Ajme divno divnoKoliko god mi je teska moja neizvjesnost i moj neuspjeh toliko se veslim kad cujem dobru vijest cak i kod neznanaca Sve je moguće čuda se dogadajau i dogoditi će se jednom i nama ..samo treba biti strpljiv
Ajme divno divnoKoliko god mi je teska moja neizvjesnost i moj neuspjeh toliko se veslim kad cujem dobru vijest cak i kod neznanaca Sve je moguće čuda se dogadajau i dogoditi će se jednom i nama ..samo treba biti strpljiv
sve sam ti napisala u SMS-u![]()
Baš lijepa vijest bublice! Čestitam!
Nekako sam očekivala da ćeš se jednog dana vratiti na forum kada budeš imala lijepu vijest, no ipak ugodno iznenadi kada ta predivna vijest dođe ovako "bez najave". I to ste već dobrano vas dvije dogurale. Želim ti što ugodniji ostatak trudnoće i najljepši susret s tvojom djevojčicom.
jako, jako, jako si me razveselila! nek se ne ljute druge forumašice, ali nema mi veće sreće od trudnoće "starih" forumašica!
čestitam ti odi hrabro naprijed!
puse i tebi i mrvi!![]()
Ajme, srećo! Prekrasno, predivno!!! I da, čuda se događaju! Cure su već ranije napisale sve, a mi vam još šaljemo puno puno
Dobro da se nisi javila kad ti bude curka već na maturalnoj![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 27.10.2011. at 21:02
Drage moje hvala vam![]()
![]()
!!! Ljubim vas sve
Znam ja da me razumijete šta se nisam prije javila.
Želim vam svima puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka neka šale nikad na odmet!!!!!
~~~~~~~~ KISS!!!
Prekrasna prica
Cestitam od![]()
Draga moja, puno puta sam otvarala ovaj tvoj topic... Sad su sve riječi suvišne. Nemoguće je riječima opisati koliko mi je drago zbog tebe.
Tjednima mi nije izlazila iz glave slika kad si me došla posjetiti u bolnicu prije poroda, i cijelo vrijeme posjeta držala ruku na mom stomaku, a cure su lupkale ko lude... I baš taj mjesec dogodilo se čudo!Tako mislim da su i Emma i Laura malo zaslužne za to!
Sad jedva čekaju svoju malu prijateljicu!
A tebi želim sretno do kraja, i da uskoro vidiš najljepše i najdivnije biće na svijetu - svoje dijete!
Ljubimo vas i grlimo jaaaakooooo!![]()
bublice, pre-predivna priča!!! ja sam zaplakala od sreće! hvala dragom Bogu, doista je sve moguće samo se ne smije gubiti nada!
bublice koja predivna priča. Čestitam i sretno do kraja.
Hvala vam svima od srcagrlim vas jakoooo
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 29.10.2011. at 18:32
24.1.2012. došla je na svijet naša curicau trenutku je preokrenila naglavačke cijeli naš svijet. Neopisiv je osjećaj kada su mi je stavili na prsa koža na kožu odmah nakon rođenja, neprocjenjivo
Stalno je gledam i još ne mogu doć sebi. ... nakon toliko godina čekanja eto je tu!
Prava je sisalica i mama je jako sretna zbog toga.
Nikako ne odustajte! Grlim vas sve![]()
bublica čestitam,zaslužili ste sreću!![]()
bublica čestitam od srca!!!!uživajte!
Bublice čestitam od srca!!!
Čujem da je to jedna prekrasna mala čupava princezica! Ljuuuuubi je![]()
prekrasno, bublice!!!
čestitke mami i tati, a ribici najsrdačnija dobrodošlica!![]()
čestitam Bublice od srca, baš mi je drago! pusa
Čestitam mami i tati, a maloj čupici velika dobrodošlica na ovaj naš svijet!
čestitke mami i tati,a princezi velika dobrodošlica!!!
iskreno mi je drago zbog vas!!
Čestitke obitelji, a maloj čupavici topla dobrodošlica!
Čestitke od sveg srca na obožavanoj princezi!!!Prelijepa priča koja daje vjeru i nadu..
čestitke mami i tati.uživajte.