Stranica 38 od 203 PrviPrvi ... 2836373839404888138 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Bravo! Netko će dobiti bracu ili seku ili oboje Čestitam!

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    još i ovdje da prijavim,

moja beta danas 16.dnt dvodnevnih embria iznosi 1529,

preksutra opet gore da vidimo jel se pravilno dupla...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Cure hvala vam na podršci, divne ste.Al ja nekako još ne mogu vjerovati da bi to mogla biti istina. Znam da mogu izvaditi betu ranije,ali me strah rezultata.Pričekat ću za to još srijedu onako kako je dr rekla...Mogu pričekati još 2 dana kada sam čekala toliko...Samo da ne dobijem...toga se najviše bojim....Nisam još nikome rekla za testove jer se bojim da ih ne razveselim,pa onda rastužim...Znam blesava sam...al trenutno nisam uračunljiva.
    bas sam happy zbog tebe.. zaista vjerujem da ce sve biti ok...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

kockica, sezen cestitam
    frodo zao mi je

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Frodo žao mi je... Nekako sam se baš nadala da će biti sve ok... I tako je, osmijeh na lice jer imaš jedno divno stvorenje kraj sebe koje te treba, a sigurna sam da će uskoro doći red da vam društvo pravi još jedno...

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    curke moje, evo pogledajte moj novi potpis i znate sve...

ali...život ide dalje,osmijeh na lice i cijeniti ono što imamo

destiny, ma to je to, beta će pokazati, i veseli se svim srcem!!!

želim sretno svima!

bubili

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

to bi ti mogla biti implatacija!!!!!!!!!!!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Malena 19 hvala ti puno... Tako si draga. Još malo pa ćemo sve znati... Sutra će brzo proći, a onda ...trenutak istine Bitno je da one napasti koja me toliko puta rasplakala u ove zadnje 2 godine još uvijek nema...iako stalno mislim da će odnekud To su ti godine navike

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam svim curama na visokim betama

jedno pitanje... jučer sam imala dosta jak pritisak u donjem dijelu trbuha, a danas 4dnt osjetim ko neko sitno bockanje... jel to samo od utrogestana ili bi moglo biti da se mrvice primaju.....
    meni danas isto 4dnt, jučer me patili da nazovem to kao nekakvi blagi menstrualni bolovi i onako općenita neka neugoda u cijeloj zdjelici, a danas pikanje nekakvo tu i tamo u maternici, nekoliko puta sam čak imala i osjećaj kao da mi se nešto nasloni na mjehur, uglavnom ako miirujem i gledam tv ništa ne osjetim, ali čim se malo pomrdam ili ustanem osjetim tako neko pikanje...e pa sad nadam se da je implantacija u pitanju u oba slučaja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj NerdyD prvotno napisa Vidi poruku
    meni danas isto 4dnt, jučer me patili da nazovem to kao nekakvi blagi menstrualni bolovi i onako općenita neka neugoda u cijeloj zdjelici, a danas pikanje nekakvo tu i tamo u maternici, nekoliko puta sam čak imala i osjećaj kao da mi se nešto nasloni na mjehur, uglavnom ako miirujem i gledam tv ništa ne osjetim, ali čim se malo pomrdam ili ustanem osjetim tako neko pikanje...e pa sad nadam se da je implantacija u pitanju u oba slučaja
    Moguće je da je implantacija a i ne mora biti jajnici su još osjetljivi od punkcije pa i oni bole

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala svima na pomoći
    svim novim trudnicama želim

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ista stvar i kod mene
    znam da može biti da je to još od punkcije jajnika al nekako mi je draže misliti da je implantacija

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure hvala na čestitkama!

ja naravno sada u strahu od druge bete

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

kockica:sezen:

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jaoj cure jako sam sretna zbog vas, takve vijesti nas drže da idemo dalje....
    meni danas 5 dnt i osjećam se točno onako kao pred mengu, maternica i jajnici bole na isti način i istim intenzitetom kao i svaki mjesec, tako da polako gubim nadu u happy end, sinoć me počelo boliti kad sam legla i takva me neopisiva depra i tuga obuzela onak odjednom, pa sam bila tužna dok nisam zaspala...danas sam psihički malo bolje. Kako je vama ostalima koje ste u očekivanju bete?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jaoj cure jako sam sretna zbog vas, takve vijesti nas drže da idemo dalje....
    meni danas 5 dnt i osjećam se točno onako kao pred mengu, maternica i jajnici bole na isti način i istim intenzitetom kao i svaki mjesec, tako da polako gubim nadu u happy end, sinoć me počelo boliti kad sam legla i takva me neopisiva depra i tuga obuzela onak odjednom, pa sam bila tužna dok nisam zaspala...danas sam psihički malo bolje. Kako je vama ostalima koje ste u očekivanju bete?
    ne biti tužna
    mene je danas par puta nešto presjeklo dole.... i urin mi je promijenio boju od sinoć, malo sam čitala i to može biti simptom trudnoće i piše da treba više tekućine piti (iako sam cijelo jutro na čajevima i vodi tad da ne znam koliko još da pijem )

trudna sam dok beta ili test ne dokažu drugačije i uživam u tome i malo iskorištavam dragog da me pazi i mazi i što je najsmješnije uopće mi se ne žuri ići vaditi betu.... ići ću ravno na dan kad mi je doktor rekao.

tak da NerdyD uživaj i ne opterećuje se previše... mnoge cure nisu imale nikakve simptome a u potpisu im stoje lijepe bete

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

5dnt??? Hm, miriše mi fino! Možda implantacija??? Sretno!!!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

NerdY draga,iscekivanje do bete je najgore,a onda je iscekivanje hoce li se beta pravilno duplati,pa hoce li srce prokucati,pa onda svaki UZ i to je valjda tako,kad jednom pocnes stalno nesto cekas,ali ce se isplatiti.Ne zamaraj se sa simptomima jer je to sve individualno.Ima ovdje cura koje su imale simptome trudnoce i svi smo navijali i nadali se da ce beta biti pozitivna,pa nismo mogli da vjerujemo kad je bila 0 ili neka glupa decimala.Samo polako,dan po dan i proci ce tih 10 dana brzo.Test mozes uraditi 11dnt ako ti je dugo cekati za betu do 15-og dana i duze.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    5dnt??? Hm, miriše mi fino! Možda implantacija??? Sretno!!!
    nadam se da je .... samo nek se lijepo prime
    a budemo vidjeli na beti kaj je to bilo....

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

krasne ste, malo ste me umirile, danas mi je skroz dobro...al sinoć nije baš bilo, pa da vas priupitam nešto. Uhvatila me takva neopisiva glavobolja da vam ne mogu opisati, takvu glavobolju već dugo nisam imala, legla sam negdje navečer oko pola 9 u nadi da ću zaspati samo da me prestane bolit. Kad sam legla počela sam se preznojavati od boli. Jel smijemo uzimati bilo kakvu tabletu protiv bolova ako me uhvati opet. Inače imam migrene pa znam popiti dva neofena forte legnem i smanji se malo, ali nisam se usudila ništa popiti jučer.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

NerdyD, za glavobolju smiješ popiti Lupocet, Lekadol i slične analgetike (paracetamol).

sretno cure svima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike tete bete!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo i da ovdje javim, moja beta 16 dnt iznosi 431,8.... Jel to normalno? Nekako mi se čini niska...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma beta ti je ok, samo nek se za 2 dana lijepo izdupla, i super! Ne brini! I da, čestitam!!! Bravo!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cestitam i ja i ne brini,sad je najvaznije da se pravilno dupla

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

destiny čestitam, super je beta , i evo malo za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo i da ovdje javim, moja beta 16 dnt iznosi 431,8.... Jel to normalno? Nekako mi se čini niska...

i ja se pridružujem čestitkama i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo za VV!

čestitam! moja se danas poduplala

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala vam cure! Hvala na podršci! Ovo će mi biti najteže čekanje... A stalno nešto čekam...

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Destiny,sezen, čestitam curke i veselim se sa vama!!

(sve si mislim da se preselim na VV...)

bab, kako tvoje mrvičice, jel znaš šta?

uglavnom, sretno svima kojima to treba!
    sanja001, jel kod tebe ima lijepih novosti?

Kockica,malena19, hvala

svima

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kad vidim ove lijepe tete bete koje su se zaredale zadnjih par dana budem sva happy i nestrpljiva da se i ja pridruzim sa nekom lijepom cifrom

Nego.... imama ja i jedno pitanje ovo mi je bio prvi transfer i prvo koristenje utrica, pa me zanima dali je moguce da me od utrica (.)(.) jako bole i da su ko kamen tvrde i za cijeli broj se povecale? Ili se mozda mogu nadati da se i kod mene u pecnici nesto kuha
    Utrogestan sam jedino bila koristila da odgodim mengu prije postupka zbog puta 2x2 dnevno oralno i taj put nisam imala nikakvih slicnih pojava. danas mi je 6dnt

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Nego.... imama ja i jedno pitanje ovo mi je bio prvi transfer i prvo koristenje utrica, pa me zanima dali je moguce da me od utrica (.)(.) jako bole i da su ko kamen tvrde i za cijeli broj se povecale? Ili se mozda mogu nadati da se i kod mene u pecnici nesto kuha
    moguće je, većina cura ima takve simptome od utrića. ali nadam se da ti nisu ti simptomi samo od utrića nego da ćeš nas i ti uskoro razveseliti sa troznamenkastom tetom-betom

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čestitam jeeeeeeeijeijeijei to su tako lijepe vijesti i nek se bete samo duplaju a male mrvice nek rastu
    Meni danas 7 dnt, (.)(.) više ne bole, opustile se malo i nemam nikakvih simptoma, osim učestalih glavobolja, temp mi je i dalje oko 37 stalno i malo sam nervozna, al to je od svog tog čekanja i življenja u neznanju. Nekako sam se pouzdavala u (.)(.) da bi moglo bit nešto, a sad me i one izdaše hahahahah.

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

NerdyD ne brini zbog (.)(.) ja ih isto nisam osjećala sve do par dana pred betu i to nešto malo...

cure moje cijelo jutro čitam po forumu bete i nigdje nisam vidjela slučaj kao moj,naime sada

sam malo zabrinuta premda je doktor zastao kada je vidio betu i rekao da je ok,ali činjenica je

da se nije skroz poduplala...na onom linku za bete vide se okvirne vrijednosti pa ni sama ne znam...

jel imao netko od vas sličnu betu,odnosno duplanje?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sezen, ne brini. Beta bi se trebala poduplati za 72 sata. Kod tebe se je poduplala za 48 sati, koja jedinica gore-dolje, nije bitno.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Nerdy mene su bolile od početka, pa su taman 7dnt prestale i nekako se ispuhale, a od dana kada sam trebala dobiti opet osjećam laganu bol(iako očekivala sam puno jaču prema onome što sam pročitala). I opet nekad mi se čini da uopće ne bole ,pa čak i kad ih dotaknem, a nekad osjećam bol i bez dodira.
    A da ti kažem da sam par dana prije nego sam trebala dobiti osjećala identičnu bol u jajnicima kao da ću svaki tren dobiti, koja je isto tako jedan dan bila prisutna , a drugi dan nisam osjećala ništa. I sad me tu i tamo nešto probode...
    Tako da to je sve jedan ćušpajz sa kojim se nemoj zamarati. Samo opušteno i pozitivne misli(ja se isto trudim). Napravila si sve što je u tvojoj moći, nervoza ti samo može štetiti...

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Sezen, ne brini. Beta bi se trebala poduplati za 72 sata. Kod tebe se je poduplala za 48 sati, koja jedinica gore-dolje, nije bitno.
    hvala ti draga,ja sam poslije to pročitala pa sam se malo umirila,ne znam što mi bi,neka fjaka me uhvatila,

prije nisam bila takva,a sada stalno u nekom strahu,valjda će proć...

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nerdy mene su bolile od početka, pa su taman 7dnt prestale i nekako se ispuhale, a od dana kada sam trebala dobiti opet osjećam laganu bol(iako očekivala sam puno jaču prema onome što sam pročitala). I opet nekad mi se čini da uopće ne bole ,pa čak i kad ih dotaknem, a nekad osjećam bol i bez dodira.
    A da ti kažem da sam par dana prije nego sam trebala dobiti osjećala identičnu bol u jajnicima kao da ću svaki tren dobiti, koja je isto tako jedan dan bila prisutna , a drugi dan nisam osjećala ništa. I sad me tu i tamo nešto probode...
    Tako da to je sve jedan ćušpajz sa kojim se nemoj zamarati. Samo opušteno i pozitivne misli(ja se isto trudim). Napravila si sve što je u tvojoj moći, nervoza ti samo može štetiti...
    ma istina da se trebam opustit i da je kod svakog drugačije, danas mi i mm održao predavanje da ne smijem stvarati negativnu energiju ali onako teško mi se opustit stalno mi se motaju neki scenariji u glavi, al najbolje nekako probati se isključiti od svega pa kako bude. A s obzirom da ipak ne mogu baš čekati betu, napravit ću test u subotu, s obzirom da su blastice vračene kažu da se 9 dnt već može raditi test...pa šta pokaže pokaže...sretno nam svima

lolalita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav cure!

please help zanima me kakva je ovo beta 10.dan 32,6???hvala na pomoći

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nerdy ako ikako možeš pričekaj sa testom do ponedjeljka,9 dan i ne mora pokazati bez obzira što su bile blastice,mislim da je bilo primjera.pokušaj,na kraju krajeva vidjet ćeš tek poslije daj Bože pozitivnog testa da ćeš se morat naučiti čekati,a čekanje raznorazno tek slijedi,sretno

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nerdy probaj moglo bi ti pokazati plus premda je malo rano,zato ako bude rezultat neg. nemoj ga uzimati za gotovu stvar

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sezen, ako je doc rekao da je dobro onda je dobro

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Nerdy meni je isto bio negativan test 8 dnt, a 11 dnt se pojavila blaga crtica... Ne moram ti ni pričati koliko me onaj 8 dnt razočarao... Ali ma što ti mi rekle znam da nećeš izdržati jer ni mi nismo

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ah u ovakvim situacijama smo gore od djece nemoš čekat i gotovo, đurđa ima pravo, jednostavno ćemo morati naučiti nositi se s čekanjem jer i nakon prve pozitivne bete slijedi samo čekanje...

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sezen, beta ti je super! Niš ne brini!
    Nerdy morala bi se možda bar malo opustiti jer izjest će te ovo tvoje nerviranje. Jednom kada uđeš u postupak stalno si u nekom iščekivanju a da ne govorim o tome kad dođe do trudnoće (onda ti je svaki dan iščekivanje...). Draga pojest ćeš se živa. I preporučujem da pričekaš betu. Ako možeš čekati deveti dan možeš i npr. 12 (ja radila betu 12 dan u prošlom postupku - na žalost bila negativna). Ne shvaćam mučenje sa testićima kad nisu 100 posto ziher. Ja probala jednom i nikada više, hvala.
    Sretno svima u iščekivanju!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

svrsena beta
    moja je 15 dan bila 220

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav cure,
    šaljem vam malo pozitivnih vibrica za debele plusiće i visoke bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ajmo cure, sve ćemo prije ili kasnije doći do cilja...
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 10.11.2011. at 20:54

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj lolalita prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!

ovako sve iznad 17 je trudnoća,koji ti ja dan nakon transfera i koliki su bili embriji?

pogledaj potpis od Inesz njena je slična tvojoj.

nadam se da će i tvoja lijepo rasti.

NerdyD avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zanima me je li koja od vas imala kakve iscjetke nakon transfera, sinoć mi se pojavio onako blago žućkasto roskasti iscjedak i traje i danas, nemam nekih bolova, dosad je curkao samo utrogestan, a sad i ovo...a ne znam, bezve mi zvati dr. da pitam, nema toga što se može učiniti prije prve bete. Danas je 8 dnt. Možda mi je samo sluznica blago nadražena od tih utrića.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj lolalita prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!

Nadajuća Znaci trudnoca je samo se treba nastaviti razvijati Pogledaj u potpisu mom kako je meni rasla...zivce sam izgubila ali dok raste ima nade

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cure moje... moja beta 18 dnt 1190.. Mogu samo reći veliko HVALA VV i dr.Pavan Jukić na ovom trenutku sreće nakon 2 godine...

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Zanima me je li koja od vas imala kakve iscjetke nakon transfera, sinoć mi se pojavio onako blago žućkasto roskasti iscjedak i traje i danas, nemam nekih bolova, dosad je curkao samo utrogestan, a sad i ovo...a ne znam, bezve mi zvati dr. da pitam, nema toga što se može učiniti prije prve bete. Danas je 8 dnt. Možda mi je samo sluznica blago nadražena od tih utrića.
    Ja nisam imala iscjetke, ali taj tvoj roskasti bi možda mogao biti od implantacije? Možda su se malo kasnije implantirali...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure moje... moja beta 18 dnt 1190.. Mogu samo reći veliko HVALA VV i dr.Pavan Jukić na ovom trenutku sreće nakon 2 godine...
    bravo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •