Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nikolina super si ti odreagirala, jesi ti znaci isla i petak i sub i nedjelju, moj 1uzv je bio danas i 7dc imam 2 folikula od 13mm, a s mojim AMH i neočekujem nešto puno, ali možda se još nešto izrodi do srijede.

jasna kako si ti danas prošla??

nije mi sad jasno, netko je rekao da treba platit na dan transfera , a ne na dan punkcije, a što ako npr nebude transfera , a mi račun riješili, nekužim

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj renna prvotno napisa Vidi poruku
    nikolina super si ti odreagirala, jesi ti znaci isla i petak i sub i nedjelju, moj 1uzv je bio danas i 7dc imam 2 folikula od 13mm, a s mojim AMH i neočekujem nešto puno, ali možda se još nešto izrodi do srijede.

jasna kako si ti danas prošla??

nije mi sad jasno, netko je rekao da treba platit na dan transfera , a ne na dan punkcije, a što ako npr nebude transfera , a mi račun riješili, nekužim
    Renna, evo odgovora:
    Što se tiče reakcije, vidim da je tebi u pon. bio 7dc, a meni je u pon. bio 10. dan, pa vjerojatno i to utječe.
    Ja sam išla u petak u 15:15 i u nedjelju u 8:00. Znači od početka stimulacije, uključujući i dan stimulacije imala sam 3 UZV.
    Što se tiče broja folikula, mislim da se ne trebaš zabrinjavati, koliko ja kužim cijelu priču, jer: a) Ina je u opisu postupka napisala da bilježe velike folikule, pa možda tako rade i na 2. UZV pregledu, b) važno je koje će biti kvalitete i kako će se oploditi; kako je jedna forumašica napisala - dovoljna je jedna , a ja bih dodala, ali vrijedna
    Spominješ AMH. Na kojoj je razini? Sumnjam da ti je lošiji od mene, kad sam već u pooooooodmakloj dobnoj skupini za trudnoću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •