Stranica 6 od 288 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nego htijela sam vas pitati cure, uglavnom bila ssam u srijedu popodne na pregledu kod gina i sve je u redu, ali u četvrtak popodne me je tako počelo boliti prvo dole u trbuhu ko pred mengu šarafiti to je trajalo neki pol sata i dosta je frkalo i onda počelo u leđima dole nisko, pa se malo smirilo u leđima i sada kako sam se probudila opet danas , ma još u krevetu sam osjetila da me leđa bole, trbuh dole sada ne boli, nego leđa.
    Mislim si da nije od pregleda od srijede jer dosta me bolilo kada me gledao i kada sam završila sa pregledom par minut ame bolilo ali je prestalo.
    Ili da li je moguće da me boli je jučer danas bi trebela dobiti drugu mengu da nisam ostala trudna, neznma jel to ima kakve veze ili neznam šta je ?
    Ali nije da me sada bolilo često do sada, pa sam se zato iznenadila!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Post e

huuuuuuuh...sad mi je lakše.....hvala hop....a da znaš samo kakve perverzije sanjam..toliko sam očajna da čak i to sanjam...ali ne želim čak ni mužu reći kaj sanjam jer me sram....ja se u snu oslobodim i totalno zaboravim da sam T.joooooj kaj mi radi moj mišić..joooj..cccccccc)))))))..nemojte me pitat kaj sanjam..sram me totalno

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hop...koliko su meni curke rekle..povremena grčenja su u redu...recimo kod mene pregled ginekološki (prije T) znao boliti i cijeli dan osjetim još bol u maternici...kaj se ne širi maternica?ipak ona mora rasti...moja jedna kolegica je imala konstantne grčeve u prvom tromjesječju i rodila je zdravo dijete

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mirna26 malo prolistaj unazad ovu temu već smo pisale i dalje savjete

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Znam , ali nisam imala baš grčenja, i sada tak nakon duljeg vremena odjednom i dosta, malo me brine a i ta leđa sad ne prestaju, tak me bole dole nisko kao kada trebam dobiti, sva sreća trbuh je bolio pol sata dosta, al pol sata , al leđa ne popuštaju od jučer.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma ja mislim da je sve u redu hop..nazovi svog dr-a da se smiriš ...preporučujem

šiškica.... ja ti imam grčeve po noći od par minuta nakon tih ludih snova na koje nemrem utjecat...kaj ce mi savjeti kad nisam ja kriva već mišić u buši))daj njemu koji savjet)hehehe

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tako mi je lipo čitat kako se snalazite sa bebicama,kako je prošao uzv ili kako osjetite bebicu u stomaku

vas dvi preestanite o erotskim snovima,ja sam ih imala kada ste ih prvi put spomenile i probudili me grčevi u maternici,zato pssst o toj temi

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno a

uh kak cemo se keksat za par mjeseci...fiiiiijuuuuuuu....huhuuuuuuumeni se keksa keksa i keksa

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    uh kak cemo se keksat za par mjeseci...fiiiiijuuuuuuu....huhuuuuuuumeni se keksa keksa i keksa

hihihih nije ni nama lako vjerujte nam

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    Proći će te pred kraj.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

misliš?hm....MM će jadan dobit slom živaca ak bude tako)

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hehe mm nakon svakog uzv pita šta je rekao gin za seks,a ja idem na uzv zato što krvarim,stvarno je optimista

nego jel ok piti mineralnu vodu u trudnoći? nekada mi baš paše zbog želuca,al ne znam jel ona poželjna za pit

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja dođem vidjeti sta ima novoga a ovdje samo neki keks..........oooooooooooooooo.....a ja se pitam kada ce ti orgazmicki snovi................
    Bila sam po nalaze i ono pise e.coli-s(ja mislila sterilno) i doktorica mi uvali jos tableta
    Šiškice bravo za curku....bas prekrasno

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

alma i tebi mislim vama za deckica

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mirna26 , MM je ohladio od keksića.. al ja nisam, tako da se guštam u tim snovima... (nažalost samo u snovima)

Moj savijet od prije je nemoj prkidati orgazam jer će ti grčevi biti još gori.. nego draga odradi ga i opust se (uživaj) .. s vremenom više neće biti grčeva nakon takvih snova, barem je kod mene tako ..(mislim negdje od 16tt)..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure... vidim da se pripremate za orgazmički porod.
    http://www.orgasmicbirth.com

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure ovo pod prag_mm se javlja moj mužić. prati forum od početka a sad je odlučio otvoriti svoj profil.
    jučer ( točno punih 20 tjedana ) nam se prvi put javila bebica udarcem na dnu trbuha pa je on požurio i prije mene vam javio. naravno tko sretniji od nas.
    sljedeći uzv nam je u utorak. jedva čekam vidjeti bebicu jer je 3D uzv ali isto strahujem hoće li sve biti ok.
    zubi su mi malo bolje. čini mi se da je kadulja najviše pomogla.

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

haha muž me je totalno zbunio, tek kad sam poslala poruku vidim da je još bio prijavljen njegov profil.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mojca dokumentarac je odlican,imam ga. Jesi pogledala? Probaj pogledat i trailer za Birth as we know it. Isto super! Prag bravo za sloznost s tm-om

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma nisam ga pogledala, ne mogu ga kupiti na Amazonu, jer živim na krivom mjestu.
    Pogledala sam sve trailere i isječke na jubito-u. A baš bi ga htjela vidjeti, pogotovo sad kad su mi u Feldbachu dali blagoslov da budem u vodi.

Hvala na preporuci, vidjela sam i taj trailer, fantastično! Onaj spiralni pokret mi itekako ima smisla.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojca, ti još jaaaako sitno brojiš... ja sam na tvoj današnji dan, točno u 38.tt rodila

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo i ja juce bila na svojoj redovnoj kontroli. danas brojim 35+4 i dr.kaze da bebica raste ,nije nesto krupna ,ali sve u granicama. sad je teska 2500 gr.
    juce mi je rekao da ce me porodiri carskim rezom i narucena sam ponovo za 15 dana na kontrolu ,a tad ce vjerovatno biti i porod ...
    eto toliko za sada

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, ti još jaaaako sitno brojiš... ja sam na tvoj današnji dan, točno u 38.tt rodila
    Aha... naš doktor u Feldbachu je dežuran točno na termin, pa se mi nadamo da ćemo imati sreću i uhvatiti točno 40 tt.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, mene poslje pregleda vaginalnog boli dole u leđima i malo povremeno u trbuhu, al većunom u leđima u srijedu je bio pregled i od četvrtka me boli , jedino oreko noći se smiri, a i ovi dani su mi kada dobijam mengu, pa neznam dal ima to kakve veze, ali uglavno danas mi se malo onak kada sam se brisala pojavilo sa utrogestanima malo al malkoc onak smeđkastog.
    Neznam šta je to sada, dal je moguće da je od pregleda u srijedu je bilo sve u redu?
    Danas mi je 7+4

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pa meni s čini da može biti oboje...a da ti nazoveš dr-a?
    ajd daj nazovi..

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

seka35 kako to da idete na carski? Zbog nekog konkretnog razloga?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hop meni je uvik gin. naglašavao da je smeđi iscjedak ok u trudnoći, a što te bole leđa pa i to nije netipično,ne znam jel imaš zavaljenu maternicu,ja imam pa me zato boli u križima

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

e da..klara imaš pravo..i ja imam zavaljenu maternicu pa me zato jače bole križa od drugih cura koje nemaju..da da....imaš pravo...kako se toga nisa sjetila...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma ja imam zavaljenu maternicu ali od kada sam pocela piti utrogestane jednostavno me nista vise ne boli,ponekad neki grc u maternici i to je to.
    Kriza nista kao da ih nema,dok su me prije tako rasturavala da nisam od bolova mogla zaspati

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure došla sam sa hitne i sve je uredu, da imam zavaljenu maternicu i doktorica kaže dame od toga dosta više bili a za icjedak da je vjerojatno neka želica pukla, nego brine me krvna slika, leukociti su mi u srijedu bili na samoj granici 9.7 a danas u subotu 13.7, dosta su povišeni, a ne valja mi dosta toga ni segmentirani granulociti, limfociti, ni monociti, eritrociti sn, hemoglobin, hematoktrit, ma dosta toga, brinu me najviše ti leukociti, kako tak rastu, našla sam na internetu da se toleriraju do određene granice do 13, kako je vama bilo sa krvnom slikom i tim leukocitima?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

povišeni leukociti su znak nekakve upale, koliko se sjećam... ( zadnji puta kad sam obraćala pažnju na njih i ja i doktori radilo se o upali slijepo crijeva) .. napravite detaljnije pretrage i nemoj se zezati trudna si..

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nemojmo panicariti ali poviseni leukociti u trudnoci su normalni. Treba se raspitati do koje granice. Jer kada sam bila kod dr jucer nesto je promrmljala da je to ok da su to normalne vrijednosti.Ali ne sjecam se vrijednosti. Idem malo proguglati

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hop...a kaj je sa urinom..odi daj urin za urinokulturu samo prije nemoj piti antibiotike...imaš li temperaturu iznad normale za trudnoću?leukociti mogu i od toga blago porasti.znam da upala mjehura ili asimptomatska bakterijurija zna raditi grčeve u maternici..pričala mi je moja gin...zato bih ja na tvom mjestu odmah to napravila....jutarnji urin,srednji mlaz u sterilnu posudu i sa upunicom za urinokulturu..to ti može da ti idr opće praxe.bakterije mogu biti uzrok trenutnom padu željeza tako da je to samo dok upala traje...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislim da ne bi trebala to pustiti, istraži, provjeri..

ne kažem da je nešt opasno , vjerojatno upalica..koju treba što ranije sanirati..

Evo sad gledam svoj nalaz krvi i meni leukociti 8.7 ( Ref. interval od 3.4-9.7)

Dobila sam antibiotike za upalu mjehura premda je KKS bila super , urinokultura sterilna, jedino u običnom urinu je bilo dosta bakterija i dosta leukocita ..

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Dala sam i urin danas i u redu je, al nije jutarnji, u utorak sam davala urin ujutro al ne urinokulturu i isto je bilo u redu.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Temperaturu nemam.pa radila sam briseve i papa test i urinokluturu prije trudnoće i bilo ej sve u redu.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

A ja budala ne procitam sve sta napises. Mozda bolje da me ne slusas.
    Odi lijepo u pon kod dr pa je pitaj,ovako lupanje glavom u zid ti bas ne pomaze.Recimo meni je krv dobra a urinokultura nije.
    Svakako istrazi,pitaj ali probaj se sada malo opustiti.Znam da te strah i da te lovi panika.Biti ce sve dobro,popij si salicu toplog mlijeka i lagano se smiri

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

prije trudnoće...a poslije trudnoće?možda si nečistim prstima ugurala utrogestan i eto ti...nije nešto strašno...ali brisevi se prate i u trudnoći..pogotovo ..uroplasma i mikoplazma koje znaju raditi grčeve...a i streptokok i e.coli isto...ponovi ti to i sada.zatraži doktora da ti ponovi.ja bih.
    i urin može dobiti bakteriju naknadno...ti si dala urin u utorak,a kolko sam shvaila..grčevi su ti počeli u četvrtak...mogla bi svejejdno urinokultuu ponovit i naglasit doktoru da napiše na uputnicu "identifikacijauzročnika ispod 10 na treću(3)".imaš li upalu grla možda?upalu zuba?sve to može dignuti leukocite..

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uglavnom nije ništa strašno...sve se stigne u ponedjeljak...počni pit brusnicu preventivno...ili bolje jesti u komadićima..veca je koncentracija..uvin h se ne preporuča trudnicama...pij i iscijeđen limun-limunadu jer vitamin c i kiselina ubijaju bakterije...to je sve što možeš za sada.....jel te i sada boli?grči?pij i Mg

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma da te streptokoke i e.coli jako cesto dobivaju trudnice,nije strasno imam i ja.
    Vidjeti ces sve ce biti ok. Vit C protiv bestija....ma sve ce biti dobro mislimo na tebe....

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa nemam upalu ni grla ni zuba, urin sam i danas popodne dala.
    A uvijek operem ruke, al eto ko zna.
    Je da boli i sada,
    Ajme sam neki problemi,
    Al crp mi je uredu, i njega sam danas popodne vadila.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam puno cure!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

draga ne brini,kako smo ja i mirna krenule -odmah cemo te izllijeciti

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehe..ne toliko vit c koliko kiselina..beštije mrrrrrze kiselo....
    e ako je crp ok onda je to super....bravo!
    pij ovo kaj sam ti rekla i otic ce one same)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je dr. R. za "nešto bakterija" u urinu preporučio puno tekućine i 1 gram C vitamina dnevno.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hop, ja od početka trudnoće imam povišene leukocite - 12, 14,pa 18. Radila sve žive pretrage, sve ok, na kraju utvrdili da je ambrozija i konstantno kihanje i začepljen nos uzrok zadnjeg povišenja. Ovo prije pripisuje se normalnom povišenju u trudnoći (rekli su mi - pogotovo kod ivf postupaka jer nam i tu se dosta tijelo izmuči - stimulacija, punkcija... pa leukocutu skaču...). Samo nemoj paničarit i napravi sve pretrage koje dr misli da treba. Moja frendica je čitavu trudnoću imala leukocite 25, nisu joj ništa našli - neki dan rodila zdravog dečka...
    Kaj se tiče bolova i smeđeg iscjetka - to ti tipično može biti od pregleda! Ja nakon svakog vaginalnog pregleda dolazim sebi dan-dva...
    opusti se...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=dani82;1974158]seka35 kako to da idete na carski? Zbog nekog konkretnog razloga?[/QUO

dr, mi je rekao da nece nista puno da rizikuje ,kao puno smo cekali na dijete , a kako sam ga mogla razumjeti da je razlog i to sto je potpomognuta oplodnja ...
    ja sam inace podvezana od 27 tjedna i planira mi skinuti serklaz u 38 nedjelji ,a tad ce me i poroditi . kod mene je bebica jako nisko da je jedva uspio izmjeriti glavicu ,ali eto opet cu na carski...
    ma ,sve u svemu mi je bitno da moj djecak dode ziv i zdrav na svijet ,a ja cu se oporaviti ,jel sam ja veliki tvrdokozac...hahha

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Povišeni leukociti su normalni u trudnoći. Meni su stalno povišeni i sve je uredu.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Seka35 kao što kažeš najbitnije da tebi dođe tvoj sinček, a za ostalo ćeš lako

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Draga Hop,čitam tvoje postove i kao da mene citiraš, sve osim iscjetka.Imala sam ultrazvuk 29.9., nalaz super, međutim sutradan ujutro bolovi, grčevi svugdje, u trbuhu desno, sredini, leđa i križa rasturaju.Tako 2, 3 puta dnevno i noću isto ali sve jača bol, uh..Dr. rekao viditi nalaz krvi, urina, sve obavljeno ali nalaza još nema-vikend, ha,ha.Shvatila sam i da mi je probava ovih dana usporenija pa i to pogoršava stvar ali to sam upravo riješila s mlakim Donatom.Eto, jako nam je slično.Strah prisutan- prva trudnoća a sada ta nesnosna pulsirajuća bol.Ma koja menstruacija, to je mala beba za ovo a uz to tada to riješavam s analgeticima a sada samo magnezij..Sretno Hop, da bude sve u redu.Da, nisam pitala da li je to moguće zbog pregleda ali ima logike, maternica natečena, trbhuh napuhan pa je to pomalo invazivno.Valjda će biti u redu.Sorry za "iscrpan" mail.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •