Stranica 10 od 288 PrviPrvi ... 891011122060110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma ne, to sam ja malo tulumarila od 4. do 6, najela se i vratila u krevet. Sad sam se digla.

Zanimljiv podatak to za Podobnika... zar je počeo dilati UZV uređajima, pa mora imati pokazne vježbe?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Znači bit će nas na SD u veljači... ja se inače kontroliram na odjelu Ginelogije III (ambulanta za visokorizičnu trudnoću) kod dr Hafnera koji je i šef odjela. Nekak si mislim da to i nije loše, više me neće puštat u "običnu" trudničku ambulantu. Sad mi je tlak cijelo vrijeme niski da ne može biti niži (najviše 70/110). ... eh te bolnice, da mi je biti cool poput vas nekih.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam se iz znatiželje prijavila za pregled 15.10., baš sam razmišljala da li da si uplatim ovih dana 3d pa mi je ovo došlo ko naručeno, hvala na obavijesti. Ide još tko?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Baš si razmišljam da se prijavim da vidim to čudo od ultrazvuka!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja bih išla samo da mi se dokotrljati nekako do zg..andream biti će veselo na SD u veljači, ovoga ti si predvodnica s obzirom na iskustvo

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mene danas ceka uzv kod dr. Kosa u 28. tt, da mi pogleda protoke, a za tjedan dana sam u Petrovoj na kontroli i uzv-u pa mi je glupo ici na jos 1 uzv u tako kratkom razdoblju. Do sada su me vec gledali vise puta nego vecinu trudnica kroz cijelu trudnocu

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni ustvari baš odgovara da idem jer tko će dočekati sljedeći UZV koji mi je tek 2.11.

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

evo ja se upravo prijavila na gratis 4D kod podobnika, hura
    prag hvala ti, ostalo ni u džepu 500 kn

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure ja sam dnas bila na ultrazvuku i sve je u redu, dao mi doktor urinokulturu dva put ada napravim zbog tih leukocita u urinu.
    Nego vidjela sam na monitoru otkucaje srca od embrija 177, zanalo se izmjenjivati 174 , a zadnji put kada sam bila je pisalo na sličici 165, jel je to previše?
    Zaboravila sam doktora pitati.
    Sada mi ne piše na sličici ti otkucaji tj kds, al eto gledala sam u taj monitor pa se prikazivala ta brojka od najviše 177.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bugaboo sretno i javi kako je proslo

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam dnas bila na ultrazvuku i sve je u redu, dao mi doktor urinokulturu dva put ada napravim zbog tih leukocita u urinu.
    Nego vidjela sam na monitoru otkucaje srca od embrija 177, zanalo se izmjenjivati 174 , a zadnji put kada sam bila je pisalo na sličici 165, jel je to previše?
    Sada mi ne piše na sličici ti otkucaji tj kds, al eto gledala sam u taj monitor pa se prikazivala ta brojka od najviše 177.
    bebe kad se rode imaju od 110 do 160 a tvoja je trenutno jaaaako mala tako da je to više nego dobro...odlično hop..sve je u redu..nej se tolko brinut..sekiraš bebicu

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Neznam Mirna ja sam nešto čitala da idu od 120 do 165 najviše.Al opčenito piše od 120 do 160.
    E sada ko će ga znati,.
    Neznam dal je sada već moguće da ako sam ja nervozna da embrij ima više otkucaja zbog moje nervoze kada sam kod doktora, uglavnom ja sam 8+2, al ultrazvuk po veličini ploda kaže ravno 9tt.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hop..ajmo se ti i ja nešto dogovorit....ja ti naređujem da u slijedećih tjedan dana, znači do slijedećeg četvrtka nema više googlanja i živciranja..onda proguglaš malo, javiš se u međuvremenu i idemo slijedećih tjedan dana isto.može?u protivnom ću ti morat doć doma i stavit ti lisice i zavezat te za krevet...neeeemoj se opterećivati sa sitnim brojevima..diži imunitet..jer stresiranjem ga spuštaš...a kaj ako gripu dobiješ?kaj ćeš onda?

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bok, cure!
    Samo da javim novosti: danas smo bili na ultrazvuku. Dnas sam 14+5. Vidjeli smo mrvicu, sjedi prekriženih nogica, rukicom podbočila bradu, pa češka nosić...I ako se doktorici nije omaklo...dečkić je Kontrola opet za 4 tjedna! Sutra mi je rođendan, i eto, nisam mogla poželjeti bolji poklon!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam prije tri dana konacno osjetila svog bebolinaImam problem sa spavanjem,ako se probudim u 2 ili 3h ujutro tu se moje spavanje zavrsava.Sreca pa sam par dana na odmoru,pa nadoknadim u toku dana.Dr mi je rekao da mi je posteljica na straznjem zidu ali je spustena i lezi jednim dijelom preko grlica,tako da se moram nekih 10 do 15 dana pripaziti dok se valjda maternica ne pomjeri jos malo prema gore i da se ne sagibam,usisavam,ne dizem tesko i ne pravim nagle pokrete(ovo zadnje mi je najgore jer sam energicna,malo i previse pa se cesto zaboravim i skocim sa kreveta kao da me neko ganja).

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

darkica čestitam na dečkiću..prekrasno
    joj alma ma baš lijepo..tak sam sretna zbog tebe.....i kužim te skroz..i ja sam energična pa znam o čem pričaš...e sad slow down girl)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Darkice super za decka i sretan ti rockas!! Alma daj polako, sve u slow motion,da se priviknes. Ionako skoro neces moc brzo ni da hoces...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Iva Mia i andream, bilo bi fora da se zateknemo u susjednim boksevima ili poslije u sobi skupa, hehe... Čula sam da je dr. Hafner sjajan, mislim da si u odličnim rukama. Ja sam pak kod dr. Matijevića, on je na patologiji trudnoće i također odličan doktor i čovjek.

prag, hvala na info o 3d/4d u Podobniku, ja sam se naručila za 14.10. i provjerila, dobit ćemo i filmiće, slike... baš se veselim, mislila sam da si neću moći priuštiti još jedan 3d pogled na našu malenu curicu!

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da li je 30. tjedan kasno za 4D?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Bugaboo sretno i javi kako je proslo
    Sve je bilo super, taman kako treba biti za 28 tt, napredniji smo za 5 dana, teska je 1195 g, dr. jos jednom potvrdio da je curka. Opet je corila i nije nam mahala, ali zato sad boksa u bushi

Darkice sretan rođendan i cestitam na decku S obzirom da prevladavaju cure decki su jako trazeni

Alma uzivaj u ritanjima svoje mrvice, meni su to najdrazi trenuci trudnoce.

Nea sretno danas na uzv-u

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da li je 30. tjedan kasno za 4D?
    Pa Podobnik nudi ovaj besplatni do 32 tt pa je 30. valjda ok

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni ga je mrtav hladan, bez da sam ga tražila, napravio u 35 tt.

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zvala Podobnika jutros, termini za besplatni uzv popunjeni Šteta, puno bi značilo za kućni budžet.
    Ali svejedno, hvala na informaciji!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vala, da, bilo bi baš fora da skupa sve "tiskamo." Hafner je šef odjela patologije trudnoće gdje se nalazi ambulanta za visokorizične trudnoće. Iako zvuči ne baš tako bajno, moram priznati da mi je bolje ići direktno na odjel na preglede. A vidim da su mi već na prednjoj strani knjižice sa UZV stavili napomenu "IVF".

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jedno pitanje koje će vas nasmijat,ali isto pripada na ovu temu...
    HOĆE LI KOJA OD VAS DATI SINU IME DARKO?!?!?!

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ma daa Darko ce biti krsno ime nasoj Mariji to obavezno po defoltu, pa cak razmisljam da nasu curicu nazovem Darko bez obzira sto je curica.Cisto ono iz zahvalnosti
    i to DARKO.M.
    Cak se trenutno bavim mislju da na tablice svog auto stavim Darkovo dijete u autu

Klara31-to ti mene ljutis na petak!!!!?????? nisi fer

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je bilo super, taman kako treba biti za 28 tt, napredniji smo za 5 dana, teska je 1195 g, dr. jos jednom potvrdio da je curka. Opet je corila i nije nam mahala, ali zato sad boksa u bushi
    Bravo za dobar uzv!
    Može na pp cijena ultrazvuka. Mene čeka za tjedan dana.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Neznam Mirna ja sam nešto čitala da idu od 120 do 165 najviše.Al opčenito piše od 120 do 160.
    E sada ko će ga znati,.
    Neznam dal je sada već moguće da ako sam ja nervozna da embrij ima više otkucaja zbog moje nervoze kada sam kod doktora, uglavnom ja sam 8+2, al ultrazvuk po veličini ploda kaže ravno 9tt.
    Ja sam pocela pratiti otkucaje s Baby Watcherom cim je bilo moguce, sto znaci negdje s napunjenih 10. tt. Tada su bili od 180-190 i to sve negdje do pocetka 14. tt kada su se smanjili na 165-170. Tek od 17. tt su se ustalili na nekih 153.

U glavnom u pocetku, tj. u ranoj trudnoci je normalno da otkucaji budu visi.

I jos zanimljivost o kojoj sam vec jednom prilikom bila govorila: neki smatraju da su kod curica otkucaji obicno visi nego kod djecaka. Isto tako kazu i za vrijednost bete. I, eto, mogu reci da se u mom slucaju to pokazalo tocnim. Nakon visoke bete i visokih otkucaja srca na pocetku trudnoce, cekamo curicu.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 07.10.2011. at 12:27

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

aurora...baš lijepo..vrlo korisne informacije..sada će naša hop biti puno mirnija..nadam se)..a i svi ostali....
    čula sam da taj baby watcher košta cca 500kn...ali me zanima da li se može kupiti negdje u trgovini ili samo prek neta..?
    hvala draga

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi odradili naš prvi UZV i još sređujem dojmove Uglavnom vidjeli smo bebicu i jako je malena i sva titra, kaže dr da su to vrlo vjerojatno otkucaji srčeka. Kaže da je za sada sve OK i da se vidimo za 2 tjedna.
    Uglavnom na nalaz mi je napisala slijedeće pa ako se neko kuži neka me slobodno prosvijetli. "Gestacijski mjehur promjera 11 mm za 5+6/7. Unutar njega odjek za pravilnu ŽV te inicijalni odjek za plod EO-6 mm za 6+4/7. Ebriokardija se čini pozitivna.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kia mislim da je nalaz uredan, sad nek samo nastavi rasti tu na sigunom, u trbuščiću svoje mamice
    I mi smo danas bili na uzv i ja OPET nisam pitala za 4D a slijedeći put sam u 34. tjednu, mrzim šta se blokiram ama baš svaki put kad pređem prag ordinacije Mi smo super, malena raste baš kako i treba i presretna sam zbog toga. Danas sam i prvi put čula kako srdašce radi ima 1600 g i sve je super

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja sam cula to da su kod curica otkucaji brzi i to se i kod nas pokazalo tocnim. Uglavnom budu izmedu 150 i 160, prosjek 153. Premda, moram priznati da puno rjede poslusam sada kada se malena cesto javlja. U pocetku me baby watcher doista spasavao, a vjerujem da ce tako biti i u kasnijim tjednima. U svakom slucaju prepredivan zvuk!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure moje drage,
    MD i ja se uzbuđeno pakiramo i uskoro krećemo prema Sloveniji (gdje smo izanjmili apartman) i dalje Austriji... ne, nije još počelo, samo se mi primičemo mjestu gdje ćemo čekati. Svima sve lijepo od nas.

Nadam se da wireless koji su rekli da imaju, zbilja radi, pa se javim.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojca nek ti prvi susret sa tvojom bebicom bude bas onakav kako si ga zamisljala!Sretno!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mojca sretno,neka ide sve po planu

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mojcaaaaa...sretan put i da čim prije ugledaš svog anđela

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno, Mojca!!!
    I sretan vam put i čekamo vijesti

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mojca ljubim te! Sretno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojca sretan put, žeim ti najljepši porod i divan susret sa svojom djevojčicom

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mojca~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši susret!!!
    da bude baš onako kako si želiš!!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mojca sretno!!!!!!!!!!!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mojca, uzivaj u zadnjim danima trudnoce... sretno!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mojca, sretno!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mojca, sretno!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mojca,,sreetno vam bilo!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mojca, sretno i veselim se prekrasnim pricama s poroda i najljepseg susreta!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mojca, sretno na porodu! da bude lagan i bezbolan!!! pozz

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mojca sretan put, neka bude lijepo i bezbrizno! S nestrpljenjem ocekujemo pricu s poroda

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kia mislim da je nalaz uredan, sad nek samo nastavi rasti tu na sigunom, u trbuščiću svoje mamice
    I mi smo danas bili na uzv i ja OPET nisam pitala za 4D a slijedeći put sam u 34. tjednu, mrzim šta se blokiram ama baš svaki put kad pređem prag ordinacije Mi smo super, malena raste baš kako i treba i presretna sam zbog toga. Danas sam i prvi put čula kako srdašce radi ima 1600 g i sve je super
    Nea super je curka narasla, samo neka i dalje tako bude. Nemoj se bedirati zbog 4D, bitno da dr vidi i potvrdi da je sve skolski

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo me drage moje, smestili se, u seoskoj idili, okruženi smo pčelicama, kokicama, zecovima, ovčicama i jednim magarcem i ponijem.
    Sve je jako slatko, juhica se kuha, već miriši na privremeni dom.

Hvala vam na lijepim željama , uz toliku količinu dobrih misli mora biti savršeno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •