Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo stranicu prije sam napisala kako moje nikad ne smrde, i kao pod zakon pocele su smrditi, ali strasno. na pocetku trudnoce sam, pa sam mislila da to samo meni nesto smrdi, ali i mm kaze da je nesto drugacije...i sinoc ih stavim prati bez praska, sa sodom i sircetom- ljudi moji koliko je pjene bilo , nisam mogla vjerovati. a ja ih perem sa malo praska, predpranje i duplo ispiranje, i opet se toga nakupilo...sad cemo vidjeti je li do toga bilo...
    i recite mi da li taj smrad odmah nestane ili je potrebno nekoliko puta tako ih oprati? (nisu smrdile dok su suhe, vec kad se popiski odmah zasmrdi kao da se ukakio, a nije )
    Posljednje uređivanje od a72 : 26.10.2011. at 13:03

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    samo stranicu prije sam napisala kako moje nikad ne smrde, i kao pod zakon pocele su smrditi, ali strasno. na pocetku trudnoce sam, pa sam mislila da to samo meni nesto smrdi, ali i mm kaze da je nesto drugacije...i sinoc ih stavim prati bez praska, sa sodom i sircetom- ljudi moji koliko je pjene bilo , nisam mogla vjerovati. a ja ih perem sa malo praska, predpranje i duplo ispiranje, i opet se toga nakupilo...sad cemo vidjeti je li do toga bilo...
    i recite mi da li taj smrad odmah nestane ili je potrebno nekoliko puta tako ih oprati? (nisu smrdile dok su suhe, vec kad se popiski odmah zasmrdi kao da se ukakio, a nije )
    i nase su jedno vrijeme bile pocele tako smrditi - par puta smo i ja i MM bili sigurni da se ukakila, a kad ono lazna uzbuna. Nisam sigurna koliko puta sam ih tako ispirala, mislim da sam cak i jednom ih sve oprala sve na 95, za svaki slucaj, uglavnom prestalo je.
    pokusaj koji put tako, a ako i dalje bude jako zaudaralo onda napravi kako ti je ladx.x napisala..

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

a72 Jesi li se rijesila smrada pelena? Ako jesi ajde molim te napisi kako.
    I moje su pocele smrditi, a smrde i nakon dodatnog ispiranja (pri kojemu nije bas bilo pjene jer deterdjenta koristim zaista minimalno) zapravo jedno nosenje su ok i onda ponovo smrde.
    Jel djeluje pranje na 95?
    Jel moguce da smrde zbog previse sode bikarbone (stavljam je pri svakom pranju)?

I jel moguce da dijete od godinu dana ima urinoinfekciju ciji je jedini znak smrad pelena?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    a72 Jesi li se rijesila smrada pelena? Ako jesi ajde molim te napisi kako.
    I moje su pocele smrditi, a smrde i nakon dodatnog ispiranja (pri kojemu nije bas bilo pjene jer deterdjenta koristim zaista minimalno) zapravo jedno nosenje su ok i onda ponovo smrde.
    Jel djeluje pranje na 95?
    Jel moguce da smrde zbog previse sode bikarbone (stavljam je pri svakom pranju)?
    I jel moguce da dijete od godinu dana ima urinoinfekciju ciji je jedini znak smrad pelena?
    jedna2, rijesili smo smrad...prvo sam ih prala bez praska, na 60` samo soda +ocat, da ih dezinfikujem dodatno sam ih oprala jednom na 90` isto bez praska, dva-tri dana sam bila bez pelena , koristili jednokratne dok se to sve ispralo i osusilo, ali sad ne smrde. ne znam da li je zbog sode, ja u pretpranje ponekad stavim sodu, a nekad ne. ako opet pocne sad znam sta i kako...probaj pa javi.
    za urinoinfekt ne znam, nemam iskustva.
    cokolina, ja sam takve narucivala kod Naide.
    Posljednje uređivanje od a72 : 12.01.2012. at 20:22

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

koristimo platnene od rođenja, često ih po danu mijenjamo, peremo na 60 sa pola čepa sensitive tekućeg detergenta bez boja, mirisa..., ispiremo ih 2x, a svejedno malac ima često jako crvenu guzu
    trenutno mu je tako crvena da neda ni dotaknut i plače kad mu idemo namazat sa kremom
    ima tko možda neki savjet ?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    cokolina, ja sam takve narucivala kod Naide.
    Naide iz BIH? jel to sta onda skuplja postarina?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cokolina, zaista ne znam, ja sam u Cg pa mi je to bila najbliza opcija, a ti imas veci izbor, mislim a da su i rodine takve.
    http://www.roda.hr/v2/index.php?page...emart&Itemid=6
    Posljednje uređivanje od a72 : 13.01.2012. at 00:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •