super, da postoje i neke druge kreme koje djeluju a, da nisu kortići..a, ta ljekarna gdje se prodaje ta krema je u zagrebu ili?
mada je i ta posuška krema jako dobra, ali ne djeluje mi baš na prstiće na ruci, pa bi probala još neke kreme..

jelena, da svakome je to drugačije..pogotovo alergije.. moj nije niakd jeo mlijeko i jaje, pa ima ogromnu alergiju, kaj ćeš..
ali, već je velika stvar da si imala veliko iskustvo s prvim djetetom , tak da ti drugo uopće nije na kortićima..to je ogromna stvar, a ostalo se bude posložilo kad bude malo stariji..

ja sam uvijek govorila kad mi je sin bio mlađi da nema šanse da idem na treće dijete pa da mi slučajno opet dobi ad, da ne mogu kroz to opet prolaziti..a, sad uopće tak ne razmišljam..da i ima baš mi je svejedno, ne bude to tragedija..sa svojim iskustvom mislim da bi mu itekako olakšala tu dosadnu bolest..
a, što se tiče alergija, navikneš se neke stvari ne jesti i to je to..s vremenom alergije na hranu prerastu, ali inhalacijske ostaju nažalost zauvijek kod pravih atopičara..