Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Maksimalan broj sati nastave dnevno ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Imam neki ludi osjećaj da si ti prosvjetni radnik...
    da, odlično procjenjuješ ljude ... pogotovo kada je frigidnost u pitanju ... no, trenutno sam savjetnica ministra znanosti, prosvjete i športa ...

Nisi u potpunosti iznijela raspored svoga djeteta, niti ne moraš, no ovako slobodno, ne moram ti vjerovati jer smatram da pretjeruješ ili nisi obraćala pažnju na raspored djeteta na početku školske godine pa si sada shvatila da ima previše svega ...

3. razred
    5 sati hrvatskoga
    4 sata matematike
    3 sata tjelesnoga
    2 sata prirode
    1 sat likovnog
    1 sat glazbenog
    2 sata stranog jezika
    1 sat razrednog odjela

19 sati OBAVEZNE nastave

Kada se to podijeli, možemo zaključiti da dijete ima jedan dan tri sata, ili jedan dan uopće nema nastavu pa zato ima 3 puta po 5 sati ...

Nadalje, svi ostali sati su izbor učenika i njegovih roditelja koji se vrši na početku školske godine (osim dopunske nastave) i krajem 10. mjeseca se ne može više odustati od tih aktivnosti/nastave:
    2 sata izborne nastave vjeronauka
    1 sat dodatne nastave (napredne)
    1 sat izvannastavne aktivnosti (likovna skupina, zbor, ekolozi ...)
    1 sat dopunske

Dakle, ako smatram da je mom djetetu previše biti 3 puta po pet sati u školi onda ga neću upisati na likovnu, dodatnu iz matematike, nastojat ću s njim doma vježbati da ne mora niti na dopunsku itd.

Učiteljica je očito djeci rekla da moraju ići na zbor, jer za sve dodatne, izvannastvane, izborne nema odustajanja tijekom školske godine,kao što sam i gore navela.

Op.a. - ovo nije kopirano iz nekog pravilnika, zakona ili sl. nego su podaci iz rasporeda moga djeteta - učenika 3. razreda

I da se referiram na tvoju rečenicu o zaštićenoj vrsti s drugog topica: mislim da si danas roditelji previše toga dozvoljavaju ... neću dalje ...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    da, odlično procjenjuješ ljude ... pogotovo kada je frigidnost u pitanju ... no,

trenutno sam savjetnica ministra znanosti, prosvjete i športa ...
    Hahaha, znajući kakav nam je sustav, tko nam je ministar i kad se prisjetim priča o tome što se sve dešavalo davnih 90tih, još dok je bio tamo u Jurišićevoj mogu se samo slatko nasmijati...

znala sam da nisam fulala, namiriše vas čovjek

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi u potpunosti iznijela raspored svoga djeteta, niti ne moraš, no ovako slobodno, ne moram ti vjerovati jer smatram da pretjeruješ ili nisi obraćala pažnju na raspored djeteta na početku školske godine pa si sada shvatila da ima previše svega ...

3. razred
    5 sati hrvatskoga
    4 sata matematike
    3 sata tjelesnoga
    2 sata prirode
    1 sat likovnog
    1 sat glazbenog
    2 sata stranog jezika
    1 sat razrednog odjela

19 sati OBAVEZNE nastave

I da se referiram na tvoju rečenicu o zaštićenoj vrsti s drugog topica: mislim da si danas roditelji previše toga dozvoljavaju ... neću dalje ...
    Ja dobro znam raspored mog djeteta i točno je da je jedan dan u pitanju dodatna, a drugi taj zbor, ali ti si otišla s teme...mene je zanimalo koliko je to sati i dali se konkretno krši zakon, ako moje dijete ima 6 sati ( od toga 5 obaveznih)...nis drugo...
    Posljednje uređivanje od Mondu : 26.10.2011. at 23:43

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    znala sam da nisam fulala, namiriše vas čovjek

...

ironija, jesi li čula kada za to?!?

ako ne vrijeđam i ne dozvoljavam vrijeđanje nekoga zanimanja, u ovom slučaju učiteljica, to ne znači da je to moje zanimanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •