Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobar dan van drage moje, nova sam tu... Ovako mm i ja odlucili smo imati bebu prije pola godine, i zamislite 1 spermiogram je azoo, šok.. Nisam se bas mogla nositi sa tim lako, drugi spermiogram nakon mj dana od prvoga smo ponovili opet isto.. jos gore nam je bilo, iza toga ponavljamo i treci nakon 2mj i opet azoo.. Pomirili smo se sa tim da je jako losa diagnoza i da moramo na umjetnu... Narucili smo se u 9mj u vv i dosli na pregled, izvadili hormone, spermiogram, kompletan pregled i ne bas dobre diagnoze nam doktor nije dava... Dosli su nam nalazi i ponovo sok nadeno 14miliuna spermija, 8% pokretni i 3% progresivno pokretni.. Nitko sretniji od nas 2 niti znamo kako.... Hvala dragom bogu, samo opet je to malo ali bar ih ima i mocemo na umjetnu bez problema.. Jedva cekam dobit svoje malo djetesce.. CURE MOJE DRZI VAM SVIMA SRECU I DA VAM SE ZELJE ZA BEBICOM OSTVARE..

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan van drage moje, nova sam tu... Ovako mm i ja odlucili smo imati bebu prije pola godine, i zamislite 1 spermiogram je azoo, šok.. Nisam se bas mogla nositi sa tim lako, drugi spermiogram nakon mj dana od prvoga smo ponovili opet isto.. jos gore nam je bilo, iza toga ponavljamo i treci nakon 2mj i opet azoo.. Pomirili smo se sa tim da je jako losa diagnoza i da moramo na umjetnu... Narucili smo se u 9mj u vv i dosli na pregled, izvadili hormone, spermiogram, kompletan pregled i ne bas dobre diagnoze nam doktor nije dava... Dosli su nam nalazi i ponovo sok nadeno 14miliuna spermija, 8% pokretni i 3% progresivno pokretni.. Nitko sretniji od nas 2 niti znamo kako.... Hvala dragom bogu, samo opet je to malo ali bar ih ima i mocemo na umjetnu bez problema.. Jedva cekam dobit svoje malo djetesce.. CURE MOJE DRZI VAM SVIMA SRECU I DA VAM SE ZELJE ZA BEBICOM OSTVARE..
    To je strava!!! Kamo srece da se svima nama desi tako nesto.
    Da li je tvoj muz ikada radio analizu hormona??
    Kakvi su mu bili??
    Da li je ista koristio???
    Super, super!
    Zelim vam sve najbolje na IVF-u

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

MM ti je 2 puta radio analizu hormona, i oni su bili ok, ali u zadnji 6 mj niti jedan spermij mu nisu mogli nac u spermogramu... On ti u ti mj dana izmedu vv i posljednjeg spermiograma koji je bija azoo. nije uopce nista uzima.. Sad smo oboje pod sokom, cak sam citala na nekim forumima da sa oligo. moze se i prirodnim putem ostat trudan, ali opet... Bitno je da imamo materijala

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza, a jeli obavio punkciju i jeli tamo bila totalna? Ja jesam pa misle da imam goru varijantu azoo (sekretornu ili neopstruktivnu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •