Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sa sličnom dijagnozom moj sin je završio na operaciji mandula. Streptokoka smo se riješili (streptolizinski titar je bio tak visok da su doktori odustali od planiranog endoskopskog pregleda nosa). Nakon operacije mandula riješili smo se hrkanja i ventolina, ali promuklost je ostala sve dok sa Flixotida nismo prešli na Tafen. Još dobiva Nasonex spray jer mu je Tafen Nasal izazivao česta krvarenja nosa. I sad zna dobiti napade promuklosti ako galami u školi - jako su mu osjetljive glasnice, pa mora paziti, ali često se zaboravi. Imamo doma i Claritine sirup (po novom dobili Aerius, ali nismo još probali) iako je zadnje vrijeme ok pa ne treba.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sa sličnom dijagnozom moj sin je završio na operaciji mandula. Streptokoka smo se riješili (streptolizinski titar je bio tak visok da su doktori odustali od planiranog endoskopskog pregleda nosa). Nakon operacije mandula riješili smo se hrkanja i ventolina, ali promuklost je ostala sve dok sa Flixotida nismo prešli na Tafen. Još dobiva Nasonex spray jer mu je Tafen Nasal izazivao česta krvarenja nosa. I sad zna dobiti napade promuklosti ako galami u školi - jako su mu osjetljive glasnice, pa mora paziti, ali često se zaboravi. Imamo doma i Claritine sirup (po novom dobili Aerius, ali nismo još probali) iako je zadnje vrijeme ok pa ne treba.
    Nama titar nije visok, detaljno je reumatološko-imunološki obrađivana na Srebrenjaku di se sad preselila ex Rebro reumatologija, jer je u 10.-me imala epizodu bolnosti desne noge, ograničenje pokreta i šepanja. Svi nalazi su ispali OK, dg. je ostala reaktivna artropatija, moguće i od strepa, ali ko to može znati ziher.

Koje mandule ste vadili i di? Srednju? Sve tri?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •