Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

ironija, jesi li čula kada za to?!?

ako ne vrijeđam i ne dozvoljavam vrijeđanje nekoga zanimanja, u ovom slučaju učiteljica, to ne znači da je to moje zanimanje
Ironija, ma jel? Meni uopće nije djelovalo tako...

Daj molim te, citiraj gdje ja to VRIJEĐAM zanimanje učiteljice ? sad stvarno pišeš gluposti, bez argumenata.

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
Izborna nastava je izborna - ne mora se upisati. Mnogi roditelji upisuju djecu na sve izborne predmete koji se nude i onda se čude zbog njihove preopterećenosti. Umjesto da unaprijed sjednu i zbroje sate.

Iz izborne nastave se je moguće ispisati, ali ne tijekom školske godine.
I opet cu ponoviti, da im je na početku šk.godine rekla da je zbor OBAVEZAN, a ne nešto što je htjelo moje dijete, ili nedao bog, da smo mu to suprug ili ja nametnuli.
Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
a šta će im bit ako pjevaju taj jedan sat tjedno?

šta bi to tvoje dijete radilo u tih sat vremena puno pametnije od pjevanja?

nek pjevaju, aj bog da se nečim bave, ionako ih je većina u boravku.

Kao i roditelji koji mašu sa zakonima radi svake sitnice, radi toga što im dijete pjeva u zboru. i onda dolazimo do toga da učitelji dignu ruke, hebeš zbor, glavno da smo mi na miru, odradimo što moramo i mirna bosna.
Je, inače, život se i sastoji od sitnica, i ne mašem zakonom jer dijete pjeva, mašem zato jer pjeva 6. sat nastave u trećem razredu, a mahat ću možda i zbog pjevanja koje se MORA, možda bi neka djeca izabarala drugu aktivnost, a ne zbor.