Mi smo imali nakon operacije u ZG problema sa svakim mokrenjem (od prvog dana). Ujutro bih se budila pola sata prije sina i dok je još spavao davala mu da popije sirup protiv bolova. On je imao neku rutinu jutarnjeg mokrenja pa mi je zato bilo lakše znati kad mu dati sirup i onda bi napunili kadu sa toplom vodom i on bi se namakao i igrao i polagano mokrio u kadu. I preko dana se znao namakati jer mu je tad mokrenje bilo kudikamo lakše, tako da vjerujem da je kod vas problem baš u toj 'dužoj' stanci od mokrenja pa ga ujutro peće dok ne počne mokriti.
Nama je doktor sam rekao da ga namačemo u kadi pa će mu mokrenje biti lakše.
Željkica1, da, vi ste mogli imati komplikacije i besplatno al nemojte zaboraviti koliko su se naša djeca sa komplikacijama napatila i koliko su danas istraumatizirana zbog tih 'besplatnih' komplikacija

Niste vi doživjeli da vam dijete otrgnu iz ruku i tako vrišteće odvedu na operaciju, tamo mu govore svašta da bi ga umirile i natjerale da popije onaj sirupić za omamljivanje, da 10 dana bude zavezano, da plače u nesnosnim bolovima (a sestre kažu da je to normalno), da sestre ne znaju da kateter iz piše treba zalijepiti za nogu da on ne visi i da ga ne potežete svaki put kad pomičete dijete (dok ih nije 'oprala' nakon 7 dana gl. sestra), da dobije ranu na guzi od ležanja (nema okretanja), da mora u ležećem položaju vršiti veliku nuždu (prva je bila nakon 5dana u grčevima i bolovima), da mu sestre ne znaju izvaditi kateter.....sve to sigurno niste prošli u BG!
Dok nismo doživjeli iskustvo u BG mislili smo da je ovo iz ZG moralo tako biti......Ne kažem da su svi u HR doživjeli što i mi al ako smo mi to doživjeli mogućnost da je ili da će još netko to doživjeti nažalost postoji!
Javite se doktoru Đinoviću (što vas osim telefona košta) recite mu što se dogodilo, neka vam objasni i kaže što dalje. To ste platili i glupo je da to ne iskoristite....ne morate nužno ići na kontrolu tamo....pošaljite sliku gdje se vidi problem.....tražite ga objašnjenje.......imate pravo na to. Nemojte zaboraviti da ste iz nekog razloga na početku odustali od naših stručnjaka i otišli dr.Đinoviću. Komplikacije su svugdje moguće al i one se razlikuju jedna od druge kao i cjelokupni pristup problemu.
U svakom slučaju sretno kuda god dalje krenuli