Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
dobrodošla
evo moje djetešce je na adaptiranom od prvog dana, i imali smo potpuno iste probleme, no nama je doktorica dala Sab simplex (makar se za to raspitaj, jel Peterlin je napisala da to treba sa oprezom davati, sada ima 21mj i dajem joj BioGaia kapi)i kapali smo 5 kapi u svako hranjenje, no međutim mi smo imali problema i sa zatvorom.. ćaj joj nisam davala, nego samo vodu. van smo izlazile isključivo u marami i bilo joj je super, makar je bilo i hladno, bar na 15 min. a sa tv se nisam opterečivala, nije često bio upaljen, više smo radio slušale ali kada bi i gledala nešto nisam joj branila. na trbuščiću nije voljela biti, ali sam je ja stavljala, po par minuta. velika od nas!!
hvala na dobrososlici..... kao sto sam vec navela negdje u postu nisu nam pomogle ni kapi ,ni sirupi.... ni biogaja..... ja izgleda moram cekat samo da prode..... nemam maramu..imam klokanicu,al neznam kad ju mogu poceti koristiti? ...i unatoc tome sto nevoli na stomacic stavlajm ju..... smatram da je potrebno radi sto boljeg razvoja....al se ona toliko raspistolji da to traje cirka nekih 20 sekundi...hehe :D