Beti, to i kažem, PIK Rijeka radi vrhnje za robnu marku Plodinama
Super je, zaista
Beti, to i kažem, PIK Rijeka radi vrhnje za robnu marku Plodinama
Super je, zaista
Kupila sam kestene u Lidlu. Veliki su, lako se gule, skuhala sam, napravila kesten pire i sa onim PIKovim šlagom...Moram sakriti vagu.
Fini su i maruni, ali nažalost ove godine su radi suše manji, pa dobro dođu i ovi, španjolski Lidlovi.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23023.htm
Jel netko prošle godine kupovao ovakve cizme?
Zanimaju me iskustva, jesu nepropusne, kakva je kvaliteta?
ja sam uzela malome prošle godine i nosio ih cijelu zimu.... nama su se pokazale odličnima jer mu je noga bila suha i topla u njima!
te čizme i ljetne sandale iz lidla su za svaku preporuku
ja nisam neki ljubitelj snijega tak da tih 3-4 puta kaj je bio duže na snijegu (duže od hodanja do vrtića i nazad) bile su mu ok... :D
Danas smo imali za ručak knedle od šljiva iz Lidla,zaista su fini a cijena povoljna.
Ivarica ih je krstila "izvanzemaljci na obdukciji" jer joj se nije svidjelo kako su bijeliNama su dobri. Kad se uvaljaju u prezle boja im se drastično popravi.
nije samo boja, ta smjesa uopce nije od krumpira
kao ni ostale stvari u lidlu koje bi trebale biti od krumpira (njoke i sl)
a taman mi neki dan MM rekao da su mu kolege preporučile knedle iz Lidla , idem mu ih sad obijeliti![]()
A! Ja mislio da je iz Dalmacije. Znači to im je opća robna marka pa tko ponudi...
Uzgred, poubijasmo se s onim Lidlovim maronima. Pekao sam ih na otočki s maslinovim uljema one koje nismo uspjeli pojesti sam jutros preradio u kremu i zatukli smo ih sa sladoledom od bourbon vanilije. Krema? Hladne marone (ili kestene) se očisti (ide lako), prelije se s mlijekom tek toliko da ih pokrije i kuha se desetak minuta, potom se pretvori u finu kremu pomoću štapnog blendera.
Ne volim prtljati s kestenima jer nikad kraja, a ovako s ovim ogromnima je čisti gušt.
kestene smo i mi tamanili. Je da nisu slatki kao oni sumski, ali ti sumski su ove godine bili katastrofa - pola sam ih bacila jer su bili truli.
Ovi lidlovi, valjda spanjolski, se stvarno jednostavno gule
Ja kupila cizme, Za curu i dečka, super izgledaju.... Čine mi se kvalitetne..
Jedino nisam uspjela pronaći vel 29 za dečka u onoj boji koju sam htjela pa sam uzela smeđe.... Htjela sam tamno plave s crvenim detaljima, pa ako je netko kupio takve a odgovaraaju slobodno se javi!
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 03.11.2011. at 12:22
ne znam jel tko već napisao, Lidl više ne drži kesten pire![]()
ne znam, tako su mi rekli, pitala sam ...
Imali su prije par tjedana na akciji smrznutu tortu od sira koja je na kraju bila prilično fina. Jel zna tko neki Lidl u Zg koji i inače ima tu toru u ponudi?
Vidjela sam danas u Vukovarskoj, mala odijela djeda mraza za djecu do 80 veličine, ako nekom treba.![]()
kak??? kak ovo može bit podloga za pečenje? ajd me prosvjetlite
na tome razvaljam tijesto i tak stavim u rol??
nebude se razljepilo? podloga mislim?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-D70F8ED6-65455C09/lidl_hr/hs.xsl/index_23143.htm
Bingo!Vjerojatno je napravljeno od istog materijala kao i silikonski kalupi za pecenje pa moze u pecnicu.
U normalnim pećnicama je nemoguće postići temperaturu na kojoj bi se taj silikon degradirao. (dodirivanje grijaće spirale se ne računa)
Posljednje uređivanje od Davor : 07.11.2011. at 13:25
je li netko probao onu kašu od jabuka u staklenki iz Lidla, je li fina i za što se to koristi? kolače?
danas sam to vidjela u Lidlu
Tina,
Ja sam tu kasu dosad kupovala u dm-u..
S time sam punila palacinke, moze kao preljev za pitu od jabuka, ma može za svašta....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 07.11.2011. at 13:29
ok thanx..... sve mi je to špansko selo.....![]()
... a to je u svakom slučaju puno važnije od onoga što piše u sastavu, jer ako ti nešto ne štima uzalud ti sexy sastav
Meni je super fraza "marsovci na obdukciji", primila se kod mojih![]()
Kakvi su proizvodi W5 za čišćenje: točnije vlažne maramice za domaćinstvo, sredstvo za čišćenje WC-a? Imate li iskustva s njihovim praškom Lel? Pere li dobro?
Meni je Lel katastrofa u uporedbi s Arielom i Faksom
ja nemam lovu za ariel i ostale skupe praškove tako da mi je lel čist ok.... ionak na mrlje stavljam jar i sve ode....
pakovanje od 9kg mi traje od akcije do akcije-znači 3 i više mjeseca (a kod nas se puuuuuno mašina mjesečno izvrti)
Posljednje uređivanje od Lucas : 07.11.2011. at 19:39
Lel nisam ni probao nakon Lidlovog tekućeg Formila koji mi je loš. DM-ov tekući deterđent mi je zakon. U zadnje vrijeme ga kombiniram s kristalnom sodom i super je.
Maramice za čišćenje su dobre. A kod njih i nema što biti loše.
W5 za WC ostavlja obojeni trag - uzela sam onaj u zelenoj ambalaži (tekućina je žuta) i unutarnja strana WC daske mi je ostala u žutom tonu.
Vraćam se Sanitaru.
Uh, odgovorila sam Lauri 29...
Meni je taj lel posivio sav bijeli veš, a to sam skužila nakon što sam poslije njega kupila ariel, pa mi je bilo čudno kakav to snježnobijeli veš vadim iz mašine. ariel kupujem na akcijama, nedavno je u bipi bilo jedan kupiš, jedan dobiš![]()
I ja isto. Ariel 8 kg, 110 kn, traje jako dugo a najbolje mi pere. Svašta sam isprobavala ali ništa drugo mi ne valja. Što se Lidla tiče, ja duuugo vremena nisam tamo išla. Ušla sam u njega kad se otvorio kod nas i nije mi se svidio jer sam očekivala nešto drugo. Pa sam se natjerala nakon dugo vremena opet i sad smo stalni kupci tamo. Ali više za tekstil, obuću, alate isl nego za hranu. Tamo sam kupila malome jaknu za 100 kn, prva liga, debela, zimska, topla i lijepa, debelih čarapa s onim protukliznim čudom na stopalima, trenerke, jaknice za stariju djecu, sebi pidžamu, muž uvijek nađe nešto za sebe, od patika, povoljnih a kvalitetnih alata..ma stvarno svašta. Pa u zadnje vrijeme pratim one njihove letke da uhvatim opet štogod povoljno i lijepo jer su stvarno iznenađujuće dobri. Od hrane uvijek kupujem svakojake voćne jogurte, tamo ima velik izbor i sirne namaze. Sredstva za čišćenje nisam nešto proučavala, kupila sam maramice za wc, to mi je onako, uobičajeno..(navikla sam na one iz dm-a). I hranu za psa tamo kupujemo jer je jeftina. Eto
u lidlu kupujemo sve, svu hranu (eventualno povrće ne, ovisno o trenutnoj ponudi), a od nedavno i dosta odjece, tipa trenirke, pidame i za bebu sto ima.
da li tko ima ovaj sokovnik? da li je dobar?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23126.htm
ako se ne varam već je prije bilo u njihovoj ponudi sličnih silikonskih kalupa, ima li netko? zanima me da li se osjeti miris gume kod pečenja?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23142.htm