e pa vidiš, ja možda ne izgledam kao bakica, al me kičma onako bogovski koči. i ne, nije mi neugodno. može red biti do škrinje s mesom što se mene tiče. moju kičmu nosim ja, ona boli MENE.
osim toga, lidl bi mogao manje štedjeti na osoblju, jer uvijek ima praznih blagajni - samo nema onih koji bi bili u isto vrijeme na tri mjesta.
to sam mogla razumjeti dok su im cijene bile niže od ostalih. sad više ne. cijene su digli, osoblje smanjili. tamo gdje ostavljam svoje novce, imam pravo na pristojan tretman, ne na normu.
ok, mi sad svi pricamo o lidlu jer je neko vrijeme stvarno bio najjeftiniji. ima li neki dučan istog tipa (za hranu) koji mu ozbiljno konkurira cijenama i kvalitetom? ja sam uvijek u potrazi za jeftinijim, a u lidlu sad kupujem vec 2 godine i nisam trazila bolje, ali u 2 godine se nesto mozda i promijenilo na trzištu?
Mene i dalje smetaju te kratke blagajne i presing kao što Cubana napisa. Nije stvar pakovanja odmah u vrećice pošto to nikada ne radim, nego je stvar u tome da više ni kupovinu ne mogu obaviti bez doze stresa, užas živi !
ja sam bas danas bila u Kauflandu i stvarno ima povoljnih stvari. iznenadila sam se jer inače baš tamo ne kupujem ali je ok
Prirodno, isti im je gazda. Nemam Kaufland u blizini pa rijetko zađem, ali imam pozitivna iskustva.
Nažalost svi Kauflandi su mi van ruke![]()
ja sam ušla u kaufland u karlovcu - i više tamo neću. cijene artikala koje redovno kupujem su bile više od onih na koje sam inače navikla.
evo jednog jefinog- getro. bas bila i super su neke cijene
evo danas sam kupila one tablete za perilicu u lidlu snižene 50%, je li netko koristio? jesu li ok?
I ja. I to samo pola tablete.
Sad sam kupila prašak od DMa, da ne moram lomiti tabletu.
ja sam bila nekoliko puta u getrou, nikad nisam bila zadovoljna, cijene su im kao konzumove, čak i na lecima koje povremeno dobijem u ruke, čini mi se jako skup...
Jedino ako su pojeftinili :D
i mi smo se navukli na knedle sa šljivama
stvarno su odlične....
i onaj njihov sladoled na štapiću koji izgleda kao kong sa bademima...... đizus....![]()
da, svi si dobri..... čak i oni jeftini mali za klince ....tipa snjeguljice....
i oni u posudicama..... (hvala nekome tko je tu ljetos spomenuo njihov sladoled s orasima...divota....)
i sad vidim da sam gore glupost napisala..... nije kOng nego KING![]()
Bomboni u limenoj kutijici od 200 grama, posebno oni ACE - MM i ja ih obožavamo![]()
obožavam njihove sladolede, a orah mi je najbolji-sva sreća pa ga moji ne vole, sve ostane mami
![]()
kad već pričate o drugim dućana...sad kad todorić kupi merkator, sve će biti konzum i merkator i getro
ne znam da li ste spominjali lidlov voćni jogurt-springfresh
meni apsolutno najbolji voćni jogurt koji sam probala, a probala sam ih dosta
ima ga u četiri okusa, a i cijena je super (7,5 dl=9,99 kn (kad je na akciji bude 6,99 kn, za usporedbu bioktiv, ab kultura ili sensia 3 dl koštaju oko 8,5 kn)
i sladoledi su super, naročito onaj okusom kao KING (ljetos je bio na akciji 8 komada=13 kuna), a jedan oriđiđi KING toliko košta.
Sladoled od oraha iz Lidla je nešto pre pre fino, mljac!
Ja moram priznati da mi je Lidl i dalje dućan za slatkiše, grickalice i gluposti. U tome su nenadmašni.
Čokolade su im mrak, ona za kuhanje je odlična, crne su super, pa ima jedna od 200 grama (a cijena oko 10 kuna) koja mi je prefina. Onda keksi, oni sa komadićima čokolade, pa "švicarski", pa čajni kolutići, medenjaci. Pa grickalice, štapići sa sezamom. Super su im i peciva. A tek gluposti - evo jučer je MM kupio za Leu adventski kalendar. Sve u svemu, što se dalje držim od Lidla, to bolje za mene.
I ja imam takav dojam.
Mislim da znam i zašto. Budući da sve poskupljuje jako brzo a Kaufland u Klcu je na jako frekventnom mjestu, oni najbrže prazne zalihe i nabavljaju novu robu po novoj cijeni. To sam vidjela na omekšivaču Ornel - čim poskupi u Kauflandu, za dva ili tri tjedna evo ti povećane cijene i drugdje.
Meni su najbolje od svih na tržištu. Calgonit i moja suđerica se jednostavno ne vole. Dok sam ga korisila nalazila sam komadiće nerastopljene tablete zalijepljene za tanjure. Pa sam redovito suđe prala i po drugi puta - bez tablete. Ipak je to jaka kemikalija...
Lidlov W5 mi to nikada nije napravio. Super su mi. I nikada mi čaše nisu mutne.
jedva sam ugrabila dječje buce.u 5 do 8 hrpa ljudi nad košarom se grabi za ''svoj'' broj
meni je i dalje lidl br.1, s tim da većinu stvari kupim u brežicama
tablete za suđericu-zakon!-i to pola tablete
kakve su cijene u Brežicama i koji dućan?
tablete za perilicu suđa su ser pokazale odličnima, iako mi stavimo cijelu tabletu, trebali bi probat s pola
šogor mi je slovenac i tvrdi da je lidl tamo jeftiniji,a sada si mi to potvrdila...morat ćemo u Brežice![]()
prosli petak sam bila u brezicama u lidlu pa cu vam napisati par cijena
tuna u vodi ona NIXON ili tako nesto-0,59 e ili 4,43 kn mislim da je tu preko 10 kn
čips paprika-0,41 e ili 3,07 kn- kod nas 5 kn
masline sa paprikom 1,45 ili 11,18 kn neznam koliko su tu
crne masline one ogromne-1,99 e ili 15 kn mislim da su tu 19,99
kocke za juhu neke njihove govede 0,48 e ili 3,6 kn tu su preko 6
onaj sok za djecu 5 komada 0,75 ili 5,5 kn znam da je tu vise mozda cak 10 kn
paradajz u ulju (sušeni) mislim da toga tu ni nema 1,39 e ili 10,50 kn
veliki parmezan 1,70 e ili 12,75 kn
vrhnje za kuhanje pilos ( tu ga nema 0,2) 0,47 ili 3,52 kn
dosta sam toga kupila u hoferu.cini mi se da su tamo cijene jos nize.
planiram ici ponovno pa si uzeti malo vise vremena.onda dam jos precizniji izvjestaj ako koga zanima
porez na hranu je u Sloveniji 9% - ja nekako mislim da je zato takva razika u cijenama
A koliko se može kupiti i šta, jel mogu npr. salame?
Posljednje uređivanje od Cathy : 21.11.2011. at 18:59
Da li je netko kupovao u Lidlu dječje vreće za spavanje?Vidim da će biti sad u četvtak na akciji, pa me zanima veličina. Piše u katalogu da je najveća veličina 110 cm, a ne znam da li je tolika dužina vreće ili je to za dijete visine 110 cm? Znate li kakav je materijal, jesu li tople? Moja zvjerka nemirno spava i stalno je otrivena, pa nam je jedini spas nabaviti vreću, a htjela bih da nam potraje barem 2-3 zime.
Lidlove vreće za spavanje su mekane i tople,
meni jedino smeta što kopčaju naopačke, ali se navikneš.
Veličina ti označava dužinu vreće, dakle, za dijete visine 110 cm, vreća 110 ti je premala.
Inače, zvuči mi preoptimistično da će ti jedna vreća biti dovoljna za tri zime,
nama idu dvije po sezoni, jedna u pranju, druga u upotrebi.
Ja sam kupovala vreće u lidlu i bile su odlične.
Mene zanimaju električne deke koje su u ponudi od idućeg ponedjeljka. Jeste li već kupovale? Iskustva. Zmogrozna sam, pa bi si priuštila jednu, prvu u životu.
zašto?
kao što je netko i napisao naš pdv je 23%, njihov porez na hranu 8,5%, a to je velika razlika.
evo da i ja napišem par cijena iz lidla slovenija (računam 7,5 kn -euro)
trajno mlijeko 3,5 mm (ono plavo) - 4,70 kn
vrhnje za kuhanje (ono novo crveno) - 3,50 kn
cedevita - 9,90
maslac - 9,60
pureća prsa 1 kg - 50,00
mozzarella - 4,80
milka - 5,90
keksi (ala napolitanke one crvene) - 4,40
jaja (ona bolja/veća) - 8,90
sir trapist 700 g - 23,55
ona čokolada (kava/bijela) - 200 g - 9,60
itd.
to su sve redovne cijene, bez akcija. sad kad sam zadnji puta bila, 2 l pepsija je bilo 6,30 kn (na akciji)
s time da ja kupim i stvari tipa vreće za smeće, alu folije i tak neke stvari i na iznos od 131 euro, dobim merver 7,00 eura, odnosno 50-ak kuna.
svaki mjesec odem tamo i obavim veći šoping.tu dokupujem stvari koji nemogu dugo stajati.uglavnom ja zadovoljna.
Sutra idemo po gume i u Lid![]()
a koliko se stvari moze prenjeti? kak na to gledaju? mislim- pun gepek špeceraja. vec sam rekla mm da idemo u brežice![]()
znaci idemo mm i ja, kupimo za 2000,00kn, merver pokrije benzin i jos ustedimo masno? da,da, treba u brezice jednom mjesecno
vidim da su nedavno bile u ponudi ženske tajice - čarape bez stopala, nažalost zakasnila sam
da li je netko vidio ovih dana da ih još ima u nekom Lidlu?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23038.htm
U Ri ih je bilo ovaj tjedan. Nazovi Lidl na besplatni telefon i oni će ti poslati u Lidl po tvojoj želji ako ih imaju.