Stranica 69 od 112 PrviPrvi ... 1959676869707179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas je sjednica.
    Jesu li vrtići tema?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Navodno ovo: Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i naobrazbi te skrbi o djeci predškolske dobi Grada Zagreba, za razdoblje siječanj - lipanj 2011.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Opet je jučer MB citirao Štampara i kako oni koji imaju nisu njegova briga...osim kaj mu ti isti koji imaju financiraju WC, fontane i mamića...plaćam po skupštinskom i nikakve dodatne papire ne nosim ..

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Navodno ovo: Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i naobrazbi te skrbi o djeci predškolske dobi Grada Zagreba, za razdoblje siječanj - lipanj 2011.
    Pročitala sam, odnosno preletila to izvješće. To je naprosto izvješće: upisano toliko djece, posebne programe pohađa toliko djece, troškova toliko, prihoda toliko. Piše da je cijena 200kn za dijete do 3 god, odn.400 kn za dijete starije od 3 god, ali to je i tako izvješće za prvih 6 mjeseci. O cijeni nakon 01.07, akontacijama i našim problemima ni riječi. Za prvih 6 mj roditelji su uplatili nešto manje od 55 mil kn. Piše i ovo:

Roditelji koji ostvaruju pravo na olakšice s osnova broja djece u obitelji - korisnika redovitog programa, samohranosti, invalidnosti kao posljedice sudjelovanja u Domovinskom ratu i prava obitelji na novčanu pomoć u sustavu socijalne skrbi, plaćaju umanjeni iznos sudjelovanja (umanjenje 25% - 5.518 djece, umanjenje 50% - 318 djece, umanjenje 80% - 547 djece), a za 1.247 djece program je besplatan.

I ovo mi je nekako realno, 4% djece pohađa vrtić besplatno, a još 20% djece ostvaruje određeni popust.

Slutim da ćemo i nakon današnjeg zasjedanja skupštine zaati da ništa ne znamo

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u subotu pitala Kutlića (ulovila ga na predizbornom skupu ) zašto na oglasnim pločama vrtića nije izvješena cijena vrtića i zašto spominju staru cijenu kad takva više ne postoji

rekao je da će provjeriti i poraditi na tome (i naravno, rekao je da trebamo platiti po skupštinskom i da nam ne smiju ispisati dijete i sve ono što je rečeno već milijun puta)

eh da, pitala sam ga i za boravak, rekao da se strpimo i da će i to probati ukinuti i da njihovi pravnici rade na tome

eh sad... nadam se da će barem zbog ove predizborne kampanje nešto napraviti

ako ne, ja ću ga podsjetiti na ono što mi je rekao

po meni bi već izvješen skupštinski cjenik na oglasnoj ploči vrtića bio veliki korak u izvršenju skupštinske odluke

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U našem vrtiću očito neće izvjesiti skupštinski cjenik, bar ne samoinicijativno. Naime, jučer su me zvali iz računovodstva, navodno se u mojoj poreznoj potvrdi uopće ne vidi jedan dio primanja iz 2010. Pitala sam kako je to moguće ako sam potvrdu vadila u lipnju ove godine. Ni njima nije jasno kako to još nije obrađeno i iskazano, ali eto, tako ispada. Pa bih opet trebala u Poreznu upravu po novi papir. Ma opća zbrka. Sva sreća da se uskoro selimo u Samobor pa ovaj "gradonasilnik" više od mene i MM-a neće imati nikakve koristi.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ništa spektakularno, opet sve isto:
    http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?I...3-0A2DDF2D7D3A

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Upravo srela našu ravnateljicu, koja je dugo bila na bolovanju i stoga ju nisam već prije mogla pitati za mišljenje vezano uz plaćanje. I jako me razveselila, jer kaže da se ne misli priklanjati ni ovima ni onima, svatko neka plaća po modelu koji mu odgovara dok se ovi gore ne dogovore. A kaže da nikad nije ispisala ni jedno dijete pa neće ni sada (kaže da se uvijek dogovarala s roditeljima kako će podmiriti dugove, neki ju prevare i nikad ne plate, drugi ipak plate kad-tad). Lakše mi je kad znam da barem u vrtiću neću imati neugodnosti zbog plaćanja po Skupštinskom modelu. Bravo ravnateljice!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

naša ispisuje
    a ja plaćam skupštinski

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Zašto sam ja napisala Skupštinski, nije mi jasno (velikim slovom). Treba mi kava.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zato što je tokolokvijalno ime modela

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Imaš pravo. Hvala ti na dobrom izgovoru

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

danas nas dočekala nova akontacija - na dnu dugovanje 1.800,00

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zar se moze dugovati dio akontacije

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E danas sam stvarno živčana, jer osim novih uplatnica, danas dobili i popis što sve u vrtić treba donijeti: maramice, vlažne maramice, ručnike za ruke, flomastere, kolaž, blokove... Pa mislim uz nove cijene nadala sam se da bar to neću morati kupovati!!!!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj iva2405 prvotno napisa Vidi poruku
    E danas sam stvarno živčana, jer osim novih uplatnica, danas dobili i popis što sve u vrtić treba donijeti: maramice, vlažne maramice, ručnike za ruke, flomastere, kolaž, blokove... Pa mislim uz nove cijene nadala sam se da bar to neću morati kupovati!!!!
    Gle, to nisu nove cijene.
    Za vrtić se ništa nije promijenilo, ovo što sada daju roditelji nekada je davao grad. Vrtić sada ne dobiva više novaca, samo zato jer mi plaćamo više.
    Mi isto moramo nositi čaše, maramice, vlažne maramice i papirnate ručnike svaki mjesec.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mi smo prešli u dužnike.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene je iživcirao iznos za 8. mj.

Naime, moj suprug je iznedada preminuo i donijela sam sve potrebne dokumente u vrtić, a oni su rekli da je sve ok. I dođe mi iznos na zajednička primanja.

Pokušavam uhvatiti konce života, biti koncentrirana na poslu i imati snage za sve onda mi zadnji atom iscrpi beskrajna borba s birokracijom na RH način.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Alkemicarka,

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

strasno, covjeka slome ovakve stvari

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Alkemicarka prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je iživcirao iznos za 8. mj.

Naime, moj suprug je iznedada preminuo i donijela sam sve potrebne dokumente u vrtić, a oni su rekli da je sve ok. I dođe mi iznos na zajednička primanja.

Pokušavam uhvatiti konce života, biti koncentrirana na poslu i imati snage za sve onda mi zadnji atom iscrpi beskrajna borba s birokracijom na RH način.
    Žao mi zbog situacije, iako ti je teško imaj razumjevanja i za ekipu koja to prije nije radila, koja je imala puno posla oko prikupljanja dokumentacije i koja vjerojatno nema ni pravilnu informatičku podršku. Greške se događaju, ne daj da te izbace iz takta, odi u vrtić, vjerujem da će imati razumjevanja i bez problema ispraviti pogrešku... vjeruj, nije vrijedno živciranja...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Alkemičarka

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

alkemicarka, zao mi je. Sto ti cure kazu, ne daj da te takve stvari izbace iz takta. Stvarno nije vrijedno Cathy, kuzim da nisu "nove cijene", tako sam se izrazila u zaru bijesa ali da mi je uz novu cifru tesko izdvojit lovu za dodatne stvari, je. Prije mi nije bilo tesko

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi zbog situacije, iako ti je teško imaj razumjevanja i za ekipu koja to prije nije radila, koja je imala puno posla oko prikupljanja dokumentacije i koja vjerojatno nema ni pravilnu informatičku podršku. Greške se događaju, ne daj da te izbace iz takta, odi u vrtić, vjerujem da će imati razumjevanja i bez problema ispraviti pogrešku... vjeruj, nije vrijedno živciranja...
    Za koga da imam razumijevanja: 90% ljudi koje rade u Zg holdingu nisu kompetentni za radna mjesta na kojima sjede. Plaćam prirez 18% da bi ta ista ekipa nagomilavala gubitke iz dana u dana.
    Kakva informatička podrška, napravim im ja exelicu džabe.

Vjerujem da će ispraviti grešku, ali sve me živcira jer je beskrajno sporo i troši se uzalud užasno puno vremena. Srećom radim s koliko-toliko normalnim ljudima jer bih za svu živu birokraciju inače trebala uzeti 2 tjedna GO.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Alkemičarka,

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

alkemičarka,

mi još nismo dobili uplatnice za 8 mjesec

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja nije isla ovaj tjedan u vrtic, pa ne znam jesu li stigle uplatnice. Zanima me da li su opet kuvertirane u racunovodstvu ili su po starom u kutijicama na ormaricu?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Alki

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nama su stigle uplatnice za 8. mj. jučer, iznos-po starom (novom).

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Alkemičarka užasno mi je žao. Ja nemam razumijevanja za birokraciju i uopće me ne zanima što to netko prije nije radio. A u tvojoj situaciji mi je to prestrašno, nemam riječi, zaista.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nama su stigle uplatnice. Kod Mare piše dug od 100 kn. Moram pogledati uplatnice za prošli mjesec, i što sam uplatila (za Maru mislim 200 kn), uopće se ne sjećam što i kako je bilo.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a sta kad nam se nagomilaju dugovi a ekipa ne rijesi nista?
    i sta ako rijesi hoce nam brisati dugove?
    neki iz straha placaju nove cijene: hoce se njima novac vracati?
    sta je s onima koji ne placaju nista pa kad dodje na staro, oni nagomilaju dugovanaj: jer ako su sad 0 a za tri mjeseca dodje nova odluka oni au duzni 1200 kn?

MA....

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i svi sute: samo Jaca dobaci: ni u gradu ne mozete nista rijesiti- pa rijesi onda ti, mislim si

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i ove razlike koje dolaze treba ignorirati jer nemaju pravnu osnovu jednako kao i uplatnice zvane akontacija

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Alkemičarko, moja sućut!
    Da li Grad ima nekako regulirano rješenje za tvoju situaciju? Vidjela sam da si se obratila zaposlenicima u vrtiću, ne znam što oni mogu učiniti. Ali vidim i da pišeš o holdingu, pa pretpostavljam da si se obratila i njima.
    Užas...

Htjedoh pitati, nadam se da nećete shvatiti kao provokaciju jer me stvarno zanima, je li to normalno da se u gradskim vrtićima traže vlažne maramice, olovke, kolaž i ostali pribori... nisam to nikad čula i jako me iznenađuje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Alkemičarko primi moju sućut.

@n@ - ne znam je li normalno, ali uobičajeno jest - nas su tražili papirnate maramice, ručnike, toaletni papir, papire za crtanje i kopiranje - no, to je bilo napisano i spomenuto, nije da nas je netko upozoravao da moramo donijeti ako ne bismo donijeli sami. Trebali smo donijeti i teku i bojice kad su radili vježbice za predškolce.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Alkemičarko, iskrena sućut.

Što se tiče ove papirnate galanterije, mislim, ako me sjećanje služi, da to sada stoji i u ugovoru.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja nije isla ovaj tjedan u vrtic, pa ne znam jesu li stigle uplatnice. Zanima me da li su opet kuvertirane u racunovodstvu ili su po starom u kutijicama na ormaricu?
    U grupama gdje su moja djeca - kuvertirane, dijele ih tete.
    U susjednoj grupi - kuvertirane, na ormariću.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo skroz novi u vrtiću, pa uplatnicu nismo još dobili,a li sam vidjela da su ih ostavili kuvertirane u pretincima na zidu.

Nama je na prvom roditeljskom rečeno da trebamo donijeti svaki mjesec: papirnate maramice, vlažne wc maramice, papirnate ručnike za ruke i plastične čaše.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo danas dobili uplatnicu za kolovoz, sa iskazanim dugom u dnu. Uplatnice su bile u kuverti.
    Isto tako svaki mjesec nosimo papirante rucnike, maramice i plasticne case ... i dijete me stalno opominje ako zakasnim

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zavrti mi se u glavi kad zamislim situaciju da dobijam uplatnicu na golemu cifru a istovremeno nosim papirnate maramice i wc papir u vrtić. Moram priznati da sam lani, čim je izglasan proračun prestala nositi bilo što u vrtić, iako je plaćanje po novom sistemu bilo odgođeno.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Donosenje papirnate galanterije nema veze a visinom iznosa na uplatnici. Meni ne smeta sto donosim to iako placam vrtic po nepravednom modelu koji mi je nepovoljniji ( da ne bude zabune )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako to misliš da nema veze? Da plaćam 1400 kuna za vrtić sigurno da bi mi bilo suludo da moram nositi u vrtić još i wc papir.
    Mislim, suludo je meni to i ovako jer sam sigurna da vrtići imaju nekakav budžet iz kojega se trebaju kupovati takve potrepštine (a ako nemaju ili je nedovoljan - trebali bi imati, jer grad Zagreb ima dovoljno novaca da kupi djeci maramice i wc papir).

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mene jaaaaaaako zanima koja ce nam cijena dopasti buduci da me nitko nije trazio papir od HZZO-a (ne bi ga ni dobili ionako), a zenu ciji mali ide u istu nasu grupu jesu... koja je to logika - nemam pojma...
    mada cu naravno placat 200kn, ali me svejedno zanima...

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi dobili 1 uplatnicu van koverte na 400 kn
    a 2. u koverti na ostatak iznosa, s tim da je na toj uplatnici i iznos koji nismo platili, tj. uopće mi nije jasno što i kako su oni to izračunali-no ovo izgleda ovako imaš uplatnicu na 400 kn koju, svi vide i teta u bilježnicu u koju se potpisujemo napiše 400 kn, a u koverti dobiješ ostatak iznosa koji nitko 2. ne vidi-jelte kao mafija, to valjda ide u nečiji džep strašno, no s 2. strane ovako mogu tvrditi da sam dobila samo 1 uplatnicu, koju sam uredno platila, a onu 2. ni potpisala ni vidjela ni primila ni platila...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

kod nas ne printaju uplatnice na 0kn, bar ja nisam dobila...to mi je ok. stvarno bi bilo idiotski (al me uopce ne bi zacudilo) da se trosi novac i na to. ostali dobivaju uplatnice kuvertirane.

pupe avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kod nas se ne printaju uplatnice na 0 kn. I danas sam oduševljeno preuzela svoju novu uplatnicu i paralelno gledala mamu koja vozi Mercedes ML i ima, odnosno nema uplatnicu. Plaćam i dalje po odluci Skupštine, ali mi se gadi cijela ta igra i sve manje imam živaca za nju!
    Posebno nakon noći bez sna i kikiriki naknade za to.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi danas imamo roditeljski, uplatnicu još nisam ni vidjela a nikakav materijal ne trebamo donijeti, priupitala sam već 1. tjedan. Neobično mi obzirom da smo u privatnom donosili..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj pupe prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se ne printaju uplatnice na 0 kn. I danas sam oduševljeno preuzela svoju novu uplatnicu i paralelno gledala mamu koja vozi Mercedes ML i ima, odnosno nema uplatnicu. Plaćam i dalje po odluci Skupštine, ali mi se gadi cijela ta igra i sve manje imam živaca za nju!
    Posebno nakon noći bez sna i kikiriki naknade za to.
    a ti si sigurna da je ona ne dobila uplatnicu ili samo nagađaš?

ljudi moji, bez obzira na ideju i što jesu uspjeli, u jednom su sigurno uspjeli - da smo mi roditelji počeli "ocjenjivat" ko treba, a ko ne treba i koliko plaćati..

tužno...jer nikad, ali stvarno nikad ne znaš cijelu priču svake familije..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

apropo uplatnica, ja sam dobila uplatnicu za jedno djete, a za drugo nisam. pa sam trazila tete, erkle su nema ovaj put, jer zadnji je dobio, na kraju sam u racunovodstvu dobila svoju uplatnicu. naime ostala je tamo.

kod nas uplatnice stoje i dalje tamo di su i stajale. pa iskreno ne znam kako mogu znati da li je neko vec uzeo svoju uplatnicu, nije je dobio jer je 0 kn, ili pak je ostala u racunovodstvu.

jos da dodam, neko je pitao, moji su u 8. mjescu bili 3 dana, akontacija za 8. mjesec im je 40% ukupnog iznosa koji su oni zamislili za placanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •