurđe i faith iz PFC ima do 32 tt..pa valjda je to pravilo dr Lazarovske..) a Pronatal do 16 tt.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam bila u PFC i koristila samo 12tjedana

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

što se tiče utrića...mislim da je to sve individualno...ja sam se počela "skidati" s utrića od 11 do 16 tt...postepeno...svakih 7 dana sam izbacivala po jedan bombončić ...samo slušajte svog ginića

Imam curke jedno pitanjce vezano za heparin(fragmin)....ja sam sad u 19 tt i trbuh mi postaje lagano zaobljen a bockam se još uvijek u trbuh...sad me zanima ja bih se prebacivala na ruku jer mi nekako nije napeto više se bockati u trbuh, pomalo me strah...znam da se neće ništa dogoditi, al ipak....što me zapravo zanima jel se mogu sadmo prebaciti na ruku ili da idem kombinaciju jedan dan trbuh pa ruka ili tak nešto....sad sam svašta napisala, valjda ćete me shvatiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •