-
frodo, sretno s pikanjem! Drago mi je da si konačno krenula.
nety, super da idu na blastice! Oprosti, možda nisam dobro popratila, jel možeš molim te reći kakav je protokol bio u pitanju? Jesi pitala biologe što je s ostalim stanicama, koliko ih je bilo, jesu što spremili?
miga, mene isto zapravo zanima o čem ovisi kad rade transfer? Jel po tome kako se u startu počinju dijelit ili što? Iskusne petrofke???
sanja1, hvala na podršci! Samo ti dobro odmori i skupi energije za novi postupak!
Orhideja, brzo će proći vrijeme do postupka, baš mi je drago!
strategija, dobrodošla i sretno!
mimi81, gdje si? Što ima?
A ja evo, preživjela hiperstimulaciju. Bila nekoliko dana u bolnici, ali sad je situacija ok.
I dajte cure, molim vas, ako nije problem, nemojte koristiti izraz "umjetna oplodnja". To me svaki put nekako zabode u oči, a moram priznati da sam, na žalost, i svašta čula ove dane u bolnici, čak i izraz "umjetna beba", i to ne od nekog tko nema veze s potpomognutom oplodnjom, nego od nekog tko je trudan, a debelo dobro je prošao kroz razne postupke. Mene to svaki put nekako ražalosti i nadam se da mi ne zamjerate što to pišem. U svakom slučaju, moja djeca neće biti "umjetna", nitko nije "umjetno" stvorio moje stanice i stanice MM i nisu mi embrije "umjetno" stvorili u epruveti. Samo su malo pomogli stanicama u laboratoriju da se spoje.
Last edited by ježić; 11.10.2011 at 21:55.