Bravo Snekica...mi smo jake i nema boli koju nećemo pretrpjeti za naše bebice i zato hrabro,najgore je prošlo!!!
I sada držimo palčeve da se sve lijepo oplode i da nam ti budeš sljedeća koja će nam dati nadu za dalje!!!!![]()
Bravo Snekica...mi smo jake i nema boli koju nećemo pretrpjeti za naše bebice i zato hrabro,najgore je prošlo!!!
I sada držimo palčeve da se sve lijepo oplode i da nam ti budeš sljedeća koja će nam dati nadu za dalje!!!!![]()
QUOTE=Nera29;1998153]butterfly kad ti ideš dalje?[/QUOTE]
Evo,ja u pon.imam konzultacije,i dat ću sve od sebe da taj sekundarni bude u ovom mjesecu!
Snekica bravo za js,i to čak 7, sretni i neka se lijepo duplaju![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 05.11.2011. at 17:15
Kopiram:
Moje 3 su stale s rastom, tako da smo bez transfera, ali idemo odmah u krio sa druge 3, samo da dobijem M, znači za 20-ak dana sam opet back on top! Jedna je bila nezrela... Nisam pretužna jer nije došlo do ET pa se bar ne zaletavam da sam trudna
svaka čast na stavu.
Moj prvi " nema transfer " je prošao u potocima suza pred svim liječnicima i biolozima-
Snekice samo pozitivno, drugi put biti će bolje![]()
sneki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka ti još jedan neuspjeh da samo još više hrabrosti i snage da kreneš dalje,nema odustajanja jer i nas čeka sreča![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 07.11.2011. at 22:06
Ma ja sam zadovoljna,dogovorili smo ET u ovom ciklusu,ali sad moram u čet. na uzv- pa ako teren bude onako kako treba,a ja se nadam da hoče onda imamo i odmrzavanje kad dođe vrijeme...sad samo želim da mi dole bude sve ok i da me ne odgode...jučer mi je radio uzv,i bila je jedna mala cista u d.jajniku,pa se nadam da to neće smetati.. uglavnom kao oni preporučuju da nakon stimulacije prođe barem jedan prirodan ciklus,ali ja nemam strpljenja čekati na one moje 3js koje su ostale još mjesec dana,pa ću morat kao nešto potpisti da je na moje inzistiranje sekundarni išao odma iza stimulacije...a ma, ja sam tako odlučila i nadam se da ne griješim,mm se složio samnom...moram pohvalit mog mpo dr.da je stvarno za deset, sve tako lijepo objasni,bez žurbe...ma svaka mu čast!
vidim da ćeš i ti u sekundarni,koliko imaš js?
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 08.11.2011. at 21:44
Znači to i mene čeka? Ujutro ga moram zvati, danas nisam stigla, da se dogovorimo.
i ja bi tako htjela11/2011 neka nam je sekundarni dobitna kombinacija![]()
Da, tako mi je sestra rekla, ali moram zvati doktora da se detaljno dogovorim s njim.
Ipak idemo tek iza Nove godine u sekundarniKaže doc. da ako želim mogu i sad ali da bi on radije pričekao da mi se tijelo malo odmori, bar 1-2 ciklusa. Psihički se ne slažem s njime, ali medicinski - i te kako! Svjesna sam da bi sad to bilo glavom kroz zid, a to ne želim, ipak je to moje tijelo, moj organizam, i namjeravam ga imati još puno godina! Ne da mi se narušavati zdravlje zbog 2 mjeseca.
Cisto razumska odluka Sneki i najvjerovatnije ispravna.Srce ce se malo grciti,ali prestat ce,shvatit ce i ono da je dobra ova tvoja odluka.
Puno srece!
Posljednje uređivanje od Sela : 09.11.2011. at 09:32
Snekicasamo slušaj razum, jer da slušamo srce.... ne moram objašnjavat previše
![]()
Ništa Snekice sad se odmori ionako ti drugi ciklus pada oko blagdana šta ne, pa bolje da budeš izvan bolničkog okruženja
Da, ionako ne bi uspjeli do Božića obaviti oplodnju, pa nema smisla. A šta da radim, šta je - tu je! Iz kože ne mogu, a da mi je super - nije!
Cure moje drage...vidim ja da će nam ova 2012 god.biti za pamćenje koliko će trudnica biti.
Mislim da je to pametna odluka iako nije laka...jer forsiranje nikad nije bilo dobitno!!!
a znam kako je i ja sam odmah htjela na prirodnjak ali poslije stimulacije sam osjećala da mi dosta pao imunitet,stalno me love neke prehlada,viroze,dobila stvari 10 dana prije,trajale 8 dan..strašno. tako da sam i ja ipak pustila do 1 mjeseca,da malo dođem na svoje-istina nije lako jer vrijeme leti..
butterfly,želim ti da završiš ovu godinu s uspjehom
a mi ostale čekamo novu...
Kiki30 hvala draga, i ja si to želim zato sam i tako nestrpljiva. iako znam da su šanse minimalne u sekundarnom ,ali ja nenako polažem veeeliku nadu u uspjeh,malo sam zato ljuta na sebe jer sam u sve postupke ulazila sa rezervom i planom za dalje...a sad plan nemam i bojim se da se ne razočaram...![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 10.11.2011. at 20:45
neka draga samo ti budi optimistična i uspjeh je tu.. kao si napisala neka sekundarni bude dobitni i šanse ima,u zadnje vrijeme ima dosta trudnica iz sek. tako da vjerujem da si ti sljedeća![]()
Ciao koke, mene zanima koliko dugo se čeka na ubacivanje u prvi postupak (Vlašić) ako već imate kompletnu papirologiju? Za AIH i za IVF, još ne znam za što će me naručiti...tnx
Ja bi rekla 2 do 3 mjeseca, sve ti to dosta ovisi ja sam na prve konzultacije išla 30.08 pa duk sam sakupila papire bilo je kraj devetog, pa dok smo ubili beštiju kraj 10 pa se naručila krajem desetog mjeseca za 11 pošto nije bio siguran kad će mo ići, znači ovaj mjesec nam otpada jer su mi prošle stvari a naručena sam 18.11 za konzultacije sa kompletnom papirologijom tak da se nadam da će mo iči u 12 mj nadam se da rade tada, vještica mi dolazi negdje oko šestog, a vidjet će mo još ću na kraju čekati da nova god prođe, uff luda kuća!!
Hm, ja sam već skupila papire i pobila zvijeri pa sam mislila možda to malo ubrza stvar... ali nemam pojam o tome kolika je gužva? Jer džaba meni sve ako su kapaciteti puni do 3. mj. jel' tako![]()
Argente ja sam bila na konzultacijama kraj 10 mj sa svim papirima,u postupak krećem u 1 mjesecu ,ja pitala ako može prije dr.rekao pa kud prije još ste brzo došla na red!sretno možda ti se posreći kao Butterfly ćini mi se da je odmah išla u postupak!
Butterfly nikad se nezna kad i kako će uspijeti..možda gdje se najmanje nadaš bude dobitno a ja ti to od srca želim...lijepo nam ti dokaži da je sekundarni itekako dobitni,a za tobom i Snekica!!!!
Posljednje uređivanje od lucija83 : 11.11.2011. at 15:25
Argente, sve je to individualno kako ti se posreći. Bila sam početkom 10 mj kod V, odmah me ubacio za 11 mj za postuka a u međuvremenu obavim briseve. Nisam ništa gubila.
Hvala na info, dakle, nema nekog pravila nego kako ti padne grahOK, imam susret 22.11., javim vam vijesti!
cure da vas pitam... nakon neuspjelog ivf-a prosli mjesec dobila sam menzis normalno i trajalo par dana i vec dva dana nistai evo sad odjednom opet svježa krv pa sam se malo prepala od kud sad to, jel ikome bilo tako?
meni nije nikad ali nemoj se prepadati vjerojatno nije ništa no ipak ja bi nazvala sestre i pitala šta misle o tome?
Argente i ja sam na konzultacijama 22.11. možda se i vidimo ....oni su od polovice 12 mj na godišnjem tako da ne naručuju tek za 1 mj....jedino ako ideš na aih pa možda bude još u 12 mj....
argente ja sam ti kod dr.Manestra, on je isto super,jako sam zadovoljna...možda on nema toliko pacijentica kao dr.V pa sam zato došla brže na red...
Kiki,Vulkan i sve cure moje dragešaljem vam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zima je stigla,šta ćemo radit kad su većeri tako duge nego se stiskat sa svojim m.
....hm,možda se nešto i zalomi,nikad se nezna...
![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 12.11.2011. at 17:36
Super, hvala !
Vita22, pa vidjet ćemo se vjerojatno, ako sam dobro skužila svih naručuju u isto vrijeme (možemo 21. navečer dogovoriti znak prepoznavanja)
ok argente da svi u 12 h
Hej Snekica, i dalje čekam. 9-ti dan od AIH, osim što cike postaju napete, sve regularno...Jedino ne znam da li su cice napete od Duphastona ili je to moje redovno stanje, cca 7-10 dana pred M.
I, uspjela sam se umiriti, prvih par dana nakon AIH me baš prao neki nemir...
Čitam, ti u akciji nakon N.g.?
Vibram iz petnih žila da su cicke zbog T napete! Mi smo opet u 01/2012, vidjeti ćemo! Znajući kako takvi postupci na kraju završavaju, tješim se da ću ja biti među onih par uspjeha! I svaka je mala nada - nada! Mene cicke još bole za krepati, nesmijem se taknuti, MM ima zabranu prilaska, spavam na boku ili leđima... a nijedan Duphaston ni Utrogestan nisam popila, nijednu js nemam (dokazano!), trudna nisam i koji mi je vrag nemam pojma! Sad mi vi pomognite, zašto mene cice još bole a već je prošlo 10 dana od punkcije i za par dana moram dobiti. Inače mi to dođe nakon transfera, ali sad transfer nije bio?!
![]()
a vjerojatno od štoperice iako bi se trebalo već izlučiti iz organizma, druge ideje nemam
I ja se nadam. Iako, za sad svi simptomi ukazuju na dolazak M za oko 7 dana....cicke napete, jučer navečer osjećala pritisak u doljnjem dijelu trbuha...napravit ću testić za koji dan, imam neke koji ističu 04/2012, šteta da propadnu.
Inače te ne bole cicke prije M.? Možda kombinacija toga i nekih od lijekova?
Ma znaju zaboljeti dva-tri dana prije M ali sad me bole od dana punkcije pa ne kužim više niš! A ma, proći će kad dobijem kroz par dana. Za sad bi mi kao trebalo biti normalno jer moram dobiti, ali da me već toliko rasturaju![]()
Imam jedno pitanje, prijateljica me nešto pitala a ja se ne mogu sjetit....
Zadnji dan terapije (ona prima popodne) prima decapeptyl i gonal , da li tu istu večer ide i štoperica????
Ciao Mravak
Da, zadnji dan popodne idu dec+gonal (kao i po redovnom rasporedu) a u 22:00 ide štoperica. Držim fige tvojoj frendici, a tebi i Veroniki šaljem ogromnu pusu![]()
butterfly101 puno hvala na odgovoru !