Tally cestitke!!!![]()
Tally čestitam od srca
Kako je porod prošao? Gdje si rodila, u Splitu ili?
čestitke tally
mene teko razvesele ovakve vijesti,jer jedva čekam svoj susret života![]()
Tally, cestitke tebi i TM, a mrvici topla dobrodoslica!!!
Posljednje uređivanje od frka : 25.11.2011. at 16:59
Tally čestitke od![]()
Evo i mojoj muci došao kraj. Stigao nalaz AC, sve je ok. Cijeli dan sam u transu![]()
mi danas sa uzv srce kuca,beba raste,kaza dr. da je sve uredu...idemo dalje!
Evo da se i ja javim. Rodila sam u subotu odmah nakon ponoci kcer i sina carskim rezom. Sutra idemo kuci pa se javim od kuce. Pusa.
mi smo došli sa kontrole i napredujemo suuuuuper,sve je u redu i samo mi je to i bitno![]()
Tally i TOMISLAVA cestitam odUzivajte u vasim malim srecicama
![]()
TOMISLAVA čestitam!! (pratim te ja na drugom forumu)
al jedva čekam da čujem kako je bilo u ri bolnici!!
Posljednje uređivanje od nina70 : 25.11.2011. at 19:25
tally i tomislava čestitam!!!!uživajte s svojim anđelima!
kockice, jesam ti rekla da je to pitanje dan-dva da vidiš! sad se opusti i uživaj!
bravo i za đurđu!![]()
cestitke za nove bebice Tomislava i Tally
da sad napokon stvarno mogu uzivati u trudnoci.koji neopisiv osjecaj cuti malo srceko.
Tally, Tomislava!
Čestitke, čestitke! Uživajte u svakom trenutku...![]()
kockice, nina, djurdja cestitam i veselim se sa vama! Tomislava jos jednom cestitam (vec sam procitala lijepe vijesti na topicu za blizanceke) Kako je danas divan dan pun lijepih vijesti!
baš puno lipih vijesti i baš se veselim tome
Tomislava od srca čestitam![]()
I ja svima od srca čestitam.
Nina70, bravo, bravo, bravo!!!
I javljam - 20. tjedan - anomaly scan kod dr. Kosa i pregled kod dr. Malčića - sve uredno, nalazi odlični!
I idemo dalje - do travnja!
Tomislava cestitam na 2 srecice![]()
Ostale curke super za lijepe vijesti s pregleda, neka bude skolski do kraja![]()
Tally i Tomislava cestitke.
Novim mamicama - Pretorija, Tally i Tomislava - i njihovim bebicama sve najbolje!!!![]()
čitam ovdje,jako lijepih vijesti ima, čestitam svima od srca
nadam se da ću vam se s vremenom na duže pridružit, ali sad bi vas molila za info...
ima li itko ovdje da se vodi na sd u ann. za visokorizicne trudnoće, da mi kaže koji doktori rade u ambulanti.
Ja pratim trudnoću kod dr. Matijevića u toj ambulanti, no znam da je tamo i dr. Hafner. Jako sam zadovoljna svojim docom, a cure puno hvale i dr. H., tako da ne možeš pogriješiti. Puno sreće.
Svim mojim trbušastim curkama čestitke na lijepim rezultatima s razno raznih pretraga i pregleda, a svim novima velika dobrodošlica još jednom!
Naš pregled je u četvrtak, taman ćemo biti 30tt, ne mogu dočekati da vidim pikulicu i čujem koliko je narasla, kako je okrenuta (samo nek je i dalje na glavicu!) i kako sve napreduje. Zadnja 2 tjedna sam smršavila,tako da sam sada na +2,5kg od početka trudnoće. Samo se nadam da malena raste kako treba.
Posljednje uređivanje od ValaMala : 26.11.2011. at 15:09
cure drage pozdrav svima.
Prvo da cestitam ponosnim friskim mamicama, uzivajte sa vasim mirisljavim smotuljcima.
Ja vam se necu jos pridruziti na ovoj temi jer je puuunooo prerano za to, ali buduci da je tu ipak najveci broj trudnica na jednom mjestu budem pitala ovdje.
Dajte mi recite kad ste vi pocele osjecati prve mucnine? Ja zbilja ne znam jel ja to umisljam ili ne, ali meni je vec par dana muka. Ne povracam, samo mi se zeludac dize. Danas smo mm i ja bili u sopingu po speceraj i kad smo dosli na dio sa povrcem, mesom i hranom za kucne ljubimce ja sam mislila da cu krepat. Tolko mi je sve smrdilo da sam se morala maknut od tamo.
E sad, dal je moguce da je meni vec zlo??? Mislim tako rano??
Sorry ako zvucim blesavo ali znam samo par cura kojima je bilo zlo i prije nego su saznale da su trudne. Vecina prica o 5-6 tjednu ili kasnije. Ja bas i nisam sigurna kak se to racuna ali meni je danas 14 dnt i nekako mi se to cini rano?
Jesam fakat luda ili sta???
Fala na odgovorima i sretno svima do kraja trudnoce.
Bab - meni je bilo zlo prije vađenja bete, a vadila sam je 11dpt. Na prvom uzv-u već nisam skoro ništa stavljela u usta - sve mi se gadilo. I tako je bilo do cca 15-og tt
Bab, ljubavi moja, evo te među nama! Dobro došla, najsretnija sam na svijetu što sam te dočekala još trbušasta!
Za mene znaš, ja sam neka luda kuća, nisam imala mučnine ni povraćanja do 12tt, kada svima obično prestaju, a onda su meni počele. Hvala bogu, trajalo je kratko, svega par tjedana i nekoliko baš povraćanja.
Kod svakog to ide nekako drugačije. Znam dosta cura koje su imale mučnine bez povraćanja, ali i neke koje su povraćale sirote cijelo vrijeme do poroda (užas jedan).
Vala pa zar je vec 30ttJa sam 26tt i nekako mi se to cini kao ''onako'',valjda zato sto guram trudnocu od pocetka onako ''dan po dan'' pa i zaboravim u kojoj sam ja nedjelji
Kad cujem da je neko 30tt i vise odmah pomislim,hej pa jos malo i ona ce se poroditi
a i ja cu uskoro biti 30tt(izgleda da jos nisam svjesna sta mi se dogadja iako beba luduje po stomaku i stomak raste
)
Joj draga, meni sve to užasno sporo prolazi!No, hvala bogu, nemam baš nikakvih problema, ni s naticanjem, ni hemeroidima, sve je za sada super, pa uživam. Jedino me jednu večer valjda malecka drmnula po želucu ili ga je nogicom zgnečila, tko zna, i tako je trajalo do sljedećeg dana popodne. Imala sm osjećaj da mi je netko uklještio želudac na roštilj i stišće!
![]()
Bab ja sam betu radila 13dnt i tu noć poćela povraćati i to svakih 20 min! Nakon par dana završila u bolnici izdehidrirana i totalno izmučena...Bila nekoliko dana na infuziji. Tako da je moguće.
Bab, i meni je bilo muka, ali bez povracanja od 10., 11.dpt...
Tomislava i Tally, cestitke na bebicama!!!
nina, bravo za nalaze!!!
bab i meni je pocela muka i zgaravica jako rano, a nepodnosenje nekih mirisa jos uvijek traje...
Ja, hvala Bogu, nisam ni jednom imala mučninu ... kad bolje promislim da me upravo sada ne lupa kako me lupa i da nemam drob koliki imam ... ne bih ni znala da sam trudna![]()
Hvala cure. No, već ja nalazim nove razloge za brigu....danas sam umislila da ne čujem bebu, ali spavač se tek sad probudio
Maslina i tebiza uzv.
Vala, zar si se udebljala samo 2.5 kg? Ja sam jedno 3 kg a tek sam na pola trudnoće. Dali je moguće do kraja natuć još 10ak kg? Svi govore da pred kraj apetitu nema kraja.
Što se tiče mučnina ni ja ih nisam imala, ali mi ništa posebno ne miriše niti favoriziram neko jelo (osim voća).
Nina mislim da nije stvar u apetitu vec ne znam ali krenu kilice goreja sam do sada dobila 9 kg s tim da sam pretprosli pregled prije 3 tjedna, od pregeda prije toga dobila 3 kg sto me zacudilo jer sam jela jednako. Opet s druge strane u ova tri tjedna nisam dobila nista
a i sve je to individualno
Hvala vam curke! Čestitke Pretoriji i Tomislavi!!!
Porod je bio "brz i žestok". U 11 dobila drip (prenjela sam 8 dana) i u 13:55 izašla mala lutkica! Rodila sam u Splitu i samo lijepe rijeći imam vezano za doktore i babice!! Toplo preporučamČuvajte se i pazite, vidim da ima puno lijepih vijesti, neka tako i nastavi, da sve sretno i uz samo slatke muke stignete do svojeg najljepšeg dana u životu!
Posljednje uređivanje od tally : 27.11.2011. at 11:24
Tally hvala ti od srca na tim riječima... mene već laganini panika pere.
Nadam se da ću imati isto iskustvo s osobljem rodilišta te porodom kao i ti![]()
Posljednje uređivanje od nea0902 : 27.11.2011. at 12:48
Ne znam za dobivanje apetita, moj je cini se netragom nestao. Jedem naravo, zbog beboline i zdravlja, no ne gustam ni u cemu, jednostavno mi nista ne pase, sve mi je bez okusa. Mozda ima nesto u tom pritisku na zeludac, bas sam to osjetila prije kakvih tjedan dana dosta jako. A sto se tice trbuscica, on se vidi samo ako me se gleda s boka, od naprijed i od nazad nista, jos imam i struk.
Opseg trbuha mi je 92, a kada sam tek zatrudnila, u bolnici zbog hs mi je bio 95, veci nego sad!
Išla i ja svoj sada izmjeriti ... drugi put u trudnoći i 91 cm je![]()