Stranica 37 od 66 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Charlie, ja sam se isto pitala, odradila imunologiju, nešto i našla, nešto terapije i dobila i na kraju se vraćam na dobru stanicu... iako koristim i terapiju, stila nek' se nađe, više vjerujem u farmaceutski placebo za koji se mogu bolje zapalit, nego za prirodno-homeopatski... To bi bio neki bottomline, filozofski, a sad će te preuzet neko s preciznijim stručnim znanjem (ufam se u mare41) i reći točno što bi mogla vaditi (waiver - zbog čestih nestanaka markera na Rebru ti je vrermenski timeline da se to čekne 3 mjeseca, plus nije baš piece of cake dobit uputnicu za to jer je "skupo").
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.11.2011. at 12:11

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, mislim da bi te dr. R prvo poslao na antitijela štitnjače, ako to nemaš urađeno.

Evo, pogle mene - u zadnje 3 godine u dobi od 39+ sam ispalila 10+21+16 stanica = 47, nisam imala odličnih embrija (iako, ja ti u pridjeve ne vjerujem - što znači odličan i ko to kaže, to je tako neobjektivno... neki vjeruju i od "bijelih mantila", ma gotovo većina... u neku "pozitivno komuniciranje i pozitivno razmišljanje", pa ne komuniciraju direktno, jedino bi, evo, od naših vjerovala bih Lani jer je ona odrješita, da se eufemistički izrazim, a i u MB-u sam teško do toga (brojke i slova, mani, čovječe, pridjeve) teško dolazila rekli su da je jedan kao bio sad 2-3 od 1-8, pri čemu je 1 najbolji, 8 najlošiji - ali ne znam je li sav taj range vraćaju itd.).

Bila sam pokrivena s "imunoterapijom". Od tih 47 stanica cca 40 je bilo zrelo, sve ICSA-no, ogromne količine embrija, još uvijek i za smruznti. Mislim dosad 5-6 MB transfera, ni ne brojim.

Sad... jesu tu godine... ali jesu i 47 stanica, jel' moguće da je baš svaka ništkorist. A biće je...

Nismo jedino probali CITO-IMSI.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.11.2011. at 12:17

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ina, ok je to za antitijela....
    osobno ne vjerujem u antikoagulantnu terapiju kao pomoć u implantaciji (u trudnoći se podrazumijeva), al pošto radimo sve što se može, ok je napraviti i te nalaze.......(pa čak i za svaki slučaj za drugu trudnoću)
    tiki_a, jesi na euthyroxu za antitijela? ili?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, i još bitno kod mene - meni je i trudnoća u relativno mlađoj dobi (od 32-37.-me), došla uz epsku količinu transfera i stanica i embrija. Antitijela štitnjače i njeni hormoni checked - b.o. - a TSH bude koji put veći od 2, ali to računam da je nevažno, a i dr se slaže.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.11.2011. at 12:45

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je TSH uvijek oko 1 pa zato nisam dalje to checkirala ali budem. Hvala cure. Za ovo drugo - moram porazgovarat s nekim doktorom, proučiti topic imunologija itd da vidim ima li smisla (inače imam dragog soc. ginića koji se nije baš nadavao uputnica jer gotovo sve idem privatno, pa se nadam se će mi izaći u susret u slučaju da će trebat). A histeroskopija, jel to ima smisla ako sam jednom već rodila? Pitat ću ja i doktore ali me zanima vaše mišljenje, pogotovo koje ste to prošle.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kakav je bio nalaz? Mislim da ti to nema smisla. Eventualno su se mogli jajovodi začepit, ali oni su ionako nebitni za IVF. Ja sam je ponavljala, igrom slučaja - išla nakon samo histeroskopije, na laparo, pa su odradili 2in1 - nije bilo razlike između rezultata u 2003. i u 2007.-moj godini, histeroskopski.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rodila ne radila Ja nikad nisam radila laparo ni histero, samo RTG HSG i bio je uredan (koliko god nepouzdan, znam). Zato me sad zanima histero jer je isplivao taj topic, a ja to nikad radila, možda nema ni potrebe, ne znam.
    Posljednje uređivanje od Charlie : 25.11.2011. at 14:56

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Charlie, ja ne znam koje su sve indikacije za histero, mene su poslali zbog nabranog endometrija (i velikog broja transferiranih embrija, al to je bilo sekundarno). Samoinicijativno ne znam je l bih išla.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo da i na ovom forumu javim novosti kod mene; Maribor mi je danas popodne telefonski javio da umjesto 5. dan, trebam ipak doći 3. dan, tj. sutra, subota u 8 sati, jer su od 8 JS dobili 4 embrija.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jelena, ali si ti 2x išla? Charlie pita za 2. put.

Charlie, najbolje ti je sav taj Q&A pitati dr R-a, on je za to tata-mata, a on može i histero napravit - office metoda - ambulantno - nije skupo - ali, mislim da ti neće to sugerirati. Ono što on ne sugerira, ja ne bi dubila... iako može donijeti emotivno smirenje da se ono... sam uvjeriš, koji put fakat treba vjerovati dr-u da neke pretrage neki konkretni benefit donijeti neće .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.11.2011. at 16:26

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    A histeroskopija, jel to ima smisla ako sam jednom već rodila?
    ina33, misiš na ovo rodila/radila? Ili je Charlie negdje drugdje pisala da je već bila?
    Ja bila jednom, pred godine dvije kod R..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    ina33, misiš na ovo rodila/radila? Ili je Charlie negdje drugdje pisala da je već bila?
    Ja bila jednom, pred godine dvije kod R..
    Zafrkla sam se, sori.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala svima i sorry na uzurpaciji topica. Je, najteze je prihvatit da treba naletit dobar embrij, i cekati - dok ne odustanu jajnici ili moja volja...a sve se izgleda svodi na to u puno slucajeva.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pusa svima, sutra putujemo

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima i sorry na uzurpaciji topica. Je, najteze je prihvatit da treba naletit dobar embrij, i cekati - dok ne odustanu jajnici ili moja volja...a sve se izgleda svodi na to u puno slucajeva.
    Draga Charlie , potpuno si u pravu, čovjek se ne osjeća dobro ako se makar nešto ne pokuša. Članice 39+ znamo da su js mlađih žena ipak kvalitetnije bez obzira na nalaz AMH no na žalost nije uvijek tako. Da li stvarno nisi imala sreće svo ovo vrijeme? I ja se često pitam. Eto ima cura koje iz nekog nama nepoznatog razloga vrte popriličan broj postupaka iako uvijek imaju dobre embrije. Sada se sjetih alec... Na tebi je da pokušaš sve što možeš a da ne ugroziš zdravlje i kvalitetu življenja, nema druge. Meni se sa imunologijom nije dalo družiti, nisam vjerovala da mi može pomoći, netko drugi će za sebe odlučiti drugačije...
    ...
    mare41, vezano za moja antitijela euthirox sam korisitla jedno kratko vrijeme, najnižu dozu, no obzirom da neki dr-ovi smatraju da liječenje nije potrebno ako je TSH ok, ja sam se priklonila tome mišljenju (za sada). Moj nešto povećan prl nije problem, kaže dr. - hormon stresa, može se dogoditi da bude takav, to je normalno. A da sam imala stresni period na poslu ovih dana, jesam

Nikolina ~~~~~za mrvice
    linalena, još malo...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Linalena sretno !
    Nikolina kako je prošlo u subotu? Šaljem ti puno
    Ja sutra na transferu nadam se barem jedne blastice.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sara38, kad je već 5.-ti dan, biti će blastice

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tiki

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imam pitanje za drugaricu koja ima 40 godina.
    naime,ona ima jednu djevojcicu iz prethodnog braka ,koja je vec blizu fakulteta.
    sad bi ona sa novim muzem bebicu.kako nije islo,krenuli su na VTO(inace zive u Mariboru)
    zadnji postupak je rezultirao time da je,cini mi se ,bila koja js ,ali nista za et...ona bi sad da proba sa onim dhea,na svoju ruku.
    narucila ga od firme biovea DHA a poslali su joj od 100 mg.(kako sma shvatila,to su kapsule,ne moze ih poloviti),uz to je citala da treba i >Q10,ali i njag je nasla od firme nutrilab Q10,ali i ona je sa DHA.
    moze li piti taj od 100 mg?kako? mora q10 biti sam ?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tuzna, i ja pijem na svoju ruku DHEA, nisam ga kontrolirala obzirom da sam 40+. Uzimam 50 mg dnevno, naručila od iste firme, tabletice (ne kapsule). Mislim da se preporuča 70 mg dnevno, a čini mi se da u CITO kažu još i više, to će ti vjerojatno potvrditi cure koje su tamo.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala,tiki
    da,i ja cekam da mi neko javi...ja sam ,onako upsut,citala o tome ovdje po ofrumu ija joj predlozila...a,namam pojma o tome .samo znam da ga uzimaju starije cure i da je dobar za kvalitet i kvanititet js.
    osim dhea,uzimate jos nesto? q10?u koja kolicina njega?
    preporuca li dr Radoncic dhea?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo jedan odličan, tiče se zabluda o začeću, linkala na linkove, ali tiče se i naše skupine i koliko s godinama to ipak teže ide. Nije baš motivacijski, ali je vrlo... nekako pošten i korektan i to je to, uz čuda koja svi volimo. Svakome tko počinje, bilo koje dobi, ja bi mu ga pokazala.

http://magazin.net.hr/zdravlje/preve...06.html?pos=n1

Tikki, vezano za dheau, jedino je u CITOu baš preporučaju, ostali dr-ovi imaju onaj stav "a možete...".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.11.2011. at 16:28

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, ina33 i ja sam čula samo od cura iz CITO-a. Koristim ga reda radi toliko da se nešto uzima + naravno folna koju mislim da svakako treba uzimati.
    Drage moje da podijelim s vama moje MPO novosti. Ovih sam dana u pokušaju da uđem u onih 9% * 0,50 uspješnih 43+ Krenula sam u prirodnjak (čisti), 1. uzv 9.d.c., desno tri folikula, lijevo 1 . Posljedica srpanjske stimulacije??? Dan poslije 2 folikula na oko 15 mm (ujutro), endić 7,5 mm - moje optimalne mjere za štopericu. Danas punkcija, konačno imamo js. Sutra provjera da li se oplodila. Do nedavno nisam imala punkciju bez js pa se od nedavno zaredalo nekoliko takvih, oplodnja je do sada bila 100%, nadam se da neće sutra biti prvi puta - nije se oplodila. Odradila sam to iako sam se već oprostila od MPO. Teško je redati neuspjehe, a izgleda da je još teže odustati. Pijem 2*2 estrofemića + utrići i nadam se četvrtku

Lutkica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da se i ja javim.....Tikica zelim srecu, da bude embrij sutra......
    Ja na drugi ivf u Mb u februaru,,,,bice isti protokol menopur-cetrotide...mene je dr V. ohladio kad je rekao da je na nekom seminaru bio i da je opce misljenje da
    nakon 42. g. skoro da nema smisla ivf raditi....ja se mislim ¨ma sta on zna¨ ali nije upste bio frendly raspolozen....
    Uzimala sam i u prvom postupku DHEA, a i sad cu, mislim da pomaze....
    evo sta npr uzimaju cure sa fertility communiti
    http://forums.fertilitycommunity.com...eat-grass.html
    Uzima li neko sve ovo, sta mislite o tome....Pozdrav svima iz SA

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Lutkica, ides na kratki menopur+cetrotide, ono 2dc bice po 3 ampule menopura, bez ikakve supresije do cetrotidea?

Lutkica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da, Bonim, bas tako... i prosli put je bilo tako,i 6 js,a 5 oplodjenih....bicu na logestu, radi uskladjivanja termina, pretpostavljam...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiki_a ~~~ iz sve snage za dobre vijesti sutra

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki_a, od srca navijamo za tebe!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tiki_a, od srca vibram za ono sutra iz usta embriologa-"Oplodila se je", i za prekosutra da kaže-"Dobro se razvija"...

kokos avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tiki_a, mislim da si otpratila puno cura s ovih tema na trudničke i roditeljske i da je već krajnje vrijeme da se i ti ukrcaš na brodić i otploviš tamo.
    Za savršeni embrijić!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kokos prvotno napisa Vidi poruku
    Tiki_a, mislim da si otpratila puno cura s ovih tema na trudničke i roditeljske i da je već krajnje vrijeme da se i ti ukrcaš na brodić i otploviš tamo.
    Za savršeni embrijić!
    ... je. slažem se s ovim! Baš tako i ja mislim!
    Tiki_a ~~~~~~~~~~~~

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

O Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutkica prvotno napisa Vidi poruku
    mene je dr V. ohladio kad je rekao da je na nekom seminaru bio i da je opce misljenje da
    nakon 42. g. skoro da nema smisla ivf raditi....ja se mislim ¨ma sta on zna¨ ali nije upste bio frendly raspolozen....
    Iskreno, nisam daleko od ovoga. Veće su šanse za prirodno čudo, maltene, to jest ovdje smo više, čini mi se, imali čudesnih prirodnih začeća nego IVF uspjeha u toj dobi.

Wheatgrass - ma, s tim se ne bavim.... na to briju ove cure od prije začeća, koje nisu još u IVF ušle. Ali, ja i inače ne brijem na te vitamine itd. Čekam da dođe spodoba i da linka kako je to ludo uspješno . To je onako... accessory za slobodno vrijeme, samo nemoj da puno košta.

Tiki_a, vibram i ja, svim srcem, for what it's worth ~~~~~!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.11.2011. at 09:23

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tiki_a navijamo za tebe

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Tiki_a ulogirala sam se sad i zbog tebe! ~~~~~~~~~~~~~ svom snagom za tvoj konačni uspijeh
    S obzirom da sam i ja prošla dosta ET bez imalo pozitivne bete (7ET) dobila sam preporuku dr.R. iz pol.V. da mi je možda progesteron u drugom dijelu ciklusa nizak i da naglo padne.
    Objašnjenje: nakon ET tamo negdje 2,3,4 dan imam lagane titraje i kao drhtanje maternice, a u ciklusima kad nisam u postupcima imam predmenstrualne
    spottinge i to već tamo oko 22,23,24 dan pa prestane pa onda opet pred mengu počne.

Želim ti reći da provjeriš progesteron i da se nakon ET što više 'nafiluješ' utrićima ili što već koristiš.

Pročitaj moj post na forumu Z i Ž od dr.R pod nazivom razlog neuspiješnim ET

Oprostite svi na ovakvom uletu, ali morala sam.... želim svima da ostvarite svoju želju....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marlen, ma kakvi ulet, dobro nam došla! Pretpostavljam da po godinama ne spadaš u klub, al to ne znači da nam ne pišeš o svojim postupcima. Odgovor dr R je okolo pa na ćoše, i da, i ja sam pitala identično, i nema neke pameti, nažalost, osim eto, da još neko osim mene "titra". Probala sam druge preparate progesterona koje on spominje, al bez uspjeha.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tiki_a go girl!!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve znaš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tiki_a došla sam ti samo ovdje poželjeti uspjeh jer to stvarno zaslužuješ (a i krajnje ti je vrijeme da se premjestiš na trudnički pdf i pritom NE mislim na godine )~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj hvala cure
    Marlen ... Uglavnom pazim na utriće i primijetila sam da sam čišća kada ih koristim. Inače kod mene i nije klasičan spotting već veći dio ciklusa nešto nečisto + par dana prije M izgleda baš spotting. Vjerojatno kod mene jest u pitanju progesteron (ili nagli pad? - o tome nisam razmišljala) obziraom da bude bolje kada ga koristim. Pogledat ću što se pisalo, hvala.
    mare41, i ja sam jedna od rijetkih koje "titraju". Tamo negdje 7-8 d.c. sam to osjetila (sada, ali nije kod svakog ciklusa), u srpnju za vrijeme stimulacije rekla sam dr-u da osjećam zujanje u maternici. Mislim da sam samo od jedne ili dvije cure na forumu to pročitala. Ne bi vjerovale, ali upravo pijem magnezij ne bi li spriječila to nesimpatično titranje.
    sonja29, vidim tvoj potpis i ~~~~~~stalno

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

js se srećom oplodila, ovaj puta je to prije mene saznao mm (prvi puta ), biolog kaže da se pravilno krenula dijeliti, objasnio mu je što i kako radi s ICSI-em i kako se počinje dijeliti (malo mi je žao da nisam bila tamo). ... Uglavnom sutra bi trebao biti na 2 ili bolje na 4 stanice, a treći dan zna se da svi priželjkujemo 8-st.
    ...
    Moram malo piskarati i na temu mojih folikula jer mi baš nije svejedno što se ovaj puta dogodilo. Bez hormona 3 desno i jedan lijevo, do štoperice su ta tri rasla, dva došla na oko 15 mm. Da sam pod hormonima takav rezultat (brojčano mislim, ne po pitanju kvalitete) bi poželjela. U startu to bude simpatično, ali ipak ....što je moglo dovesti do toga? Znam, skoro 6 godina obavim po dva stimulirana pa je vjerojatno došlo do poremećaja. I ranije sam vrtjela prirodnjake, jednom sam imala dvije js iz čistog prirodnog, ova druga se oplodila, ali nije se razvijala. Ne znam što ću morati iskontrolirati da provjerim što se događa? ... Ako slučajno ne uspijem

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tiki, ovaj put je postupak uistinu nešto neobičniji nego prijašnji (sve nešto prvi put) - pa neka i beta bude po prvi put visoka pozitiva. Imam neki dobar feeling i bacam evo odmah i trudničku prašinicu ~~~~~~~
    A apropo stanica, meni su vratili sad u dobitnom dva osmostanična i jedan šestostanični - a ja nikako ne prestajem ni dan danas misliti da je upravo taj šestostanični bio dobitan malo se šalim naravno, ali najbolje ne se zamarati brojčicama, samo nek se oplodi i uhvati gdje treba.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiki ~~~~~~~

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, i šestostanični na 3. dan imaju šanse. moj malac imao 3. dan 6 stanica
    rekao Dejo, bilo bi bolje da je 8-stanični, ali i ovaj je dobar! i eto ga već je veliki, prevalio je pola kilograma još prošli tjedan i lijepo lupka...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh tiki.....radujem se zajedno sa tobom...još samo da dočekamo više i tu betu,vrijeme je!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i jedva čekam poskakivati

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure ima li koja među nama da je uspjela iz smrznutih embrijića (ne js) u našem klubu 39+ postić trudnoću? Znam da statistike nas ne maze ni u kojem slučaju, ali čisto informativno. Planiram krajem siječnja po smrzlić

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U kojoj tvojoj dobi je smrznut? Ja sam ostvarila trudnoću u 37.-moj sa smrzlićem iz Maribora napravljenim od mojih stanica starosti 36, rodila u 38.-moj. To mi je jedina uspješna trudnoća, a bilo ih je sve skupa, računavši i biokemijske 2 i jedan missed, 4.

Inače, za zujalice i spottingašice itd.

Mene oduvijek muči vrijeme nakon stimulacije s obzirom na moje jajnike koji ne ovuliraju, u stimulaciji ruknu puno van, pa onda 6 mjeseci dolazim k sebi, prije na način da ne ovuliram po 6 mjeseci (to u mladosti), sada da po tipa 3-4-6 mjeseci spottam, ali ne ono malo, jer su menge već ionako 7 dana +3 dana spottinga, nego ono... cijeli mjesec to ne staje.

Probala - duphastone - al' ne vrijedi, jer moš' počet tek 16 dc, a onda mi je to 16 dana ipak uložaka, što u mom slučaju znači i gljivice, znači i vaginalete svaki mjesec.

Nisam sklona antibebi - smanjenje ionako "super" libida, napuhivanje... i Dodirko case koji me ukakio do kraja života za antibebi.

Pauza - kao reklo mi super, prirodni fitoestrogen, ali me određeni krug kolegica prepao vezano za kljucanje baš samo estrofema - rakovi itd. Mane - napuhivalo, prsi big.

I sad... timpani... !!! Mislim da sam našla nešto super, ono super... Osjećaj - PRIRODNO. Povratak u mladost !!! Malo sam oduševljena, zezaju me prije da bi ja trebala snimit testimonial za farma industriju...

Dakle, to nešto... što su mi rekli uzmi odmah nakon postupka pa 3 ciklusa, dok malo dođeš k sebi (originalno mi je preporučio dr. V iz MB-a), zove se cycloproginova, na recept se kupuje ili preko one ljekarne na Dolcu (uvoz iz vani), ja sam ubola tri kutije u Mariboru, dalo mi u ljekarni na ZG privatni recept.

Eto... došla sam do 2/3 kutije, ali sam.. načelno.. po osjećaju... ODUŠEVLJENA... feels so natural.

E.. kako sam ja burnih reakcija... nemojte se čudit da za 2 mjeseca napišem... i to je shit . Ali, evo... prvi mjesec ide, spotting samo do 10 dc, osjećaj dobar, mislim da sam čak i ovulirala, ništa ne napuhuje.

Listu nuspojava se još nisam usudila čitat. Cijena je mislim do 10 EUR po kutiji.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.11.2011. at 10:10

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inače, cycloproginova se ne smije u postupcima, ali ne štiti od trudnoće.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ina, ja isto našla lijek za pms-Primolut Nor. Da, nije predviđen za to, da, baš ne bi to trebala pisati, al imaš ti svoj lijek-imam i ja (ponekad s tim umirim bolove, a ponekad s analgeticima). Znam da smanji i spotting (ja ga nemam), al ko nije došao do bolnog pms-a, a čini se da dolazi iza 40-te i neke, ne zna kako boli (i počne oko 22. dana, onako kako Marlen opisuje da krene njen spoting).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •