Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: ...nekoliko pitanjca..plizz help... :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobronamjerno ili ne, u ovo se ne bih okladila... Ako je uzrok grčeva kandidijaza, vrlo često ni mama nije pošteđena, pa se treba boriti na dva fronta - i kod mame i kod bebe. Ako je candida u crijevima, onda je i u cijelom organizmu. Vjeruj mi, znam, isto iz iskustva... Liječila se više puta od divljačkih napada candide koja mi je preplavila cijeli organizam (čak mi je bila u očima), bila sam mjesecima na dijeti i jedva se uspjela izboriti protiv toga. Kamo sreće da mi je netko to rekao dok sam imala malo dijete - uzrok njegovih grčeva vrlo vjerojatno je bila MOJA candida. Kako god bilo, probiotici su dobri za organizam, pogotovo kod dojilja.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobronamjerno ili ne, u ovo se ne bih okladila... Ako je uzrok grčeva kandidijaza, vrlo često ni mama nije pošteđena, pa se treba boriti na dva fronta - i kod mame i kod bebe. Ako je candida u crijevima, onda je i u cijelom organizmu. Vjeruj mi, znam, isto iz iskustva... Liječila se više puta od divljačkih napada candide koja mi je preplavila cijeli organizam (čak mi je bila u očima), bila sam mjesecima na dijeti i jedva se uspjela izboriti protiv toga. Kamo sreće da mi je netko to rekao dok sam imala malo dijete - uzrok njegovih grčeva vrlo vjerojatno je bila MOJA candida. Kako god bilo, probiotici su dobri za organizam, pogotovo kod dojilja.
    Ako i mama ima problem, savet je svakako na mestu, ali ako nema to sto ona uzima probiotik ne moze pomoci.
    Ne znam postoji li neki test da se utvrdi da je kandida... Ja sam kad je moj mali bio mala beba jedno vreme sumnjala pa je proslo samo od sebe.
    Bio Gaia kapi su odlicne

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Bio Gaia kapi su odlicne
    zar samo mojoj bebi nepomazu te Bio Gaia????????

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ...ribica prvotno napisa Vidi poruku
    zar samo mojoj bebi nepomazu te Bio Gaia????????
    To su probiotik kapi i nemoj ocekivati da je to carobni stapic koji djeluje od prve, treba ih davati nekoliko dana za redom po pet kapi, kako je propisano, pa pricekati da se stabilizira crijevna flora. Za to je potrebno neko vrijeme.

S druge strane, svaki pripravak je nekome odlican, a nekome ne djeluje. Nadam se da ga uskoro neces ni trebati. One druge metode s masiranjem trbuscica su isto ok. Trebas imati u vidu da se malena oporavlja od rota virusa, a njezin imunitet nije isti kao i imunitet odrasle osobe...

Mom sinu za kolike nije bas nista pomagalo do iza 6 mjeseci, kad je krenula dohrana. Da sam imala sadasnju pamet i informacije, testirala bih ga na toleranciju laktoze (ne podnosi nefermentirane mlijecne proizvode ni dan danas). Cure su napisale da pitas pedijatra da li navedena formula najbolje odgovara tvom djetetu, pa vidi. Nemoj na svoju ruku mijenjati (nemam iskustva s tim, ali kazu da je to djetetu stres). Drzim fige da sve bude u redu cim prije.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.11.2011. at 09:45

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To su probiotik kapi i nemoj ocekivati da je to carobni stapic koji djeluje od prve, treba ih davati nekoliko dana za redom po pet kapi, kako je propisano, pa pricekati da se stabilizira crijevna flora. Za to je potrebno neko vrijeme.

S druge strane, svaki pripravak je nekome odlican, a nekome ne djeluje. Nadam se da ga uskoro neces ni trebati. One druge metode s masiranjem trbuscica su isto ok. Trebas imati u vidu da se malena oporavlja od rota virusa, a njezin imunitet nije isti kao i imunitet odrasle osobe...

Mom sinu za kolike nije bas nista pomagalo do iza 6 mjeseci, kad je krenula dohrana. Da sam imala sadasnju pamet i informacije, testirala bih ga na toleranciju laktoze (ne podnosi nefermentirane mlijecne proizvode ni dan danas). Cure su napisale da pitas pedijatra da li navedena formula najbolje odgovara tvom djetetu, pa vidi. Nemoj na svoju ruku mijenjati (nemam iskustva s tim, ali kazu da je to djetetu stres). Drzim fige da sve bude u redu cim prije.
    znam da treba pricekati da krene djeovati jedno vrijeme..... ako sam nesto i koristila od tih kapi a da je bar malo pomagalo onda su to ..esp..san kapi-- napisala sam ovak jer neznam dal smiijem pisati puno ime proizvoda..... (kupuju se samo u susjednoj nam drzavi...ali i to je kratko trajalo.... a za promjenu formule sam se iskljucivo sa pedicom konzultirala.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •