ježić, Hakya i Luna81 super za uzv, Gosparka čestitke na beti.
Kitty žao mi je, ali sretno u novom pokušaju, što želim i svim čekalicama i curama u postupcima
ježić, Hakya i Luna81 super za uzv, Gosparka čestitke na beti.
Kitty žao mi je, ali sretno u novom pokušaju, što želim i svim čekalicama i curama u postupcima
linalena![]()
evo cure da i ja poslužim jednu jutarnju kavicu, ja sam si uzela espresso a vi se poslužite, ima svega
Nera29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji nalaz, nek nas tvoja beta sve razveseli!
svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za što vam treba a tužnicama veeeeeliki![]()
Kitty hvala na jutarnjoj kavici, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama za sve što im god treba, a jedan velikisvim tužnicama.
zapisala bih se pod čekalice bete za 18.11. nakon strašno bolne punkcije u ponedjeljak, jučer mi vratili dvije četverostanične mrvice!!!![]()
Kitty,hvala za kavicu
Nera~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju veliku betu!
Malo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba!
Hakya, ježić i Luna81 čestitka na malim. Neka i nadalje sve teče uredno i kako treba i da nas sve za 8,5 mjeseci razvesele 3 slatke bebice.
Gosparka čestitka na beti, neka nam za 10 dana i ti ugledaš malo![]()
nera29puno srece u tvome nalazu,zelim ti veliku betu.i svim cekalicama novim i starim zelim veliku betu!!!!!
nera![]()
nera žao mi je...
jel' se to računa kao biokemijska?
Posljednje uređivanje od morskavila : 03.11.2011. at 13:25
Kitty.... sve sam ti vec rekla... ali i tu saljem puno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prosinac
Nera zao mi je...
svim curama sa pozitivnim betama od srca cestitam, a svim ostalima zelim da nam sto prije jave svoje velike brojkice!!!
malena,predivno !!! čestitke i tebi na srčeku![]()
ja betu čekam 17.11
danas su mi vratili jednu osmostaničnu i jednu koja se u morulu počela pretvarati
p.s. moja punkcija je bila bez ikakvih tableta/injekcija i sl... isto u pon i prošla je dobro... jedino me poslije bolilo i zatezalo kao kad mengu imam al to je neofen riješio..
~~~~~~~~~~~~~~ da nam brzo prođe čekanjei ~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
![]()
Ja prijavljujem punkciju u subotu!!!Večeras primam Brevactid i neću više da vidim te hormone!!! I točka!!!
Bluebella, sretno išćekivanje!
Posljednje uređivanje od Snekica : 03.11.2011. at 14:55
malena čestitam na malom
cure neka beta bude pozitivna~~~~~~~~~~
Blubella, sretno!
Nera29,
malena19, čestitam na srčeku!
Snekice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zadnju pikicu.Nek stvarno tu bude točka! Sretno na punkciji!
![]()
Ruzo, setno i neka to bude to! Ja sam imala 4 jako bolne punkcije, a zadnja je bila najstrasnija, bez ikakve anestezije i vise od 25 folikula! Stvarno sam umirala od bola, ali boze kako se sve to zaboravi! Samo neka konacno bude ta lijepa beta i srceko / srceka!
Snekica~~~~za subotu!
nera
Bluebella bravo za dvije mrvice!~~~~~
današnjim tužnicama, mario, ivka13, peugeot206,
malo predahnuti, duboko udahnuti, pa u novu borbu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaša imena na listi trudnica u 2012
a dragoj snekici i bab,~~~~~~~~~~~~~~~da nam osvanete na ovogodišnjoj listi![]()
tuznicama veliki
zao mi je curke
bab i sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bab i Sneki (i ostalim čekalicama punkcija), da im punkcije prođu bezbolno i da nikad više nemaju potrebe to prolaziti (osim za bracu ili seku)!
Svim mamicama koje su prvi put vidjelesvoje dječice (a hdb, ima vas! ), da im trudnoće prođu bezbrižno i da uskoro samo ćirnu na forum kako bi se požalile kako malo vremena imaju!
Novim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplajuće bete i da čim prije ugledaju mala treperava srčeka!
Tužnicama veliki virtualni zagrljaj, da skupe snagu za nove borbe i neka sljedeći put bude dobitni!
Mi dobili 7 js!!! Ne mogu vjerovati! Sad idem u horizontalu!
Cestitam Snekice!!Prava si nesilica!Sad samo nek dobro iztulumare i nek se zdogovore koji idu k mamici!!![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 05.11.2011. at 11:51
Sneki, hoce ti sve oploditi, jesu krenuli s tim?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi tulum u labu!
Snekice super za 7 komada, sretno dalje, za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~