Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Izdržavam. Vidiš to je dobra riječ za moje trenutno stanje!
    Makar moram priznati da je meni sa svakim postupkom čekanje nekako lakše...Šta bude bit će. Nije u mojim rukama...
    Hvala ti na pitanju!
    A baš to, nema smisla živcirati se, možda stres još i dodatno oteža sve skupa. Ali, iako sama sebi govorim da moram biti realna i ne očekivati odmah uspjeh, da će biti puno promašaja i da moram biti spremna na sve, ja znam da ću se živcirati i nadati, ne mogu si pomoći, ja sve primam k srcu, a ovo mi je sad najvažnije u životu.

Jbg, poslije ću plakati ako ne uspije, ali tako to ide

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Orhideja prvotno napisa Vidi poruku
    Jbg, poslije ću plakati ako ne uspije, ali tako to ide
    Plakanje ide pod obavezno i svaki puta bez obzira na to kako sam si posložila stvari u glavi prije postupka! Jedan dio mene se uvijek nada i taj dio mora svoje odbolovat da bih mogla racionalno krenuti dalje i u novi postupak. Stoga, sve što osijećaš je normalno i džim ti fige da ti stvarno od prve i uspije!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Danas je bila punkcija Svega nas dvoje bilo na punkciji i jedna na transferu Nije me bas bolilo malo sam osjetila ali mene omami ona drgoa kako sestra veli Bila je prof Pavicic ..i koma sam nas ostavili tam lezati niko nis nije spominjao ni govorio Ni koliko smo imali ni koliko izvadili i nitko nije ni utrice spominjao Da pocnem stavljati? Na uzv je bilo jedno 13ak jajnih stanica ali nemam pojima koliko su ih izvadili Ali sam ko zaklani picek krvarila

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je bila punkcija Svega nas dvoje bilo na punkciji i jedna na transferu Nije me bas bolilo malo sam osjetila ali mene omami ona drgoa kako sestra veli Bila je prof Pavicic ..i koma sam nas ostavili tam lezati niko nis nije spominjao ni govorio Ni koliko smo imali ni koliko izvadili i nitko nije ni utrice spominjao Da pocnem stavljati? Na uzv je bilo jedno 13ak jajnih stanica ali nemam pojima koliko su ih izvadili Ali sam ko zaklani picek krvarila
    Počni stavljat utriće . A možeš ih i piti do transfera. Od punkcije do transfera je čak i zgodnije da se piju jer onda ti na dan transfera ništa ne curi ako me razumiješ.
    Bila ti je moja doktorica...
    Jesu li ti spominjali kakvu gazu? Provjeri si da ti ništa nije ostalo unutra (spominjem poućena iskustvom) jer se zna desiti da naguraju gazu curama koje jako krvare pa im to nitko poslije ne spomene...
    I morate pitati sestre kakav je bio rezultat punkcije ukoliko vam nitko to sam ne dođe reći.
    Nety, kada su ti rekli da zoveš? Sretno u svakom slučaju!
    Posljednje uređivanje od miga24 : 08.10.2011. at 16:27

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Počni stavljat utriće . A možeš ih i piti do transfera. Od punkcije do transfera je čak i zgodnije da se piju jer onda ti na dan transfera ništa ne curi ako me razumiješ.
    Bila ti je moja doktorica...
    Jesu li ti spominjali kakvu gazu? Provjeri si da ti ništa nije ostalo unutra (spominjem poućena iskustvom) jer se zna desiti da naguraju gazu curama koje jako krvare pa im to nitko poslije ne spomene...
    I morate pitati sestre kakav je bio rezultat punkcije ukoliko vam nitko to sam ne dođe reći.
    Nety, kada su ti rekli da zoveš? Sretno u svakom slučaju!
    Pitali smo i sestra je rekla da nezna da njima nitko nista ne govori Pitala sam sestru kad da nazovem veli sutra ili preksutra!!!???? Mislim stvarno ..ja cu nazvati sutra Nisam ja imala pojima da imam gazu dok se nisam sokirala vidjevsi da mi je cijela spavacica krvava pa sam sestri pozvonila da mi dode dati vate pa je ona pogledala i rekla Nitko nam nije reko da su vam stavili tampon
    Ah svasta...sam sam ja sad malo zabrinuta dali ce se oploditi ..a valjda oce
    Najbolje od svega da sam se puno bolje nakon svega osjecala nego sto mi je bilo zadnji puta a zadnji puta nisam uopce krvarila i cijelo vrijeme razmisljala kaj bi jela i kak nisam stigla kod mesara
    Ljudi se brinu oce ostat trudni a ja kaj bum kuhala ..malo sam zabrinuta za sebe

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ljudi se brinu oce ostat trudni a ja kaj bum kuhala ..malo sam zabrinuta za sebe
    Totalno te kužim. Nakon prvog postupka muž me nazove i pita kak sam a ja mu velim - Dobro sam (kao kakvo mi to glupo pitanje uopće postavlja), nego kaj će mi jesti danas???Inače to je prvo pitanje koje mu postavim čim otvorim oči svakog jutra. Neki dan je morao ići na posao jako rano ujutro i kasnije me zove i krepava od smijeha. Pitam ga kaj mu je a on mi veli da mi je davao pusu pri odlasku a ja sam ga pitala da kaj ćemo kuhat danas a da nisam ni oči otvorila ni odzdravila kad je rekao bok. Ja se toga ničeg ne sjećam...Uglavnom, papat vooooolim. I sad sam se raspričala bezveze. Isprike na ovom totalno nepotrebnom postu...

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Totalno te kužim. Nakon prvog postupka muž me nazove i pita kak sam a ja mu velim - Dobro sam (kao kakvo mi to glupo pitanje uopće postavlja), nego kaj će mi jesti danas???Inače to je prvo pitanje koje mu postavim čim otvorim oči svakog jutra. Neki dan je morao ići na posao jako rano ujutro i kasnije me zove i krepava od smijeha. Pitam ga kaj mu je a on mi veli da mi je davao pusu pri odlasku a ja sam ga pitala da kaj ćemo kuhat danas a da nisam ni oči otvorila ni odzdravila kad je rekao bok. Ja se toga ničeg ne sjećam...Uglavnom, papat vooooolim. I sad sam se raspričala bezveze. Isprike na ovom totalno nepotrebnom postu...
    Miga nek mi ostanemo trudnice pa cemo imati 9 mj razmisljati o svemu pa i klopi Drzim fige znam kako izgleda cekanje ...ludis Ja sma zadnji put dobila ludacku migrenu i alergiju ..bilo mi dosat svega Plakala sam se i rekla da sam ocu da je gotovo kakav god rezultat bio
    Koma je u svem tome kaj te ostave prepustenog samog sebi Ja sam krvarila nisam ni znala da krvarim Niko nas 3 sata nije dosao ni pogledati

Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Plakanje ide pod obavezno i svaki puta bez obzira na to kako sam si posložila stvari u glavi prije postupka! Jedan dio mene se uvijek nada i taj dio mora svoje odbolovat da bih mogla racionalno krenuti dalje i u novi postupak. Stoga, sve što osijećaš je normalno i džim ti fige da ti stvarno od prve i uspije!
    Hvala, ja se nadam da će tvoj eskimić ostati pobjednik A za plakanje, ja vejrujem da to pomaže i ne vidim ništa loše u tome. I sama sam takva, moram sve izbaciti iz sebe, a onda mi je lakše i idem dalje

Ajoj, zvuči kao teško iskustvo. Nadam se da će ti sutra sve reći, koliko su izvadili i kakvo je stanje. Samo nek ih bude dosta i da budu svi super

Pitam ga kaj mu je a on mi veli da mi je davao pusu pri odlasku a ja sam ga pitala da kaj ćemo kuhat danas a da nisam ni oči otvorila ni odzdravila kad je rekao bok. Ja se toga ničeg ne sjećam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •