Stranica 9 od 288 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lilly tnx...pao mi je kamen sa srca....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje ponovno napravit krvnu sliku,jesi li došla na tašte?
    Meni u KKS nema željezo,niti vitamina...samo leukociti,eritrociti i one kratice,a prije godinu dana kad sam vadila pisalo je odvojeno vitamini i još druge stvari i željezo,nemam pojma kako to a na uputnici je pisalo kompletna krvna slika.
    Željezo ne spada u KKS.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma i ja sam sigurna da su nešto krivo smućkali oni u tom labu... inače Sara38 nisam radila nalaz u Rijeci nego tu kod mene, a hemoglobin mi je 148 g/L, što je u referentnim vrijednostima, a i da je niži, kako kaže Mojca, a i moja doktorica, bilo bi ok.
    Malo me je to scimalo jutros kad sam vidjela, ali sam se brzo ohladila i uopće me ne brine

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav svima,

Da vam se pridružim, iako ni sama još ne vjerujem da pišem na "ovoj" temi Vidim da je večina vas već u poodmakloj trudnoči pa se nadam da ste pune savjeta i riječi ohrabrenja za nas koje smo na početku.
    Naime trudna sam 6+1 i u petak sam naručena na prvi UZV. Nevjerojatno je koliko me je strah. Ustvari moj problem je taj što se ja ne osjećam trudno, odnosno ja nemam niti jedan simptom trudnoče i to me brine. Bojim se da ne dođem na UZV i da me žena ne pita jel ja nju zezam ili kaj... Od terapije pijem Estrofem +Utrogestan (bili smo na FET-u u Pragu i to je njima standardni protokol kod FET-a) i navodno se od te terapije nemože prokrvarit, tako da mi niti to nemože biti jedan od pokazatelja da nešto nije u redu. Nalazi bete i testovi za trudnoču su jedini dokaz da sam trudna.

Please help ima li vas još koje ste prolazile isto ???

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kia ni ja nisam imala bogznakakvih simptoma,tako da ne brini,bit će ti teško isčekivat do uzv-a,tada se smiriš na tjedan dana i onda opet isto do slijedećeg,tako će nam biti dok nam se mrva ne počne javljat sama,ja se nadam da će se meni to uskoro dogodit jer smo sada 15 tjedana,ali realno ti je i očekivat da će ti se sada možda i pojaviti kakve tegobe specifične za početak trudnoće,tipa mučnina,povraćanja itd.u svakom slučaju sretno i uživaj u trudnoći bez tegoba

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga Kia, dobro nam došla.
    Tvoja beta je najpouzdaniji znak da si trudna, a uskoro ćeš i srčeko vidjeti, možda već i u petak, pa će ti polako sve postati stvarnije. Ne brini... sve što osjećaš je posve uobičajeno... i strah i nevjerica, pa i to da nemaš nikakvih simptoma. Samo polako, biti će sve ok. Grlim tebe i tvoju mrvu.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mojca već par dana želim ti poželjeti što bezbolniji porod; vidim da sitno brojiš....samo da sve bude ok...kao da si mi jučer poslala filmić, a to je bilo nekako kako mi se čini ubrzo nakon poz.bete...eh što vrijeme kod drugih brzo leti...nikako ti taj filmić ne mogu zaboraviti...mislim da je on napravio veliki pozitivni pomak u mom MPO svijetu...svakako još jednom puno, puno sreće želimo nas dvije vama dvjema

Kia...draga dobro došla...i normalno ti je da još uvijek nemaš nikakvih simptoma; polako vidjet ćeš kad krene "blažene" mučnine...pih; samo čekam da za koji tjedan počneš pisati o njima

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kia tebi je samo još nepojmljivo da si napokon dočekala +, tako je i meni bilo i nebrini se, uskoro bi te mogle počet zamarat mučnine

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure mene uz sve moje te nalaze povišeni leukociti, pa leukociti u urinu i eritrociti i na blago povišen crp, na to uglavnom moj doktor kaže da to nije ništa, ali me najviše muće bolovi dole nisko u leđima i to od četvrta neprestano samo se preko noći malo smiri i onda opet s buđenjem počinje ta bol i nije baš blaga, da li je to normalno i d ali koja od vas tak to imala te boleve dole nisko u leđima da su tako trajali.Sada mi je 8tt.
    Kia nemam ni ja nikakve simptome, ni mučnine ni bolne grudi ni ništa.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala vam na dobrodošlici i na riječima podrške Klara dobro kažeš prošli smo trnovit put u zadnjih 6 godina tako da nam sve ovo izgleda nevjerovatno i kao san, a valjda ću se naviknut

Hop mene boli dolje u leđima konstantno od 4 DNT, i to dolje nisko odmah iznad guze. Bol se zna širit lijevo i desno, ponekad gore među lopatice (ali rijetko). NIje to jaka bol ali je dosadna i traje... Ustvari čak mi se čini da me sad boli manje nego prije, u početku me bolilo i dok sam ležala (osjećaj kao kad dugo ležiš pa te bole leđa). Od čega mi je to neznam, a počelo je nakon što smo se vratili iz Praga pa sam prvo sam mislila da mi je to od dugog sjedenja u autu, ali očito nije.

Nego imam još jedno pitanje, mene znaju bolit jajnici i to onak fest jako, kao pred ovulaciju, jel to normalo ili...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Iva Mia, hvala ti...
    Film sam ilegalno pržila za vrijeme čekanja bete i to je bila moja svojevrsna "misija"... tu na forumu sam puno toga naučila, pa sam se htjela odužiti. Ono... zbog ravnoteže među zvijezdama. Drago mi je da je film napravio pomak u tvom MPO svijetu, kako kažeš. Pomak je bio ogroman!

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Drage cure

evo mi smo se vratili sa ultrazvuka i sve je super
    Marija(ime dobila po Gospi) super napreduje i jako smo sretni

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj prag_mm prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure

evo mi smo se vratili sa ultrazvuka i sve je super
    Marija(ime dobila po Gospi) super napreduje i jako smo sretni
    prekrasno...čestitam!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kia je i mene su bolili jajnici od 4tt do 6tt,baš kao pred ovulac. bockalo me u jajjnicima,rekao gin da je to jer sam imala više folikula a i jajnici još uvijek rade,još nisu registrirali trudnoću

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kia dobrodosla! Bol je normalna, mene je isto mucila,a jajnici su bili otekli od stimulacije i utrica. Sve ce bit ok!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kia dobrodošla, cure su ti već sve napisale, svaka umjerena bol je normalna.
    Mojca i ja se često sjetim tvoje porukice koja je stigla zajedno sa filmom i emocija koje su me prevladale dok sam film gledala i ponekad, kao i Iva Mia. pomislim da je taj film bio svojevrstan znak da je i našim bitkama stigao kraj. ... Nekoliko dana kasnije imali smo pozitivnu betu

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kia dobrodošla ,, čitam tvoj post i smješkam se ,tako je i meni bilo kad sam išla i na prvi i na drugi uz,,idem i mislim sigurno će dr mislit šta ja ovdje radim,,jednostavno teško je povjerovat da smo uspjeli i da je to konačno to iako sam ja imala i blage mučnine i umor i pluseve na testovima al strah je veći od svega,ja sam sada 10tt i nemam nikakve simptome osim bolnih i povečanih grudi tako da jedva čekam da trbuh počne rasti pa da više nema sumnje da sam trudna ) nego htjela sam vas pitati vadila sam krv i krvna slika je u redu koliko vidim sve je u granicama normale,,ali urin mislim da nevalja a tek za 2tj idem na kontrolu pa ako mi možete malo to protumačiti- leukociti dosta ref interval 0-2,eritrociti3-5 ref.int 0-2, stanice pločastog epitela dosta ref int.od 0-2,, bakterije mnogo ref.int 0 ,sluz nešto ref.int 0.. oprostite što sam odužila

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kerolajn5 prvotno napisa Vidi poruku
    kia dobrodošla ,, čitam tvoj post i smješkam se ,tako je i meni bilo kad sam išla i na prvi i na drugi uz,,idem i mislim sigurno će dr mislit šta ja ovdje radim,,jednostavno teško je povjerovat da smo uspjeli i da je to konačno to iako sam ja imala i blage mučnine i umor i pluseve na testovima al strah je veći od svega,ja sam sada 10tt i nemam nikakve simptome osim bolnih i povečanih grudi tako da jedva čekam da trbuh počne rasti pa da više nema sumnje da sam trudna ) nego htjela sam vas pitati vadila sam krv i krvna slika je u redu koliko vidim sve je u granicama normale,,ali urin mislim da nevalja a tek za 2tj idem na kontrolu pa ako mi možete malo to protumačiti- leukociti dosta ref interval 0-2,eritrociti3-5 ref.int 0-2, stanice pločastog epitela dosta ref int.od 0-2,, bakterije mnogo ref.int 0 ,sluz nešto ref.int 0.. oprostite što sam odužila
    Draga Kerolajn pij čaj od brusnice...barem preventivno....imaš ga u dm-u od Enciana...nije baš neko zadovljstvo za piti; al zažmiri i progutaj...barem ja to tako radim...

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I moj savijet ti je čaj od brusnice, meni je jedino to pomoglo, i sad kad je sve ok popijem bar dvije šalice čaja i tu i tamo pojedem i sušene brusnice, nije loša malo kisela al bakterije mrze kiselo!!
    i više tekućine to će bit više mokrenja a time i manje bakterija!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kerolajn5 prvotno napisa Vidi poruku
    draga karolajn....samo pij što cure vele puno tekućine,kiselo pa papaj brusnice..i sve bu vredu..i naravno pošto imaš mnogo bakterija obavezbo moraš napraviti urinokulturu i to nemoj čekati jer kod trudnica se liječi i kad je bakterija manje nego u netrudnica i iako nemaš simptoma....puno sreće pusa

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

beti3..molim te isprazni mailbox

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kia prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

Da vam se pridružim, iako ni sama još ne vjerujem da pišem na "ovoj" temi Vidim da je večina vas već u poodmakloj trudnoči pa se nadam da ste pune savjeta i riječi ohrabrenja za nas koje smo na početku.
    Naime trudna sam 6+1 i u petak sam naručena na prvi UZV. Nevjerojatno je koliko me je strah. Ustvari moj problem je taj što se ja ne osjećam trudno, odnosno ja nemam niti jedan simptom trudnoče i to me brine. Bojim se da ne dođem na UZV i da me žena ne pita jel ja nju zezam ili kaj... Od terapije pijem Estrofem +Utrogestan (bili smo na FET-u u Pragu i to je njima standardni protokol kod FET-a) i navodno se od te terapije nemože prokrvarit, tako da mi niti to nemože biti jedan od pokazatelja da nešto nije u redu. Nalazi bete i testovi za trudnoču su jedini dokaz da sam trudna.

Please help ima li vas još koje ste prolazile isto ???
    ejj draga..ja sam blizu kao i ti ..danas ravno 6tjedana...i zaista nemam nikakve simptome da si postavim ponekad .a da li je beba uopće tu?...fakat fascinantno....od 4dnt do cca 15dnt sam imala nesnosne grčeve za jedva stajati na nogama,a sada blaženstvo..osim čestih mučnina,da.sad već jako malo toga mogu jesti i jedem ko miš.ali mora se šta ćeš.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam u 20 tjednu trudnoće, trbuh ogroman, pa se i sad pitam je li beba tu... vidjet ćemo popodne na UZV-u

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u 20 tjednu trudnoće, trbuh ogroman, pa se i sad pitam je li beba tu... vidjet ćemo popodne na UZV-u
    ajde javi kaj mali/mala radi

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem ja sam skoro u 30tom pa mi je još uvijek nevjerojatno. I premda se rita kao beba kita i znam da je tu još uvijek ne vjerujem. MIslim da sebi ni ne dozvoljavam potpunu sreću već čekam da ju vidim ... a onda ... TULUM
    Andream sretno na uzv mi smo u petak i jedva čekam
    Posljednje uređivanje od nea0902 : 05.10.2011. at 10:15

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bas se pitam koliko ce moja busha jos rasti Prosli tjedan (u 27. tt) sam u jednom ducanu djecje opreme pitala kada ce dobivati novu posiljku robe, a meni zena odgovori da ne zna tocno ali sigurno ne prije nego ja rodim A ja si mislim pa ja imam jos puna 3 mjeseca do termina, onda skuzim da je vidjela kolika sam pa je procijenila da cu ja uskoro na porod

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Andream sretno na uzv mi smo u petak i jedva čekam
    Sretno curke! Ja sam se ubacila između vas, sutra je nas uzv

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bugaboo sretno i javi nam kako je prošlo
    A po pitanju trbuščića moj je sada 88 cm ... i tek su mi sada ljudi počeli primječivati ga i kontati da sam trudna a ne prejedena graha.
    A tako sam se tila šepurit s drobčićem sad imam fore još 2 i pol mjeseca za gegati se i baš se radujem tome

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bugaboo meni se dešava identična stvar - svi me pitaju onako napeto "I kad je termin" a ja skulirano - Ma imamo mi vremena, još neka 3 mjeseca, a njihova reakcija je A najbolje mi je kad kažu "šta još malo???" a ja ono da, do Nove Godine
    nea pa ti si prava mršavica - meni je obim struka 104 cm a iza tebe sam nekoliko tjedana....

I meni se ponekad čini sve nestvarnim, svako se jutro budim i rukama tražim trbuh da se uvjerim da je još tu i da nisam odsanjala proteklih 6 mjeseci. Ali ritanje beba, pa moja slabija pokretljivost, a najviše činjenica da mi skoro ništa od moje stare odjeće više ne paše me uspije uvjeriti da je sve prema planu i da živimo san... Zaista su duboki ti ožiljci koje MPO borba ostavi u ženi...i nije to stalno, već nas svaku pojedinačno neke male sitnice izdaju...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sad sa uzv,joj kad se sjetim rukica i nogica osmjeh mi ne salazi sa lica :D Savršena je kaže Šparac,sve sam vidila kralježnicu,rukice,prstiće,noge Nema hematoma,mogu u šetnju,dobila 2 kg,valjda će sad malo sporije kad mogu šetat.
    Nema više utrogestana!!! Nema ni seksa to mužu neće bit drago,ali mene baš briga.
    Samo je bebica malo velika,12tt+3 7.7cm,to je na gornjoj granici,ništa kaže Šparac,nema veze

Sad šta mi savjetujete da pijem Pregnital,Prenatal ili nešto drugo.
    Posljednje uređivanje od KLARA31 : 05.10.2011. at 11:08

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sa uzv,joj kad se sjetim rukica i nogica osmjeh mi ne salazi sa lica :D Savršena je kaže Šparac,sve sam vidila kralježnicu,rukice,prstiće,noge Nema hematoma,mogu u šetnju,dobila 2 kg,valjda će sad malo sporije kad mogu šetat.
    Nema više utrogestana!!! Nema ni seksa to mužu neće bit drago,ali mene baš briga.
    Samo je bebica malo velika,12tt+3 7.7cm,to je na gornjoj granici,ništa kaže Šparac,nema veze

Sad šta mi savjetujete da pijem Pregnital,Prenatal ili nešto drugo.
    wooow...12ti tjedan..baš ti zavidim)....suuuuper...baš mi je drago da je beba odlično..nek samo tako bude i dalje...
    Pij što god ti se čini bolje..mislim da je svejedno...

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo da vam se javim detaljnije s novostima, moj muž ( prag_mm ) me je preduhitrio sinoć i već javio da je sve ok i da je curica.
    dakle, jučer ( 20+4) smo bili na 4D. dr je detaljno sve pregledao i bebica je za 5! čini mi se da nisam disala dok je to sve provjeravao a kad je završio obični uzv i upalio 3D suze mi na oči, ono vidiš kako zjeva, maše rukicama, čak identično spava kao mama, nevjerojatno! i sad znamo sigurno- cura je. već ima i ime, Marija po mom zavjetu Gospi! muž je već davno sanjao da je curica i od tada nam je stalno govorio '' vas dvije'' a i ja sam imala predosjećaj i priželjkivala sam curicu.
    međutim najbitnije od svega je da je zdrava i da se sve razvija po planu. ja nisam puno dobila na kilaži, sad imam 59 što je 3 kg za 20 tt. dr je zadovoljan.
    kako sam sva bila uzbuđena, zbunjena nisam dr napomenila da želim da mi snimi dvd pa sam samo dobila slikice. dvd sam sjetila kad sam već izašla iz ordinacije ali onda je bilo kasno. baš mi je žao! mislila sam da se podrazumjeva da to dobiješ, ali eto izgleda da sam trebala dr napomeniti da želim. ovako ne znam hoće li mi više biti prilike za dvd tj 4D. iako koliko sam shvatila on se radi do 28 tt.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nea pa ti si stvarno elegantna trudnica Ja si ne mjerim obujam bushe da se ne prestrasim jer sam zatrudnila sa dosta kg viska. Strah me stati na vagu da ne padnem u nesvjest, kad mrva dođe onda cu se brinuti o kilama, vec imam plan mala u kolica, a ja na role Nadam se da cu uspjeti dojiti i da cu biti jedna od onih mama koje od dojenja izgube visak

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prag meni suze na oči dok čitam
    bravo za curicu

jeste to u cito bili na 4D,koliko košta i koliko traje,da znam koliko muž mora izostat s posla, nekako me ovi uzv dopadnu samo ujutro,a muž danas na putu poslovnom nije ništa vidio do sada,jel taj uzv bude skupa sa onim klasičnim?

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

klara ja sam isto iz splita ali me vodi dr Mimica ( poliklinika Gynenova ) i on isto kao i Cito ima 4D. Sve skupa traje oko pola sata, a koštalo je 500 kn. inače je 2D uzv 300 kn. najbolje da ideš od 20-25 tt.
    ja se uvijek naručim popodne jer muž neda da idem bez njega. on svaki put uđe sa mnom u ordinaciju, iako vidim da to nije uobičajno da muževi ulaze ali dr je već navikao. ) a ja kažem, zašto i ne bi i on uživao gledati bebača na uzv. neopisiv je to osjećaj

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pa naravno da idem!!!! jos najbolje da neidem,za tu lovu Inace sam šaljivđija pa i doktoru uveselim dan. Moja poznata "gleda mi ženu dolje,kaže da ja nesmijem niti blizu nje (misli na nocne aktivnosti) i sve mi to masno naplati"

Slažem se za izjavu moje dvije cure "neopisivi osjecaj"

Inace sam malo tužan danas pitao sam medicinsku sestrui kad ce moja zena imati veci stomak od mene? Ona me pogleda i kaže da cisto sumlja de ce se to desiti i u devetom mjesecu trudnoce.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

prag-mm reko bi MM i ti čekaš curicu!!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Od kad je meni trbuh narastao, MM kometira svakog muškarca s trbuščićem i pita a jel i on čeka curicu??!!

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šumskice ti ih imas dvoje
    Bugaboo ma nisam ni ja prije nego sam ovdi vidila da netko izmjerio pa ja po onom Kud svi Turci tu i mali Mujo )) ali curke ja sam AIHom ostala trudna tako da nisam imala takve stimulacije od kojih se kilogrami dobiju. A koliki su nam trbuščiću je nebitno dok god su nam mališani zdravi i veseli
    Klara bas mi je drago da je sve super! Meni je dr preporucio od (kršitelj koda)a i taj sokic pijem i sada.
    Prag i Prag mm bas mi je drago da ste vidili svoj curetak
    Da li je kasno 30. Tjedan za 4d kako ga dr nije predlagao ja nisam pitala jer mi je neugodno...

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Baš ste slatke sa vašim trbusima Jedva čekam da moj naraste iako se ponekad uplašim kako ću ja s njim tako velikim

Prag i Prag mm čestitam na maloj Mariji.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma sve se može s velikim trbuhom... ali... okrenut se s jednog boka na drugi dok ležiš.. k'o nasukani kit.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo nas s UZV-klasika, meni strah od bijele kute dignuo tlak koji bolje da i ne pišem koliki je bio, sve drugo na UZV odlično. Imam kontrolu za mjesec dana (srećom pa je dr vidio moj strah i uznemirenost na UZV pri mjerenju pulsa). Ne znam ima li iko takav strah osim mene. Doc me zezao kako sam onda mogla proći kroz MPO kad mi se od mjerenja tlaka diže - tlak.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ima draga moja ima .... ja! Inaće mi je tlak 55/90 ćim pređem prag i mjere mi tlak tlak je 75/135. Očajno se bojim ... prije svakog pregleda dva dana ne spavam kad sam štopericu dobila skoro sam se onesvijestila a pored cilog straha mi je još uvik očajno neugodno da svaki put poželim uteći

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

znate li hoću li imati još koji put 4D ili se on radi samo jednom, pitam jer mi jako žao što nisam pitala dr filmić. dobila sam 3 sličice ali da imam filmić ja bih to gledala svako malo doma a lijepo je i imati za uspomenu
    sljedeći pregled je s 24+ tt pa ne znam je li tad moguće pitat dr da ponovi

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

andream ja odlazim lakoćom pjevajući doktorima.. Ni sama nemam pojma kad i kako sam postala cool osoba !!

Najveća frka do sad mi je bila na VV kad sam čekala da izađe ona sestra s papirićem da kaže jel imaš transfer ili ne. To mi je bio drugi ET ( od 2js bila 2 embrija) a ja napravila takvu dramu dok sam čekala ženu da izađe reći presudu..
    Tako mi je bilo slabo da sam popila vruću čokoladu, pojela neki šećer i napila se vode i nakon 30 min mi je tlak malo došao k sebi i bio 90/60..

Sad u trudnoći naravno školski 110/70

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojca, još malo do najlipšeg susreta. Sritno! I, naspavaj se dok možeš..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej curke, da vam se malo javim. Nemamo net privremeno doma, a na mobu mi je naporno gledati i pisati... Evo mi jucer i danas odradili trudnicki tecaj, pa sada imamo i potvrdu da muzek moze biti na porodu. Ajme sto mi je tesko bilo danas sjediti na onoj stolici tamo satima, bas sam sretna sto je gotovo. Preporucam svima da to obavite dok trbusi nisu jos preveliki. Mi smo se definitivno odlucili za porod na sv. Duhu, pa sa presla gore kod dr. Matijevica na pracenje trudnoce.

Nasa malena djevojcica ima sada oko pola kile i sve napreduje kako treba. Ja sam isto dobila oko 3,5kg do sada u 22tt i nadam se da ce i dalje biti tako normalan prirast kilica. Inace trbuscic je rastao, rastao, a onda zadnjih par tjedana slabije, pa sam bila u strahu prije zadnjeg uzv je li sve ok s rastom bebe. No, hvala bogu, raste kao mala gljivica i divno lupka svoju mamu. Jedva cekam da se lupkanje moze osjetiti i izvana, moj muzek to ne moze docekati.

Inace, pocela sam pricati i pjevati bebici, ponekad joj pustam raznu muzikicu, mazim je kroz busicu i cesto je sanjam. Evo sinoc sam joj u snu vidjela prekrasno malo liceko i dojila je. Bas jedva cekam da nam dode!

I naravno, velika dobrodoslica nasim novim trudnicama!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vala čini mi se da cemo nas dvije skupa tiskati, mislim na SD.. Bas mi je drago za curku, čini mi se da imamo gimnasticarke u trbuhu...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj TwistedQ prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, još malo do najlipšeg susreta. Sritno! I, naspavaj se dok možeš..
    Hvala na lijepim željama...
    E... spavanje. Baš mi to ide u zadnje dane.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 06.10.2011. at 05:08

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mojca ako dobro vidim ti si budna vec od 5h Trudnoca je sve osim blazenog stanja

Iako ga bas ne volim zbog uzrujavanja nase Mojce, na f.hr-u je jedna cura stavila obavijest pa tko zeli, a nije pri lovi Podobnik nudi besplatni 3D/4D uzv:

GRATIS 4D pregled u trudnoći!
    Drage trudnice, pozivamo Vas da se prijavite za gratis 4D ultrazvučni pregled u sklopu vježbi na 3D/4D VISUS ultrazvučnom tečaju u Specijalnoj bolnici Podobnik 14. i 15. listopada 2011. godine.
    Ukoliko se želite prijaviti, molimo Vas radi termina nazovite 01 6398 000, broj mjesta je ograničen.
    Prijaviti se mogu trudnice između 16 i 32-og tjedna trudnoće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •