evo da se javim..nažalost minusidemo dalje... Koksy ima pravo...i ovaj i prošli put napravim test i dobijem M.iako mi je ovaj put kasnila 2 dana ja sam mislila to je to obzirom da mi inače ne kasni ali eto..definitivno očito ima stres i napetost utjecaja na sve to..a testovi nisu jeftini intim plus cca 65 kn . ne razumijem kako pogoditi dan ovulacije jer po nekim izračunima pokrili smo nekih tjedan dana u polovini ciklusa uzeći u obzir da "malci"žive po 48h
i opet ništa! znači ovaj mjesec mi je ciklus 31 dan jer je kasnila kako sada izračunati pravi dan?? help !

idemo dalje... Koksy ima pravo...i ovaj i prošli put napravim test i dobijem M.iako mi je ovaj put kasnila 2 dana ja sam mislila to je to obzirom da mi inače ne kasni ali eto..definitivno očito ima stres i napetost utjecaja na sve to..a testovi nisu jeftini intim plus cca 65 kn . ne razumijem kako pogoditi dan ovulacije jer po nekim izračunima pokrili smo nekih tjedan dana u polovini ciklusa uzeći u obzir da "malci"žive po 48h
i opet ništa! znači ovaj mjesec mi je ciklus 31 dan jer je kasnila kako sada izračunati pravi dan?? help !
Odgovori s citatom